SaliMali pisze:Chcialam oswiadczyc
Jednym kątem oka zerkając na pisanego smsa, a drugim na forum przeczytałam: "Chciałam się oświadczyć"
&^%$*$#^ takie wyjście.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

A ja żadnego nie mamYasmine pisze:Ale za tydzień mam wolny
Wódka i bimber w dużych ilościach.Yasmine pisze:aż jestem ciekawa co wypiła![]()
Ponoć tak...Yasmine pisze:JA nie wiem, tak czytam temat Enga i to jest ta sama osoba, która wtedy była w Warszawie 2 lata temu ? Bo nie wydaje mi się
Nie nakłaniaj go do alkoholuDzindzer pisze:Noo i egzaminy zdaje
Tak jest zawszeMati pisze:auważyłem, że po 2 piwach celność mi rośnie. byliśmy wczoraj porzucać rzutkami i jakoś tak lepiej szło po wypiciu![]()
A ja żarłam zarąbiste naleśnikiMati pisze:a ja jem pizze sobie o!
Nie Ty jedna ;Plollirot pisze:Jednym kątem oka zerkając na pisanego smsa, a drugim na forum przeczytałam: "Chciałam się oświadczyć"

nie-eee! o rety! żeby się Narzeczone nie obraziły to powiem, że jeszcze nie dojrzałam do tego słowa, którego nie mogę wypowiedzieć, bo się bojęlollirot pisze:"Chciałam się oświadczyć"
Jawka pisze:kolejną odżywkę do włosów
Dzindzer pisze:Zaniedbanie takich wspaniałych włosów jakie Ty masz było by zbrodnią
księżycówka pisze:Wódka i bimber w dużych ilościach.
księżycówka pisze:Ponoć tak...

Tylko, że ja myślałam, że to kolorowy Sobieski. Nie miałam pojęcia, ze to bimber ;DDYasmine pisze:Bleeeeee, Bimbeeerrr![]()
Nola pisze:jedna pani opowiadała mi o swoim ex-mężu i rozwodzie, co zakończyło się płaczem w słuchawkę. czy ja muszę robić za pocieszycielkę nawet dla obcych ludzi?
albo i 2 nawet

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 88 gości