Życie, po prostu.Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
tam gdzie to znalazłem, pełno fanatyków i takich porad. Tak, główną ideą jest NPR. Ale co się dziwić lanserom watykańskiej rulety
Życie, po prostu.
Życie, po prostu.http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
TedBundy pisze:tam gdzie to znalazłem, pełno fanatyków i takich porad. Tak, główną ideą jest NPR. Ale co się dziwić lanserom watykańskiej ruletyŻycie, po prostu.
I dużo nowych żyć. Po prostu. No ale co chcesz - są szczęśliwi, wszak Bóg dał, trzeba się cieszyć.
Gdyby rzetelnie nauczano o tym, stereotyp byłby zupełnie inny. No ale jest tak - od czerwonej kropki 14 dni, a potem jazdaaaaaaa, oczywiście po bożemu.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- ksiezycowka
- Weteran

eeee tam. U mnie to nawet największym kujonom się zdarzało!księżycówka pisze:Wstyd zwyczajnie
Panikara, brawoYasmine pisze:Zaliczyłam
Mam jutro rozmowę kwalifikacyjną o staż. Stresuję się, nie mam w tym doświadczenia

Ostatnio zmieniony 17 cze 2008, 22:52 przez Joasia, łącznie zmieniany 1 raz.

Fizyczną, ale dobrze płacąNola pisze:a jaką masz,jeśli można wiedzieć
A co do allegro to wiecie może jakie opóżnienia mają paczki? Bo ja w tamtym tyg zamówiłam sobie licznik do mojej maszynyksiężycówka pisze:Ludzie z all są dziwni. Kilka aukcji, a w każdej rozbieżne informacje co do wysyłki
i nie mam jeszcze."(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
Joasia pisze: Stresuję się, nie mam w tym doświadzenia
Przed stażem zwykle nie ma się doświadczenia, więc głowa do góry
[ Dodano: 2008-06-17, 22:53 ]
Jawka pisze:Bo ja w tamtym tyg zamówiłam sobie licznik do mojej maszyny i nie mam jeszcze.
ja buty dostałam po 3 tyg z hakiem, ale teraz poczta już chyba działa(?).
Ostatnio zmieniony 17 cze 2008, 22:54 przez Mijka, łącznie zmieniany 2 razy.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran

Działać działa, ale wiesz ile rzeczy u nich zalega teraz? Będzie się sporo czekać. My mamy rekrutację na 7 lipca i wszystko dalej idzie kurierami, bo nie wierzy nikt, że odgrzebią się w 2 tygodnie.Mia pisze:ja buty dostałam po 3 tyg z hakiem, ale teraz poczta już chyba działa(?).
Pliz jakie dziś wyniki meczów były?
W necie rozpisują się kurna o kij wie czym, a mnie tylko interesuje suchy wynik.
Jawka pisze:No niby tak, tylko znając życie to mają opóźnienia i pewnie sobie poczekam...
To na pewno.
księżycówka pisze:Działać działa, ale wiesz ile rzeczy u nich zalega teraz?
Wiem, wiem. Paczki przyjmują, ale zanim trafią one na normalny tok przesyłania to pewnie mija trochę.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran

Joasia pisze:Włochy-Francja 2:0
Tak, przyłączyłam się do typowań w pracy. Trwają od początku Euro. Gdybym grała od początku to za mecz nasz z Niemcami i Austrią bym już punkty miała
No, ale pierwszy mecz z wielkiej sympatii do Holendrów typowałam głównie i dobrze chociaż. A Francja to dupy wołowe są. Miało być 1:1!
Dzięki Joasiu
Ostatnio zmieniony 17 cze 2008, 23:08 przez ksiezycowka, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran

Nola pisze:gratkimasz kopa w tyłek kujonie, wiedziałam że zaliczysz
![]()
Joasia pisze:Panikara, brawo![]()
tak, wiem. Wiem
.Joasia pisze:Włochy-Francja 2:0
A za Francuzami byłam
Wiecie na przeciwko kogo się wprowadziłam na to 1 piętro ? Nie miałam pojęcia.
Koło Świętojebliwej
. Jest 240 pokoi w akademiku, a ja musiałam na nią trafić - ksiezycowka
- Weteran

A nie mówiiiiiłam? I Macias też... ZAWSZE tak jest. Jak możesz dawac ise jakimś kmiotom tak straszyć?Yasmine pisze:I okazało się, że ten facet to wcale nie jest straszny.
Yasmine pisze:Wiecie na przeciwko kogo się wprowadziłam na to 1 piętro ? Nie miałam pojęcia.
Koło Świętojebliwej. Jest 240 pokoi w akademiku, a ja musiałam na nią trafić
.

Joasia pisze:Ale to już na stałe zostajesz w tym pokoju?
Nie, no na szczęście nie
Ale sam fakt
Wiem, ale 10 na 10 osób mówiło to samo, to pomyślałam, że musi być w tym trochę prawdy. Ale teraz przynajmniej wiem, żeby nie dać się zastraszyć.księżycówka pisze:A nie mówiiiiiłam? I Macias też... ZAWSZE tak jest. Jak możesz dawac ise jakimś kmiotom tak straszyć?
W ogóle dzisiaj z promotorką moją się spotkałam i mam na piątek jej dać taki mniej więcej temat jaki bym chciała. Nie no, super. Nie mam zielonego pojęcia co, jak gdzie i kiedy <boje_sie>
[ Dodano: 2008-06-17, 23:27 ]
Nola pisze:ja sobie pójdę jutro poobstawiać, swego czasu trochę udało mi się wygrać![]()
ja też spróbuję chyba
Kiedyś obstawiałam.
- ksiezycowka
- Weteran

Mój się chyba zepsuł, czasem da się mocniej pociągnąć i bez klucza otworzyć....
Szkoda,że nie mam tysiąca złotych na zbyciu, bo są już ogólnodostępne zamki na linie papilarne
Zna się ktoś na tym? Teraz mam taką gałkę na klucz, nie wiem czy w ogóle da się to na inny model wymienić?
[ Dodano: 2008-06-18, 09:04 ]
CO jest śpicie?
Ja dziś podczas pracy muszę wyskoczyć po certyfikat ukończenia kursu rozszerzonego, na pocztę i pomyśleć nad tym zamkiem.
Mam pod tym względem nienormalnie w domu, każdy ma pokój na klucz,a jak się coś psuje to od razu rzeczy giną. Ja mam listę zaginionych rzeczy na lodówce i za cholerę nie da się tego wyegzekwować od mojej siostry, a ja jej ciuchów czy kosmetyków fundować nie mam zamiaru <wnerw>
y, a ja jej ciuchów czy kosmetyków fundować nie mam zamiaru
[ Dodano: 2008-06-18, 09:04 ]
CO jest śpicie?
Ja dziś podczas pracy muszę wyskoczyć po certyfikat ukończenia kursu rozszerzonego, na pocztę i pomyśleć nad tym zamkiem.
Mam pod tym względem nienormalnie w domu, każdy ma pokój na klucz,a jak się coś psuje to od razu rzeczy giną. Ja mam listę zaginionych rzeczy na lodówce i za cholerę nie da się tego wyegzekwować od mojej siostry, a ja jej ciuchów czy kosmetyków fundować nie mam zamiaru <wnerw>
y, a ja jej ciuchów czy kosmetyków fundować nie mam zamiaru

Ostatnio zmieniony 18 cze 2008, 09:20 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
Yasmine pisze:I okazało się, że ten facet to wcale nie jest straszny.
no widzisz. Następnym razem tak nie panikuj. Tylko po grzyba ja to pisze, następnym razem i tak będziesz panikowała. Ech Ty
Yasmine pisze:Nola napisał/a:
ja sobie pójdę jutro poobstawiać, swego czasu trochę udało mi się wygrać
ja też spróbuję chyba.
to ja tez, ponoć w internecie można i iść nie trzeba nigdzie.