Soooorrryyyyy, ale jak 34 rozmiar ma być Birkenau, jak ktoś ma 158 wzrostu?

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Joasia pisze:Obroniłam się, jestem inżynierem

mój tata nosi rozmiar spodni 32, myslę, że w 34 ted może się zmieścićBlazej30 pisze:czyżbyś śmiała bluźnierczo sugerować że ted się nie wśliźnie w 34

A kiedy się bronisz?
Moje też trwały 3,5 roku. Chciałam zacząć studia od letniego ale grupa się nie zebrałazłotooka kotka pisze:Mysle, ze luty/marzec 2009. Jak dobrze pojdzie to wczesniej. W kazdym razie musze jeszcze zaliczyc semestr zimowy (moje studia trwaja 3,5 roku). Chce jak najszybciej, zeby miec ewentualna szanse na rozpoczecie magisterki od semestru letniego. Ale to jeszcze nic pewnego, bo mam mnostwo pomyslow i ciagle sie zdecydowac nie moge

Blazej30 pisze:czyżbyś śmiała bluźnierczo sugerować że ted się nie wśliźnie w 34

a jedna stwierdziła, ze ja to mutant jestem niewyżyty i ze mnie nie urodzono tylko mnie kosmolce wysrały i że gdybym nie była taka wariatka to uznały by, ze ja jestem jak ten kosmolec od którego mnie mój K wyzywa.
... byłem tym kolesiem z assasin creed (gra) w świecie diablo 2 (też gra) i musiałem zabić jakiegoś smoka, którego broniły seeeeeeetki wojowników
łamałem ręce nogi, wyrywałem gardła, na kolce ludzi wbijałem...ogólnie rzeźnia

i tak się kończy nadużywanie gier komputerowychMati pisze:Dżizus jakie ja miałem dzisiaj sny przedziwne... byłem tym kolesiem z assasin creed (gra) w świecie diablo 2 (też gra) i musiałem zabić jakiegoś smoka, którego broniły seeeeeeetki wojowników
łamałem ręce nogi, wyrywałem gardła, na kolce ludzi wbijałem...ogólnie rzeźnia
![]()
mamo Matiego
zabierz mu komputer dla jego dobra 
Blazej30 pisze:czy w Krakowie jest sklep z materiałami fryzjerskimi (z brzytwami)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 32 gości