księżycówka pisze:Wejdź, zabierz co Twoje.
jak? ja nie mam do niej klucza
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Czemu? Tzn. awantura będzie bankowo, ale co z tego? Potrzebowałaś pilnie i nagląco swoich UKRADZIONYCH rzeczy więc weszłaś i zabrałaś co TWOJE.Mia pisze:Rodzice mnie zabiją za to![]()

Nola pisze:a Twoje siostrze to nic nie mówią, że ciągle Ci wszystko podbiera?
matka ciągle jest po jej stronie... ech.księżycówka pisze:Rozumiem, że kradzieże cichcem i włamywanie w waszym domu bez śladów są super i ok, ale jawny odbiór swoich rzeczy poprzez włam to nieeee i zła rzecz?
ona nawet złapana na tym, że ma coś mojego na sobie/w swojej torebce się wypiera i wykręca. Ostatnio swój pasek znalazłam w szafce w łazience, pewnie szybko ściągała, żebym nie zauważyła, że ma go na sobie...... księżycówka pisze:Mia ja nie wiem mnie w takich chwilach ponosi, ale ja bym nie dość, że włamała się, przekopała całe pomieszczenie, zabrała DOKŁADNIE wszystko co moje to jeszcze połowę jej rzeczy
Andrew pisze: pytanie dlaczego nie reagują na poczynania siostry ?
Andrew pisze:Ja nie dopuszczam , by w takich kwestiach jak np. tu kosmetyki (choc nie mam dwoje cór ) było cos moje, a to twoje - ale kazdy robi zapewne inaczej

księżycówka pisze:A gdzie Ty w tym przypadku widzisz rodzinę? Bo ja wcale i stąd i takie metody.
ale pewnie część mojej winy też w tym jest.Andrew pisze:dodam tylko iż rodziny sie nie wybiera
Mia pisze:ale czegoś brak. nie wiem.
Mia pisze:ale pewnie część mojej winy też w tym jest.
Marissa pisze:A ja bym dodała przywiązanie do ludzi. Jeśli tego nie ma, ciężko mówić o rodzinie.
Marissa pisze:Nigdy nie ma czegoś takiego, że ktoś zostaje bez winy.
Mia pisze:matka ciągle jest po jej stronie... ech.
Nola pisze:Mia pisze:w dodatku pupilka mamy właśnie...od zawsze.
aaa, to już wszystko wyjaśnia.

Andrew pisze:Nic nie wyjasnia - to spojrzenie Mii
Blazej30 pisze:Mia, a nie możesz zemścić się na niej? np do szamponu który ona na pewno pożyczy wlać farby która nie zejdzie?
Mia pisze:pewnie, moje subiektywne spojrzenie, że czuję się obdarzana mniejszą miłością niż siostra. Cóż, pewnie jakieś powody ku temu są.
.
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Mia chcesz?
Nola pisze:barszczyk biały sobie zrobiłam Mia chcesz?
tarantula pisze:Nie mam czasu na nic poza praca do tego doszlo. I pewnie cale lato tak bedzie

Joasia pisze:Jak tak czytam co pisze Mia to cieszę się że mam brata a nie siostrę jednak
wątpie czy kiedykolwiek się z nią dogadam...
Marissa pisze:Mniej więcej Cię rozumiem, bo mam podobną sytuację w domu
księżycówka pisze:Mia ja nie wiem mnie w takich chwilach ponosi, ale ja bym nie dość, że włamała się, przekopała całe pomieszczenie, zabrała DOKŁADNIE wszystko co moje to jeszcze połowę jej rzeczy i oddała koleżance żeby wystawiła na all.
Joasia pisze:Jak tak czytam co pisze Mia to cieszę się że mam brata a nie siostrę jednak

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 79 gości