mam 18 lat... prosze o pomoc...:-( cos ze Mna nie tak?
Moderator: modTeam
:-( cos ze Mna nie tak?
witam. Mam taki problem otoz nie moge sciagnac do konca skorki z penisa by wyszedl "grzybek"
mam 18 lat... prosze o pomoc...
mam 18 lat... prosze o pomoc...Hmm w zasadzie to Twoj tata powinien Cie naprowadzic jak byles maly co zrobic zeby nie bylo jak jest
Teraz mozesz stopniowo i powoli naprawiac ten blad. Innym (szybszym) wyjsciem jest wizyta u lekarza i poddanie sie zabiegowi.
Tylko po co ja to pisze skoro bylo pelno podobnych tematow.
Klozet !
Teraz mozesz stopniowo i powoli naprawiac ten blad. Innym (szybszym) wyjsciem jest wizyta u lekarza i poddanie sie zabiegowi.
Tylko po co ja to pisze skoro bylo pelno podobnych tematow.
Klozet !

Sztuką jest nie szukając nigdy siebie,
iąż na nowo się odnajdywać.
iąż na nowo się odnajdywać.- Wujo Macias
- Maniak

korn619 pisze:kurdemieszkam w malym miasteczku i nie wiem czy u nas by to zrobili a poza tym glupio mi tak powiedziec o tym rodzica
a moja dziewczyna chce ze Mna przezyc pierwszy raz i co ja mam zrobic
Czy Ty miales za duzy rostaw szczebelkow w lozeczku, czy nie umiesz czytac- idz do lekarza, rachu-ciachu i po sprawie.
Po pierwsze nie musisz się wstydzić rodziców, bo sprawa jest normalna tzn. występuję u niektórych osób.
Po drugie nie musisz się wstydzić lekarza, który nie dość, że widział takie przypadki pewnie nie raz, to to jest jedyna droga do zlikwidowania stulejki.
Po drugie nie musisz się wstydzić lekarza, który nie dość, że widział takie przypadki pewnie nie raz, to to jest jedyna droga do zlikwidowania stulejki.
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”