![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Ale mam zły dzień ! Z kolosa z fizjologii dostałam 3 plus
. Ale olać. Na fizjologii mieliśmy robione EKG i mnie censored to, ze mam sie rozbierać (miałam odpiąć stanika, ja się zbuntowałam i nie odpięłam, jakbym odpięła i go poluzowała to by mi się dosłownie cycki wylały - ona chyba nie rozumie, co to znaczy mieć rozmiar D) przed laskami z mojej grupy i one mnie mają badać, smarować jakimś żelem na piersiach. No wolne żarty, sama się posmarowałam. Czy koleżanka (a nawet nie koleżanka, bo znajoma musi mi cycki smarować?!) Ja nie wiem, czy dla tych prowadzących, to jest takie dziwne, ze ja nigdy nie obcowałam z laskami, ja nie jestem facet który się kapie z innymi facetami po treningu nago!JA jestem jedynaczka, która nie miała rodzeństwa przed którym się rozbierała!Ja się w akademiku przebieram w ubikacji ! Wiem, że jestem nienormalna, ale tak już zostałam wychowana i dlaczego ktoś nie potrafi tego uszanować. Rozbiorę się przy lekarzu i moim facecie tylko, dlaczego mam paradować prawie nago przed pół grupy
. A prowadząca, że mam się rozluźnić, bo mi EKG nie wychodzi, jak mam się rozluźnić jak mi ona praktycznie suta ukazała, a obok ludzie stoją.
Do tego pralka się zepsuła, a my byłyśmy na dziś zapisane, jak miło
. Mam pół szafy prania !
Idę coś rozwalić.
. Ale olać. Na fizjologii mieliśmy robione EKG i mnie censored to, ze mam sie rozbierać (miałam odpiąć stanika, ja się zbuntowałam i nie odpięłam, jakbym odpięła i go poluzowała to by mi się dosłownie cycki wylały - ona chyba nie rozumie, co to znaczy mieć rozmiar D) przed laskami z mojej grupy i one mnie mają badać, smarować jakimś żelem na piersiach. No wolne żarty, sama się posmarowałam. Czy koleżanka (a nawet nie koleżanka, bo znajoma musi mi cycki smarować?!) Ja nie wiem, czy dla tych prowadzących, to jest takie dziwne, ze ja nigdy nie obcowałam z laskami, ja nie jestem facet który się kapie z innymi facetami po treningu nago!JA jestem jedynaczka, która nie miała rodzeństwa przed którym się rozbierała!Ja się w akademiku przebieram w ubikacji ! Wiem, że jestem nienormalna, ale tak już zostałam wychowana i dlaczego ktoś nie potrafi tego uszanować. Rozbiorę się przy lekarzu i moim facecie tylko, dlaczego mam paradować prawie nago przed pół grupy
. A prowadząca, że mam się rozluźnić, bo mi EKG nie wychodzi, jak mam się rozluźnić jak mi ona praktycznie suta ukazała, a obok ludzie stoją.
Do tego pralka się zepsuła, a my byłyśmy na dziś zapisane, jak miło
. Mam pół szafy prania !
Idę coś rozwalić.
Ostatnio zmieniony 20 lis 2008, 18:56 przez Yasmine, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

księżycówka pisze:To tak jakby na lekcji wychowania seksualnego poprosili Was żebyście się dobrali w pary i zobaczyli jak się gumek używa. Nawet lekcje mają swoje granice...
W sumie niby było tylko rozebranie się do stanika, odpięcie go z tyłu, żeby poluzować, a ludzie w grup (były 4 osobowe)smarowali Cię jakimś żelem i przypinali elektrody, a nie pokazywanie piersi całych. Większość nie miała z tym problemu, ale ja mimo wszystko czułam się jakoś tak, jak zawstydzony kretyn. Podobno byłam blada i czerwona na zmianę (koleżanka z pokoju była w grupie) i mi dobrze to EKG nie wyszło, no ale cóż
- ksiezycowka
- Weteran

Ale rozebranie. Naruszenie prywatności dość znaczne dla mnie.Yasmine pisze:tylko rozebranie się do stanika
Znalazłam moją spódnicę na jesień. Jedyną dłuższą. Za duża i to sporo, a chciałam ją do pracy wziąć jutro
Pff. To sobie włosy zakręcę. Pewnie mi wypadną, bo jedyna pianka jaką mamy to Nivea, ale po tamtej farbie i tak wyglądam jakby mi się przerzedziły o połowę.

- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

a mieliscie jakiegos chlopa w grupie?Yasmine pisze:księżycówka napisał/a:
Ja może i nie jedynaczka i z nagością większych problemów nie mam, ale bym też odmówiła czegoś takiego z miejsca.
ja mam wielkie problemy, więc sobie wyobraź mój stres. A jedna koleżanka ściągnęła stanik całkiem i się śmiała, że jej sutek stanął.
w sumie to cieszy mnie twoja postawa Yasmine,
pokazałaś że nie jest zdzirowata i sie szanujesz
więcej nie piję, przysięgam
a w dodatku wy pisaliście dziś, jak sobie radzić z nadużywaniem alkoholu, grr. Caly dzień jem owoce.
Yas, jak byłaś u mnie to zauważyłam, że jesteś wrażliwa w tym temacie. Jak dla mnie wszystkie tego rodzaju, preferencje/odchyły/czułości, zwał jak zwał, powinno się szanować.
a w dodatku wy pisaliście dziś, jak sobie radzić z nadużywaniem alkoholu, grr. Caly dzień jem owoce.
Yas, jak byłaś u mnie to zauważyłam, że jesteś wrażliwa w tym temacie. Jak dla mnie wszystkie tego rodzaju, preferencje/odchyły/czułości, zwał jak zwał, powinno się szanować.
Ostatnio zmieniony 20 lis 2008, 23:16 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran

ihihi
jeeeah a jutro z Emilką na 8 do szkoły mamy, no cóż...wyrypane mam na wszystko, lubiętaki stan.
Yasminka dobrze się zachowałaś. nikt nie będzie oglądać Twojego ciała tylko dlatego, że jest z Tobą w grupie, słusznie <browar>
jak to napiali na bashu, trafiam w klaszie z dokładniścią małej wieówriki celująćej w sutek majtki
idę spać. jutro 4 polskie, muuszę wytrwać. papapa
Yasminka dobrze się zachowałaś. nikt nie będzie oglądać Twojego ciała tylko dlatego, że jest z Tobą w grupie, słusznie <browar>
jak to napiali na bashu, trafiam w klaszie z dokładniścią małej wieówriki celująćej w sutek majtki
idę spać. jutro 4 polskie, muuszę wytrwać. papapaFuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran

Już nieważne. I tak będzie porażka, bo ja nie umiem tego robić jak się okazało ;DD
Cholera raz kurna chciałam dzień wcześniej zastanowić się co ja mam na siebie włożyć jutro. I wszystko na co mam ochotę mi do siebie nie pasuje.
Pasowałoby super gdyby była dobra ta spódnica, ale nie, po co!
[ Dodano: 2008-11-21, 00:10 ]

Cholera raz kurna chciałam dzień wcześniej zastanowić się co ja mam na siebie włożyć jutro. I wszystko na co mam ochotę mi do siebie nie pasuje.
Pasowałoby super gdyby była dobra ta spódnica, ale nie, po co!
[ Dodano: 2008-11-21, 00:10 ]
Nie bierz narkotykówMati pisze:ale się skułem
A nie Kamilką?Mati pisze:jutro z Emilką
Spać! Spać! Na polskie nie zaspać!Mati pisze:idę spać. jutro 4 polskie

- ksiezycowka
- Weteran

Augusto pisze:a mieliscie jakiegos chlopa w grupie?
mieliśmy, ale on miał robione EKG jako pierwszy i później wyszedł z sali.
Augusto pisze:w sumie to cieszy mnie twoja postawa Yasmine,
pokazałaś że nie jest zdzirowata i sie szanujesz
eee, wątpie, że te co nie miały dzisiaj problemu rozebrać się przed drugą, były zdzirowate
. Mia pisze:Yas, jak byłaś u mnie to zauważyłam, że jesteś wrażliwa w tym temacie. Jak dla mnie wszystkie tego rodzaju, preferencje/odchyły/czułości, zwał jak zwał, powinno się szanować.
Zauważyłaś, jak się odwróciłam pidżamę zakładając czy co
księżycówka pisze:Dobra szybkie pytanie - piankę to na mokre włosy czy na suche i zakręcać?
na takie wilgotne, pół na pół najlepiej
- ksiezycowka
- Weteran

A co Twoim zdaniem znaczy "skuć się" ? Nie wiem jak u Was, ale u nas znaczy to dokładnie naćpać się. I raczej nie po prostu blanta zapalić, a jakieś inne cuda. <Mamciu, ale ja bym się chętnie upaliła swoją drogąMati pisze:nie no, tylko na darta poszedłem z przyjaciółmi
>Tym bardziej idź spać!Mati pisze:gadasz jak Yoda
[ Dodano: 2008-11-21, 00:14 ]
Bez suszenia to kwestia 15 minut żeby mi wyschły, ale dzięki. Wałki już dawno na głowie są.Yasmine pisze:na takie wilgotne, pół na pół najlepiej. Włosy się tak nie skleją i szybciej też wyschną pod wałkami.
księżycówka pisze:A co Twoim zdaniem znaczy "skuć się" ?
moim zdaniem znaczy to "upić się"

księżycówka pisze:<Mamciu, ale ja bym się chętnie upaliła swoją drogą>
yhym
księżycówka pisze:Tym bardziej idź spać!
zraz zaraz
Fuck it all! Fuck this world!...
- ksiezycowka
- Weteran

Przypuszczam, że godziny. Tyle wystarcza jak mam mokre związane.Yasmine pisze:Pod wałkami też ?
To mi byś musiała zrobić, bo ja nie umiem. To co będzie to na pewno nie będą loki. Będzie jedno wielkie coś, ale to lepsze i tak od tego jakbym znów miała wiązać, bo inaczej jak ciul wyglądam. Poza tym zupełnych loków mieć nie bardzo mogę - za krótkie mam włosy do tego.Yasmine pisze:Chciałabym Cię zobaczyć w lokach![]()
A Ty na lody byś poszedłMati pisze:yhym![]()
Zrazy? <ślini się>Mati pisze:zraz zaraz
- ksiezycowka
- Weteran

Yasmine pisze:Zauważyłaś, jak się odwróciłam pidżamę zakładając czy co
mhm, jak się ubierałaś/przebierałaś, to widać przecież. Ale następnym razem mnie się nie bój, choć nie powiem, że nie lubię ładnego kobiecego ciała pooglądać ;P
Yasmine pisze:Chciałabym Cię zobaczyć w lokach
ja też
wczoraj kumpel, był pierwszą osobą, która powiedziała, że ślicznie mi w krótkich włosach. Ale to amator krótkich fryzurek, ja od teraz ścinam tylko grzywkę

kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.