Wyraź to. Czymkolwiek to jest.

Trafiaja tu topiki ktore zostały załozone w działach tematycznych forum, a do nich nie pasowały. Posty w tym dziale automatycznie są kasowane co 180 dni.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 08 cze 2008, 09:02

Gosia... pisze:chyba bym nie dała w ciągu 1 wieczoru tyle wypić. Nie, na pewno bym nie dała. Więc jakby ktoś chciał się z Ciebie kiedyś śmiać, że masz słabą głowę to przypomnij sobie o Gosi, która się chwieje po niecałej puszce Reddsa ;DD

będę pamiętać :D

Dobra, wypiłam chyba z półtora litra wody i sok wyciśnięty z dwóch cytryn. Plus panadol ekstra (apapu nie ma w domu ;( ) i jakoś żyje. Teraz muszę się w ciągu godziny zebrać do mojego na pociąg, ale mam wrażenie, że każda czynność zajmuje mi 2 razy więcej czasu niż normalnie :/.
Gosia... pisze:jutro mam wolne, będę się opalać, ale z rana biorę się za porządki w ciuchach :D Tym razem naprawdę wyrzucę te, w których nie chodzę!

Ja też zawsze planuje, że w końcu wyrzucę pół szafy, bo już mi się nic nie mieści a w połowie nie chodzę, ale kończy się na planach, bo mi wszystkiego żal :D.
A pogody do opalania niestety dzisiaj nie ma :/.
Ostatnio zmieniony 08 cze 2008, 09:03 przez Yasmine, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 08 cze 2008, 09:20

ciekawe, co jest takiego wspaniałego w weekendowym urżnięciu się a potem odchorowywanie tego? Nigdy tego nie rozumiałem :) Gdyby mi kobieta parę razy zrobiła taki numer, szybko by moją kobietą być przestała. Pijanego nie zobaczy mnie nigdy, więc tego samego wymagam.
No, ale z tego się wyrasta.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 08 cze 2008, 09:26

TedBundy pisze:ciekawe, co jest takiego wspaniałego w weekendowym urżnięciu się a potem odchorowywanie tego? Nigdy tego nie rozumiałem :) Gdyby mi kobieta parę razy zrobiła taki numer, szybko by moją kobietą być przestała. Pijanego nie zobaczy mnie nigdy, więc tego samego wymagam.
a pisze to face tktory teskni ze jeszcze gorszym buractwem co sam pisal wczoraj bodajze
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 08 cze 2008, 09:32

Augusto pisze:TedBundy napisał/a:
ciekawe, co jest takiego wspaniałego w weekendowym urżnięciu się a potem odchorowywanie tego? Nigdy tego nie rozumiałem :) Gdyby mi kobieta parę razy zrobiła taki numer, szybko by moją kobietą być przestała. Pijanego nie zobaczy mnie nigdy, więc tego samego wymagam.
a pisze to face tktory teskni ze jeszcze gorszym buractwem co sam pisal wczoraj bodajze

Urok Tediego.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 08 cze 2008, 09:58

bambolenie w pierdus :] Dalej pytam, co w tym urokliwego?

Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 08 cze 2008, 10:27

aj Tedziu :) przecież Mia nie urżnęła się specjalnie i celowo. przyjęła standardową dawkę drinków, po której normalnie miałaby pewnie dobry humorek, a że wystąpił critical error przez pusty żołądek to już inna sprawa :P ja osobiście nie toleruje by moja dziewczyna się upijała do stanu bym musiał ją nosić i sprzątać jej rzygi :/ aczkolwiek jeśli zdarzyłoby się tak, jak w przypadku Mii, że niespodziewanie jednak ścięłoby ją z nóg, to oczywiście pomógłbym, a na drugi dzień jakby już czuła się lepiej to przypomniałbym, by bardziej umiejętnie dozować dawki alkoholu na imprezie w zależności od warunków.

no. to trochę filozofii walnąłem, teraz śniadanie :)
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 08 cze 2008, 10:30

TedBundy pisze:Pijanego nie zobaczy mnie nigdy, więc tego samego wymagam.

czytałeś ile wypiła Mia i jak ja wzięło ??
Myślisz, że Ciebie takie coś nie spotka ??

Uwielbiam picie weekendowe, nie upijam się, ale nawet gdyby to dzień po nie będę cierpieć, ja nigdy kaca nie miewam.

Ted nie lubisz być podpity ??

I ile w takim razie może wypić Twoja kobieta ??
I co byś zrobił gdyby upiła sie trzema drinkami ??
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 08 cze 2008, 10:31

TedBundy pisze:Dalej pytam, co w tym urokliwego?
zauważyłeś że ostatnio spotyka to głównie kobiety? trzeba założyć temat AA <diabel>
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 08 cze 2008, 10:50

Mati pisze:przecież Mia nie urżnęła się specjalnie i celowo. przyjęła standardową dawkę drinków

to nie było ad personam do Mii, ale ogólna myśl :) Bo to częste dosyć zjawisko.

Dzindzer pisze:Myślisz, że Ciebie takie coś nie spotka

dobrych paredziesiąt miesięcy nie spotkało :) Nie ma bardziej żenującego widoku niż pijana kobieta, niestety. Posiadłem umiejętność picia dla smaku, nie do urwania filmu, nie współzawodnictwa, kto więcej. Jak sobie przypomnę, to na ostrej fazie byłem ze dwa razy w życiu. Dawno temu.

I ile w takim razie może wypić Twoja kobieta

ile uzna za stosowne :) Podobnie jak ja. Nikt nikogo nie ogranicza, każdy wie, na ile sobie może pozwolić bez ponoszenia konsekwencji.

Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 08 cze 2008, 11:22

Dzindzer pisze:Ted nie lubisz być podpity ??

Podpity a wypity to jednak spora różnica.
Nie lubię i staram się tego nie robić pić tak, żeby później mieć kaca, co czasem nie wychodzi. Ale jeden, jedyny raz upiłam się tak, żebym później straciła film. I to było ładnych parę lat temu.
Co nie znaczy, że nie rozumiem, że nawet po jednym drinku może zdrowo trzepnąć i się z tym liczę :)
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 08 cze 2008, 11:27

TedBundy pisze:Bo to częste dosyć zjawisko.

Ted, but tell me...who cares?? na prawdę aż tak przejmujesz się losem jakiś małolat? bo częste zjawisko właśnie w takich środowiskach. młodzież w moim wieku właśnie teraz tak się bawi, upić się jak najszybciej i potem chwalić się wszędzie i wszystkim ile to się nie wypiło. trzeba brać oczywiście poprawkę i ilość podanych trunków podzielić przez 2 i wtedy +- wychodzi nam rzeczywista ilość. żałosne i smutne, lecz niestety prawdziwe.

nic z tym nie zrobisz, a przejmując się psujesz sobie tylko nerwy <browar> tak więc Tedziu, chodź siądziemy sobie i wypijemy po jednym :P albo po dwa <browar>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 08 cze 2008, 11:27

TedBundy pisze:Posiadłem umiejętność picia dla smaku, nie do urwania filmu, nie współzawodnictwa, kto więcej.

a to taka trudna i zadka umiejętność ??
W moim otoczeniu pije sie głównie dla smaku, do towarzystwa. Dla mnie to wszystko jest dość oczywiste, a stan podpicia ( z upiciem nie mylić) bardzo lubię

TedBundy pisze:na ile sobie może pozwolić bez ponoszenia konsekwencji.

a konsekwencje to w Waszym wypadku kac ??
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 08 cze 2008, 11:48

Dzindzer pisze:a konsekwencje to w Waszym wypadku kac

nie, nie kac. Nieprzyjemna rozmowa.
Mati, tutaj wiek nie ma wiele do rzeczy, wbrew pozorom, z tego co widzę dookoła :)

Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 08 cze 2008, 11:59

nie rozumiem jak mozna pic alkohol dla smaku, przeciez on jest cholernie niesmaczny, gadki szmatki, pije sie dla stanu podpicia i nie wciksjacie mi kitu nie tak nie jest
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 08 cze 2008, 12:01

Augusto pisze:nie rozumiem jak mozna pic alkohol dla smaku, przeciez on jest cholernie niesmaczny
wóDKA to nie jest jedyny rodzaj alkoholu Tanebo <diabel>
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 08 cze 2008, 12:02

TedBundy pisze:nie, nie kac. Nieprzyjemna rozmowa.

zgadzam się z Tedem.

nie raz widziałem jak moich kumpli dziewczyny się musiały męczyć ze "zwłokami", jak trzeba było wsadzić ich do taksówki, potem posprzątać podłogę itd. dlatego ja nigdy nie urządzę takiego "szoł" ale...tego samego oczekuje od drugiej osoby. jeśli rozmowy nic nie dają i nie widać poprawy to przecież nie będę się użerać z taką osobą. proste.

oczywiście mowa tu o upijaniu się celowo na chama. sporadyczne wypadki, że wyjątkowo nas ścięło bo gorąco, albo pusty żołądek, to oczywiście traktuje się inaczej

TedBundy pisze:Mati, tutaj wiek nie ma wiele do rzeczy, wbrew pozorom, z tego co widzę dookoła :)

ja też mówię o tym co się dzieje dookoła mnie Ted. nie mówię, że otacza mnie sama patologia i pijana młodzież, no ale mam nadzieje, że rozumiecie o co mi chodzi.

Ted to jak, pijemy?? :> <browar>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 08 cze 2008, 12:03

Augusto pisze:nie rozumiem jak mozna pic alkohol dla smaku

a pijasz cos poza mocnym piwem i kiepska wódka ??
I czemu ludzie pija drinki. Skoro to paskudne to taniej i łatwiej wypić zamiast drinka kieliszek wódki
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 08 cze 2008, 12:07

Dzindzer pisze:łatwiej wypić zamiast drinka kieliszek wódki
czy też szklankę ;)

Całe szczęście mój mi żadnych granic nie wyznacza...
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 08 cze 2008, 12:11

oczywiście mowa tu o upijaniu się celowo na chama.

jeśli tak to w takich przypadkach
Mati pisze:dziewczyny się musiały męczyć ze "zwłokami", jak trzeba było wsadzić ich do taksówki, potem posprzątać podłogę itd.

nie męczyła bym sie ze zwłokami, nie sprzątała, nie pchała do taksówki

Całe szczęście mój mi żadnych granic nie wyznacza...

mój też. A kac moralny to chyba jedyne konsekwencje jakie bym miała.
Trudno by facet chciał mnie wychowywać, bo nie ma takich zapędów jak np. Ted
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 08 cze 2008, 12:14

Mati pisze:pijemy??

cheers :) Kawą, mocną fusiastą <diabel> Albo wczorajszym Dog in the fog.

Augusto pisze:nie rozumiem jak mozna pic alkohol dla smaku

można,można :) Czystą również, symbolicznie. Wódka, lub inny alkohol wódce nierówna. Taką Beherovką lubię się podelektować, na przykład. Albo lampką Jacka Danielsa. Jedną :)

Dzindzer pisze:I czemu ludzie pija drinki

bo są znakomite, mimo że bardzo, bardzo zdradliwe.

Kobietę mi dziś do pracy wezwali, będzie miała ciężkie dwa tygodnie. Wdrażanie nowego systemu, siedzenie do oporu, nawet w weekendy się zdarzy. Urok nowych rozwiązań w bankowości.

Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 08 cze 2008, 12:15

Mati pisze:potem posprzątać podłogę itd.
ja się przyznaję, że 2 razy zwymiotowałąm mojemu facetowi w samochodzie, ale to tylko dlatego, że on cały czas kopcił, a ja miałam wrażenie, że nie on pali ale ja jem te fajki...
Mati pisze:nie widać poprawy to przecież nie będę się użerać z taką osobą. proste.
pitolenie :) Ja właściwie nigdy mojego nie musiałam nigdzie wkładać, ale jak już był w łóżku to przykryłam nawet. Tak czy inaczej czasami zdarza się, ze wracamy mocno podpici i nikt nikomu niczego nie wypomina, wrecz przeciwnie, pomagamy sobie.
Już nie przesadzajcie, że to takie złe i okropne...

Noie widac poprawy? No przecież nie mówimy tutaj o chlaniu przez cały tydzień ;DD
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 08 cze 2008, 12:15

unlucky_sink pisze:Całe szczęście mój mi żadnych granic nie wyznacza...

ale to nie chodzi o granice Unlucky. ja Kami też nie wyznaczam, ona sama powinna sobie wyznaczyć...

przecież nie chodzi o to, że powiem sobie "na imprezie piję 2 piwa i 4 kieliszki wódki" i trzymam się tego choćby nie wiem co... dzisiaj mam formę to wypije tyle, a może nie mam formy to wypije tylko tyle, bo więcej już grozi wycieczkami do kibla, albo tym, że mnie sieknie. już nie chodzi o to, że ja padłem, ale że partnerce psuje imprezę i robię kłopot i trochę niewygodną sytuację...
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 08 cze 2008, 12:20

Mati pisze:ale to nie chodzi o granice Unlucky. ja Kami też nie wyznaczam, ona sama powinna sobie wyznaczyć...
A jak sobie ich akurat nie wyznaczę? Czasami cały wieczór siedzę przy toniku, coli, czy soczku, innym razem wypiję drinka, czy piwo i idę do domu, jeszcze innym lampkę wina, a czasami mam ochotę pić mimo, że wiem, że już jestem pijana.
Mati pisze:już nie chodzi o to, że ja padłem, ale że partnerce psuje imprezę i robię kłopot i trochę niewygodną sytuację...
Kwestia podejscia. To, że jesteś z kimś nie znaczy, ze jesteś za tą osobę odpowiedzialny.. :]
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 08 cze 2008, 12:21

TedBundy pisze:cheers :) Kawą, mocną fusiastą <diabel> Albo wczorajszym Dog in the fog.

kawy nie pije...doga też nie miałem okazji chyba próbować...ale mam coś ciemnego też. cola :) <browar>

unlucky_sink pisze:Tak czy inaczej czasami zdarza się, ze wracamy mocno podpici i nikt nikomu niczego nie wypomina, wrecz przeciwnie, pomagamy sobie.

jest różnica między stanem podpicia, a stanem zgonu moja droga :) ja również lubię stan podpicia, choć dawno w takim nei byłem, bo wiadomo, byłem zawsze autem... ale taki stan jest fajny :)

unlucky_sink pisze:pitolenie :)

nie pitolenie. nie mam zamiaru być z osobą, dla której impreza = picie do stanu zgonu za każdym razem. a przecież nie zostawię jej leżącej na środku parkietu, albo w loży. jako jej partner, moim obowiązkiem jest się nią zaopiekować. ale nie będę co imprezę wychodził w połowie bo mi dziewczyna zarzygała pół sali i czołga się po podłodze.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 08 cze 2008, 12:23

TedBundy pisze:bo są znakomite, mimo że bardzo, bardzo zdradliwe.

to było do Agusta, ja wiem, że sa znakomite, jestem miłośniczka drinków

TedBundy pisze:Kobietę mi dziś do pracy wezwali,

dziwny zwrot, często piszesz kobietę mi, gdyby mi taki numer. To mi mnie zadziwia

unlucky_sink pisze:ale to tylko dlatego, że on cały czas kopcił, a ja miałam wrażenie, że nie on pali ale ja jem te fajki...

czyli sam sobie winien ;)

unlucky_sink pisze:Już nie przesadzajcie, że to takie złe i okropne...

bycie czasem mocniej niz podpitym ?? Jeśli sie człowiek umie zachować to to straszne nie jest. Straszne jest kiedy traci kontakt z rzeczywistością, kiedy robi rzeczy których by sie wstydził gdyby je jeszcze następnego dnia pamiętam. a na następnej i następnej imprezie doprowadza sie do takiego samego stanu
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 08 cze 2008, 12:26

Mati pisze:ale nie będę co imprezę wychodził w połowie bo mi dziewczyna zarzygała pół sali i czołga się po podłodze.

a gdzie Ty takie przypadki widujesz ??
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 08 cze 2008, 12:27

unlucky_sink pisze:A jak sobie ich akurat nie wyznaczę?

trudno. jakbyś była moją dziewczyną i przesadziła to bym Ci powiedział, żebyś tego więcej nie robiła, bo nie mam zamiaru być z kimś kto nie zna granicy wytrzymałości swojej głowy i upija się jak świnia. a jeśli spokojna rozmowa nie pomaga, i nie potrafisz uszanować mojej prośby, no to nara :)

unlucky_sink pisze:a czasami mam ochotę pić mimo, że wiem, że już jestem pijana.

no to pij. granicą jest chwila, kiedy przestajesz kontaktować i trzeba Cie nosić, a rzygając nawet nie wiesz gdzie, na co i na kogo, albo przypominasz "zwłoki" ...

unlucky_sink pisze:To, że jesteś z kimś nie znaczy, ze jesteś za tą osobę odpowiedzialny.. :]

jeśli zapraszam kogoś na imprezę, i z tą osobą idę, to znaczy wg. mnie, że ponoszę odpowiedzialność za tą osobę, i mam się nią opiekować i całą odprowadzić do domu.
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 08 cze 2008, 12:28

Mati pisze:moim obowiązkiem jest się nią zaopiekować. ale nie będę co imprezę wychodził w połowie bo mi dziewczyna zarzygała pół sali i czołga się po podłodze.

Dzindzer pisze: Straszne jest kiedy traci kontakt z rzeczywistością, kiedy robi rzeczy których by sie wstydził gdyby je jeszcze następnego dnia pamiętam. a na następnej i następnej imprezie doprowadza sie do takiego samego stanu
ile razy w życiu się z takim czymś spotkałas w gronie swoich znajomych? :)
Ostatnio zmieniony 08 cze 2008, 12:29 przez unlucky_sink, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 08 cze 2008, 12:30

Dzindzer pisze:a gdzie Ty takie przypadki widujesz ??

w moim mieście pełno takich. 16-lat w dupie, a ubiera się jak uliczna dziwka, 3 piwka i odlatuje, do każdego się klei, wypije jeszcze trochę wódki...i bełt bełt... i tak co imprezę. znam kilka takich nawet...neistety

[ Dodano: 2008-06-08, 12:31 ]
unlucky_sink pisze:dawno nie widziałąm, zeby ktoś się do takiego stanu doprowadził , ekstremalne przypadki

co nie znaczy, że rzadkie...
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 08 cze 2008, 12:33

Mati,
Mati pisze:pij. granicą jest chwila, kiedy przestajesz kontaktować i trzeba Cie nosić, a rzygając nawet nie wiesz gdzie, na co i na kogo, albo przypominasz "zwłoki" ...
Powtarzam, że to takie trochę z kosmosu...

Wróć do „Śmietnik”