No bo się wstydzę no. Jak wyglądam w nich jakbym 15 lat miała ;DDWhy?
Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran

księżycówka pisze:Posiadam takoweLeżą w szafie
Podoba mi się, że ciepło w uszy, a wydają się mało inwazyjne dla reszty gaderoby. Ale nie praktykowałam noszenia nigdy.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
-
Grace
Wujo Macias pisze:Olivia napisał/a:
Wujo Macias napisał/a:
Predzej "Fasolki" zaczynaja swoje tournee.
Dawno mnie nikt tak nie rozbawił... Chociaż nie, w sumie niedawno, ale to też jest dobre.
Cieszy fakt, ze ktos w ogole czyta moje posty. Jak za dawnych czasow sie zrobilo, uhuhu!
ba, część kobiet wpada na forum z nadzieją przeczytania czegokolwiek twojego autorstwa, naiwnie czekając na foty
RHS pisze:wtedy sie pewnie skusze
dla mnie to by musiałprzyjechać 2pac żebym się skusił...no ewentualnie dmx
księżycówka pisze:Ahaaaa. Dzięki, że informujesz ;DD
no przecież Ci dawno pisałem że Cie odwiedzam i idziemy na czekoladę gorącą
księżycówka pisze:Wiesz sama to ja się z obcymi ludzi z netu nie spotykam ;P
obcymi...zaadoptowała mnie prawie i obcy jej jestem
RHS pisze:HH przecież naprawde spoko muza jest
szczególnie, że hip hop to nie muzyka
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

księżycówka pisze:To miały być lodyMoże być i to i to
no i great
księżycówka pisze:Oj z Tobą bym się spotkała, bo Ty niegroźny jesteś.
no ba
jednak człowiek po 4 latach z samymi facetami w klasie zaczyna luźniej podchodzić do homoseksualizmu
Fuck it all! Fuck this world!...
- ksiezycowka
- Weteran

lollirot pisze:Ale chyba da się to podgrzać z przyprawami?
jutro będę grzańca robić, dzisiaj nic nie mam
Mia pisze:już myślałam, że ten smerfowy ;P
no, taki bym chciała najbardziej
Byłam w żeńskiej klasie 2 lata
a na moim kierunku jest 80% dziewczyn, nie ma nic gorszego niż towarzystwo samych bab
Chaos is a friend of mine
- Wujo Macias
- Maniak

Ej, moon, japonskie takie znalazlem, to dla Ciebie w sam raz:
http://www.youtube.com/watch?v=bYdjTrRPPAI
http://www.youtube.com/watch?v=bYdjTrRPPAI
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Mati pisze:japonki to klapki jak każde inne mój drogi Tedziu
O kalesonach można powiedzieć, że ciuch jak każdy inny. Więc uprzedzony do tej części garderoby pozwól by Ted był uprzedzony do konkretnego obuwia
księżycówka pisze:Imprezę
urodzinową zawsze byłoby gdzie zrobić i by trwała np tydzień
Właśnie
Mój K ma latem i mu strasznie zazdroszczę. Brat ma latem i baluje kilka dni
TedBundy pisze:Optymalne jest +15, +17.
chyba wiosną.
Ja uwielbiam jak jest ciepło i gorąco i do tego lekki wietrzyk, lekki podkreślam a nie wiatr mocny
Olivia pisze:Zimą świat jest bardziej rzeczywisty, pełno w nim bałwanów.
RHS pisze:nie ma co za komuny było lepi![]()
a guzik prawda, chyba, ze Tobie mam nie wmuszała czekolady, jednocześnie kryjąc cudny wyrób czekoladopodobny
Nola pisze:Mia napisał/a:
ale nie lubię nosić rajstop pod spodniami i nie noszę.TedBundy pisze:Ale to może ja mam takie obsesje
Zapewne sa jeszcze takie dziwadła gdzieś. Faceci z tego co sie orientuje wolą pończochy, ja też
Mia pisze:Ale mi najbardziej zimno w ręce i szyję, chyba.
A mi w stopy, dłonie, uszy( nauszniki zgubiłam) i nosMia pisze:Czapkę by się przydało nosić,
NooooMia pisze:ale ja mam same ozdobne
a ja same kaszkietyMia pisze:w żadnym płaszczu kaptura nie mam.
Ja tezlollirot pisze:Zrobiłam sobie grzane piwko z sokiem imbirowym, pomarańczą, cynamonem, goździkami i imbirem, pyyyyyyyycha
Mam to samo tylko, że w winie. Jakoś zimę przetrwać trzeba.Nola pisze:mi zawsze w ręce i w stopy, ale ten problem to ja mam nawet latem,
Ja tez tak mam. Ja mam przez tarczyce i liche krążenieMia pisze:A chodzę w kaszkietach, tylko to w ogóle nie daje ciepła
No właśnie. Szkoda, ze to nie grzejeYasmine pisze:A w czapce mnie wszystko swędzi
Mnie tez a najbardziej tam gdzie się czapka kończy
- ksiezycowka
- Weteran

SłodkieWujo Macias pisze:Ej, moon, japonskie takie znalazlem, to dla Ciebie w sam raz:
Jeden funta kłaków wart pies.RHS pisze:no fakt przejęzyczenie Hip Hop to kultura a rap to muzyka
Rany czy tylko ja nie? ;DD Ja mam dokładnie na odwrótDzindzer pisze:Faceci z tego co sie orientuje wolą pończochy, ja też
SerioMia pisze:E tam. Nie wierze![]()
Umarłam ludzie, umarłam. Zaintrygował mnie temat mojego telefonu. No bo kurcze chwilę go już mam, a ja żadnego rachunku nie dostałam do tej pory. I kopaniu internetowym, rejestracjach, logowaniach nie wiem kurna za co (bo to przecież niemożliwe!) zobaczyłam kwotę na dzień dzisiejszy. I już na tyle zgłupiałam, że nie wiem do kiedy to zapłacić trzeba. Choć nie wiem co, bo faktura nie przyszła jeszcze, a podglądu nie mam
[ Dodano: 2009-01-05, 23:23 ]
Matko, niech ktoś mnie powstrzyma. Wlazłam jeszcze na konto swoje i już mam stan przedzawałowy.
- Załączniki
-
- wielki ryk.gif (10.45 KiB) Przejrzano 4640 razy
- ksiezycowka
- Weteran

Bo ja wiecznie go nie słyszę. Poza tym jak dzwonisz przed południem to się nie dziw. ŚpięMia pisze:Po co Ci telefon, jak i tak go nie odbierasz ;P
NIe jakaś przeogromna, ale z 2 razy większa niż się spodziewałam.Mia pisze:Jaka to kwota?
No właśnie od 23 listopada tak.Mia pisze:Masz telefon na abonament?
[ Dodano: 2009-01-05, 23:35 ]
Pierdzielę. Włączam Bleacha. Szkoda, że skasowałam już wszystkie dzisiejsze smsy od M. , bo tez by mi trafnie poprawiły humor.

księżycówka pisze:Bo ja wiecznie go nie słyszę. Poza tym jak dzwonisz przed południem to się nie dziw. Śpię
Tak myślalam, dlatego zadzowniłam tylko raz ;P
księżycówka pisze:No właśnie od 23 listopada tak.
Hmm, no to chyba masz tam z góry ustaloną kwotę, którą musiałaś przekroczyć ;>
Ja bym chciała przejść na abonament, zawsze wydawało mi się, że to atrakcyjne oferty, hmmm.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.