TedBundy pisze:udana impreza w kameralnym gronie teściów
Oni też nie kochają żydów?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

patrzę obiektywnie.
pani_minister pisze:Warstwa pierwsza, dolna: żydzi. Ci realni i urojeni.
Warstwa druga: islamici, Arabowie i wszyscy, którzy meczet kiedyś odwiedzili. Murzyni też się łapią.
Warstwa trzecia: politpoprawni czytelnicy Wyborczej. Gdzieś tutaj będą też kobiety i / lub szmiry.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Blazej30 pisze:kobiety na pewno szukają zdesperowanych opijusów

Blazej30 pisze:taa. eksperci się znaleźli
a na pewno więcej niż Ty <browar> staramy Ci się pomóc
ale tu problem nie kończy się na odwadzeMati pisze:nie opijusów, ale podchmielony facet czasami ma więcej odwagi
ciekawe. w myśl tej teorii muzułmańska fala zalewa Europę. Pewnie winni są temu żydzi. wojują z nimi w Palestynie. więc skąd to przymierze tutaj? ogólnie niektórzy potrzebują czarnego luda by wytłumaczyć sobie pewne sprawy...pani_minister pisze:Warstwa pierwsza, dolna: żydzi. Ci realni i urojeni.
Warstwa druga: islamici, Arabowie i wszyscy, którzy meczet kiedyś odwiedzili. Murzyni też się łapią.
Warstwa trzecia: politpoprawni czytelnicy Wyborczej. Gdzieś tutaj będą też kobiety i / lub szmiry.

a nie? chcą zniszczyć państwa zachodnie by w Europie i USA stworzyć państwo obiecane. zniszczą nas przez emigrację. a potem wszystkich pół arabów pół polaków przesiedlą na Madagaskar...pani_minister pisze:ienawidzą innych narodów, więc nie tylko działają jako piąta kolumna, ułatwiając napływ imigrantów do społeczeństw zachodnich,
Blazej30 pisze:w myśl tej teorii muzułmańska fala zalewa Europę.

a gdzie?księżycówka pisze:Przecież on nie był na balu
podobno świetnieksiężycówka pisze:Ja jestem ciekawa jak wyglądał w tym stroju swoim
nic śmiesznego w tym. to moja bardzo dobra znajomaksiężycówka pisze:<hahaha>

Blazej30 pisze:będę przyczyną rozwodu

to nie tak jak myślisz. zboczeńcy <pejcz2> robiliśmy sobie zdjęcia: ja, kumpela i kumpel (ale to nie był jej mąż). a ona położyła mi na kolanach nogi. taka poza do zdjęcia. i to wkurzyło mężusiaTedBundy pisze:brzmi ciekawie

Blazej30 pisze:a ona położyła mi na kolanach nogi. taka poza do zdjęcia. i to wkurzyło mężusia

Blazej30 pisze:ja, kumpela i kumpel (ale to nie był jej mąż). a ona położyła mi na kolanach nogi. taka poza do zdjęcia. i to wkurzyło mężusia![]()
Ok:)Blazej30 pisze:podeśle fotkę jak dostanę
Mati pisze:błażej, można powiedizeć, że mamy w tym pewne doświadczenie

Blazej30 pisze:będę przyczyną rozwodu <boje_sie>

Blazej30 pisze:tylko przykro mi żem zamieszany.
pani_minister pisze:a powiedz mi, dlaczego Arabowie z Egiptu popierają działania tych wstrętnych Izraelczyków w stosunku do swoich niemal ziomków ze strefy Gazy, hmmm?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 45 gości