księżycówka pisze:Sądzę, że nie dałbyś rady. Tu trzeba mieć dar.
kiedyś w przypływie weny i % może coś skrobnę i Ci prześlę
księżycówka pisze:Nic
co taka smutna?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Oj chyba chodziło nam o co innego. Al enie miejsce tu żeby wnikać co miałam na myśli, bo kolejny bana dostanie.Mati pisze:kiedyś w przypływie weny i % może coś skrobnę i Ci prześlę
Po prostu już się załamałam.Mati pisze:co taka smutna?
księżycówka pisze:Oj chyba chodziło nam o co innego. Al enie miejsce tu żeby wnikać co miałam na myśli, bo kolejny bana dostanie.
księżycówka pisze:Po prostu już się załamałam.
księżycówka pisze:Może też se coś naprodukuję. A co!

takie są skutki picia absyntu i gadek z kumplem o jego byłej żonie... Yasmine, jeszcze większych piersi, jeszcze bujniejszych loków i 100 lat byś mogła się tym nacieszyćSpiłeś się czy co?

TedBundy pisze:W zeszłym roku znajomi byli właśnie w jednym z lepszych klubów w K-cach.
księżycówka pisze:- Uwielbiam facetów z kolczykami w języku. Ile przyjemności

lubię tą robotę. wchodzę do mieszkania, a tam wszyscy taaaaacy pijaaaaaaani. "zmarzł pan?" "chce pan herbaty?" "a czym pan przyjechał? ogrzewanie jest?" "niech pan poczeka, damy panu napiwek" ![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

AMX pisze:Na TVN swego czasu była ciągle zajawka z tego serialu i tam właśnie było coś w deseń twojego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 39 gości