Augusto pisze:moz edlatego ze jestes ladny i wyfgladasz jak tom cruise
I też dlatego, że czasami sram na to, co se panna o mnie pomyśli.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Imperator pisze:Dwie panny poznałem jadąc rowerem po bulwarach. Jedną potrąciłem, a z drugą się zderzyłem czołowo.![]()
Imperator pisze:Blazej30 napisał/a:
wiem, wiem. ważniejsze jest jaki ma się klips przy kluczykach od auta
Błażej nic nie wiesz. Dwie panny poznałem jadąc rowerem po bulwarach. Jedną potrąciłem, a z drugą się zderzyłem czołowo.
I z obiema byłem w stanie zamienić sporo słów potem i całkiem miło się gadało.
jakbyś miał zwykłego składaka to by inaczej wyglądało Mati_00 pisze:Impek, Błażej zaraz powie, że pewnie miałeś jakiś wypasiony rower. wiesz, z jakimiś wielkimi amorkami, z tarczami w hugo dużymi i w ogólejakbyś miał zwykłego składaka to by inaczej wyglądało

Gdzie tam, na fotach to jego kuzyn sie zawsze ustawia. Potem udajemy, ze to Impek.Augusto pisze:moz edlatego ze jestes ladny i wyfgladasz jak tom cruiseImperator pisze:Blazej30 pisze:wiem, wiem. ważniejsze jest jaki ma się klips przy kluczykach od auta
Błażej nic nie wiesz. Dwie panny poznałem jadąc rowerem po bulwarach. Jedną potrąciłem, a z drugą się zderzyłem czołowo.
I z obiema byłem w stanie zamienić sporo słów potem i całkiem miło się gadało.
Imperator pisze:Miałem wtedy zwykłego górala Gianta
Imperator pisze:byłem lekko spocony
nagły atak spawacza mi się przypomniał

Kuźwa z której strony? Augusto zapewniam Cię że ja Impka dużo lepiej i dokładniej obejrzałam niż Ty z fot i on nie w sobie nic z tego oblecha! ;P

księżycówka pisze:Ale to wcale nie będzie randka!

A widzisz, ja mam o tyle z gorki w zyciu, ze nie mam klapek na oczach i pokojnie, obiektywnie moge sobie taki reportaz ocenic.Augusto pisze:juz w to wierzeWujo Macias pisze:O, reportaz o MW.
Co ciekawe, jak na razie zrobiony calkiem obiektywnie, ciekaw jestem jak bardzo "fani" TVNu beda musieli pokombinowac, zeby sie do czegos przywalic.
spokojnie, teraz juz mogą robic obiektywnie bo i tak woczach polakow sa obsmarowani, a politycznie nic nie znaczą (bo lpru nie ma)Wujo Macias pisze:A widzisz, ja mam o tyle z gorki w zyciu, ze nie mam klapek na oczach i pokojnie, obiektywnie moge sobie taki reportaz ocenic.Augusto pisze:juz w to wierzeWujo Macias pisze:O, reportaz o MW.
Co ciekawe, jak na razie zrobiony calkiem obiektywnie, ciekaw jestem jak bardzo "fani" TVNu beda musieli pokombinowac, zeby sie do czegos przywalic.
Taki bonus, jak w RPGach-> +5 do obiektywnosci.

Ale Tobie zawsze randka wychodzi! To co innego. Ja nie chcę randek, nie szukam kolejnej "poczekalni". A facet nie mój typ zupełnie <pomijając, że ostatni raz z facetem w moim typie spotykałam się z 7 lat temu ;DD > . Znajomy i tyle. tylko rozbroiło mnie, że spotkanie zaproponował dopiero jak powiedziałam, że sama jestem terazImperator pisze:Też tak sobie mówiłem. A wyszła randka.

Blazej30 pisze:hej dziewczyny! czy te teksty działją na was? http://facet.wp.pl/kat,91...=1208891718.702
. Z tego to i ja mam wielką poranna korzyść ![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

księżycówka pisze:Dobranoc Młody! Śpij dobrze i grzecznie
księżycówka pisze:I idź do szkoły z rana samego kiedy to ja będę spać i spać i spać
Dzindzer pisze:A ja chcę wyrazić, że się strasznie popsułam, wstaje jak pomyleniec o 6. A mogła bym o 9 a często dużo później, ale nie ja się budzę i spać nie mogę dalej.

O, stajesz się normalny!Imperator pisze:A teraz jestem tak zepsuty że ledwo wstaję by zdążyć do pracy na 8-9.
Tylko nie mów, że na jednej czy dwóch z nich był polski?Mati_00 pisze:nie chciało mi się wstać na pierwsze 3 lekcje
ale reszta świetojebliwości nie przyjdzie do Łodzipowiedz, ze nie, powiedz proszeęęęęę
Dzindzer pisze:Mam ochotę wydalać śniadanie otworem gębowym od tej pracy na kompie.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 206 gości