Kiedyś zrozumieszBlazej30 pisze:czyli co

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

mówimy o mnie a nie o tobieMati pisze:Księżycówka nie ma tyle czasu by Ci to wytłumaczyć tak byś obczaiłhehe
ja jakoś nie widzę potrzeby przejmowania się konwenansami i wycinać kilkadziesiąt lat z życiorysu... zresztą i tak mam kiepskie geny więc nie ma sprawyPFC pisze:wszyscy mają i nie wypada się wyróżniać.
Blazej30 pisze:ja jakoś nie widzę potrzeby przejmowania się konwenansami i wycinać kilkadziesiąt lat z życiorysu...

Blazej30 pisze:nie sądź po sobie. nadal moczysz prześcieradło![]()

Do tego czasu już dawno będę kierownikiemRHS pisze:a pewno bede potrzebowal zaufanych pracownikow na stanowiska kierownicze :p
Jakby nie było to po moim obecnym stanowisku w drodze awansu to jest kolejne ;P A spadajBlazej30 pisze:poka poka![]()
Cóż u mnie są z życiaMati pisze:też coś kiedyś takiego pisywałem. i powiem, że wg. paru osób nawet niezłe niektóre teksty były

<lol>

A myśl se co chcesz. Nie będę linka do nowego bloga dawać żebyś sobie mógł zwalić przy tym. Wyżej się cenięBlazej30 pisze:czyli kolejne typowe dla forum mitomaństwo
Nie, ale w powiększeniu ten obrazek był boski (oczywiście nigdzie go nie zapisałamRHS pisze:księżycówka, powiedz czy ten avatar ma jakies rzeczywiste odzwierciedlenie np na twoim Ciele. Intryguje mnie ten tatuaż pod lewa piersia, masz taki sam?
) i z chciałabym coś takiego mieć Mati pisze:hummera

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 79 gości