Pieczenie pochwy

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Kamilssj
Entuzjasta
Entuzjasta
Pieczenie pochwy

Postautor: Kamilssj » 18 paź 2006, 23:17

Witam wspólzyje z moja dziewczyna od ponad roku zaczynalismy od prezerwatywy pozniej po jakis 3 miesiacach przezucilismy sie na Yasminy. Na poczatku nie bylo zadnych problemów jednak wszytko co dobre jednak sie konczy. Nasze wspólzycie teraz trwa maxymalnie 10 min pózniej zaczyna ją piec w sierodku. Byla z tym u lekarza zrobila cytologie i nic. lekarz powiedzial ze wszytko jest dobrze. Tylko z kat sie biora te pieczenia??
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 18 paź 2006, 23:22

Pewnie z tego, ze po Jaśminie ma slabe nawilzenie w pochwie.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 18 paź 2006, 23:24

Kamilssj pisze:Tylko z kat sie biora te pieczenia??
Z obtarć. Na pocztaku przy tabsach tez tego nie mialam :] Zmiejszona lubrykacja gestszy sluz i masz babo place.
Polecam żel Durexa Play [Top] badz inne lubrykanty.
Kamilssj
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Kamilssj » 18 paź 2006, 23:41

Fakt zauwazylem ze sluz jest gestszy ale ona mi tlumaczyla ze tak jest przed albo po okresie i jakos sie tym nie przejmowalem... Durex jest robiony na bazie wody i chyba bedzie szybko wysychac, nie Znacie moze jakis na bazie silikonu, które dluzej sie "utrztmuja"??
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 18 paź 2006, 23:42

ie Znacie moze jakis na bazie silikonu, które dluzej sie "utrztmuja"??
Popytaj w sex-shopie :)
Kamilssj pisze:ona mi tlumaczyla ze tak jest przed albo po okresie
Ta... tal bylo znaim pigulki zaczela lykac.
Awatar użytkownika
_normalna_
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: _normalna_ » 19 paź 2006, 08:00

Kamilssj pisze:nie Znacie moze jakis na bazie silikonu

raczej nie kombinuj, Durexa będzie lepszy, bo jak jest tak wrażliwa to za raz nabawi się grzybicy albo czegoś innego...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 19 paź 2006, 08:33

Kamilssj pisze:Fakt zauwazylem ze sluz jest gestszy ale ona mi tlumaczyla ze tak jest przed albo po okresie i jakos sie tym nie przejmowalem... Durex jest robiony na bazie wody i chyba bedzie szybko wysychac, nie Znacie moze jakis na bazie silikonu, które dluzej sie "utrztmuja"??

najlepsze masz na bazie wody ! nie powodują bowiem uczulen ! w kazdej aptece kupisz zel "KY" firmy jonson & jonson i on jest bardzo dobry
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 19 paź 2006, 12:51

Andrew pisze:najlepsze masz na bazie wody ! nie powodują bowiem uczulen ! w kazdej aptece kupisz zel "KY" firmy jonson & jonson i on jest bardzo dobry

Fuuj, fuj. Ze 3/4 tubki wywalilam, bo sie uzywac nie dalo. Po 2 minutak od aplikacji robi sie jakis kleisty, wszystko piecze, boli, calego seksu sie odechciewa. Wlasnie teraz jestem na etapie przymusowej abstynencji seksualnej, po jednym stosunku z uzyciem K-Y. Poobcierana jestem tak ze sie dotknac nie daje.

A zel Durexowy jest rzadszy i nie wysycha tak szybko, no i przedewszystkim nie robi sie taki klejacy pod wplywem powietrza.

Taki juz urok tabletek, ze wspomagaczy trzeba.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 19 paź 2006, 14:01

złotooka kotka pisze:
Andrew pisze:najlepsze masz na bazie wody ! nie powodują bowiem uczulen ! w kazdej aptece kupisz zel "KY" firmy jonson & jonson i on jest bardzo dobry

Fuuj, fuj. Ze 3/4 tubki wywalilam, bo sie uzywac nie dalo. Po 2 minutak od aplikacji robi sie jakis kleisty, wszystko piecze, boli, calego seksu sie odechciewa. Wlasnie teraz jestem na etapie przymusowej abstynencji seksualnej, po jednym stosunku z uzyciem K-Y. Poobcierana jestem tak ze sie dotknac nie daje.

A zel Durexowy jest rzadszy i nie wysycha tak szybko, no i przedewszystkim nie robi sie taki klejacy pod wplywem powietrza.

Taki juz urok tabletek, ze wspomagaczy trzeba.

jestem prawie w szoku po pzreczytaniu tego , az sie wierzyc nie chce ze mówimy o tym samym srodku , nic z tych rzeczy o których piszesz u mnie sie nie dzieje , nie działo !

Ty lepiej sprawdz termin waznosci czego uzywasz , i czy na pewno kupiłas w aptece ? sorki za pytania i aluzje , ale mam calkiem inne zdanie o KY
Mysle , ze moze z Tobą (zdrowiem ) cos nie tak , mylic sie też mogę <aniolek>
Ostatnio zmieniony 19 paź 2006, 14:27 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Grace

Postautor: Grace » 19 paź 2006, 14:21

złotooka kotka pisze:Taki juz urok tabletek, ze wspomagaczy trzeba.

a ja np po Yasmi mam zwiększoną wilgotność, czyli, to, co piszesz nie jest reguła.
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 19 paź 2006, 14:26

Oczywiscie, ze byl kupiony w aptece i mial dobry termin waznosci. I uzywany w odpowiednim czasie od otwarcia.

Dla mnie najgorszy z zeli jakie mielismy. Zreszta jak prawie wszystkie produkty firmy J&J. Chyba nic mi jeszcze od nich nie przypasowalo. Zreszta nie tylko mi, bo znam wiele osob, ktore skarza sie na ich produkty (zwlaszcza te dla dzieci).

Ot, kazdemu co innego pasuje :)

[ Dodano: 2006-10-19, 14:29 ]
Gosia... pisze:a ja np po Yasmi mam zwiększoną wilgotność, czyli, to, co piszesz nie jest reguła.

Ja, jak juz kiedys pisalam, tez. :) Czesto jednak skutek jest wprost odwrotny i dodatkowe nawilzenie bardzo sie przydaje.

Chociaz mam wrazenie, ze moja wydzielina ma teraz inna konsystencje i przy dluzszym stosunku jednak sie robi nieprzyjemnie.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Kamilssj
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Kamilssj » 20 paź 2006, 23:56

Mam jeszcze jrdno pytanie. Czy podczas dluzszego stosunku lubrykant nalezy co jakis czas uzupelniac czy wystarczy taka ilosc jaka sie nalozylo pierwszy raz...??
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 paź 2006, 02:14

Czy podczas dluzszego stosunku lubrykant nalezy co jakis czas uzupelniac czy wystarczy taka ilosc jaka sie nalozylo pierwszy raz...??
Zobaczysz jak bedzie z Twoja dziewczyna. Miejcie go w razie czego pod reka. :)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”