Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
A ja w ogóle jestem totalnie zaburzona między studentką i wypadami do knajpy o 5 rano w środku tygodnia, a żono-narzeczoną, gotowaniem obiadków [które też cholernie lubię, ale to chyba zauważyliście] i nie wiem, czyszczeniem kibla/robieniem paznokci???
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
- ksiezycowka
- Weteran

Mia pisze:mam to w domu, zdecydowanie za słabe dla mnie ;P
a rozgrzewa w ogóle coś ?
złotooka kotka pisze:Mi sie ostatnio totalnie zaburzyl. Chodze spac nad ranem i wstaje w poludnie; jak nie mam szkoly
no, później cholernie ciężko wrócić do normalności
[ Dodano: 2008-04-25, 01:30 ]
lollirot pisze:i nie wiem, czyszczeniem kibla/robieniem paznokci???
no i te Twoje ręczniczotworzenie jeszcze.
-
złotooka kotka
- Weteran

Wolałabyś teraz ten koncert, czy narzeczonego pedofila? No.
Zmarlam totalnie.
Po raz pierwszy w zyciu mam ochote przebic sobie uszy. Zle ze mna

off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- ksiezycowka
- Weteran

złotooka kotka
- Weteran

księżycówka pisze:Też bym se przebiła. Ale już kurna lata temu to zrobiłam więc pomysł odpada.
Ja pewno nie zrobie. Tylko mnie taka teoretyczna ochota wziela.
Yasmine pisze:a rozgrzewa w ogóle coś ?
troszkę
złotooka kotka pisze:Po raz pierwszy w zyciu mam ochote przebic sobie uszy. Zle ze mna
mnie na pepęk ostatnio naszło, a nigdy mi się to specjalnie nie podobało
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Uszy? Ja od kiedy 2 lata temu wyjęłam kolczyk, który tkwił we mnie 4 lata, to przysięgam, czasem mam taką chęć na przekłucie, że, przysięgam, dajcie mi igłę, to sobie na czole wkłuję. Strasznie mnie nachodzi. Naprawdę, nałóg. Prędzej czy później język się zdarzy bo po okresie gojenia i seplenienia jest mało widoczny. Tatuaż kociej łapki za uchem pozostawię bez komentarza, bo robię go od 6 lat i jakoś nie mam nadal.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
księżycówka pisze:złotooka kotka napisał/a:
Mi sie ostatnio totalnie zaburzyl. Chodze spac nad ranem i wstaje w poludnie; jak nie mam szkoly. A jak mam, to wlasciwie nie spie wcale
O to jak ja przez prawie całe życie ;DD
i ja
ja mam ostatnio jakiś dziwny nastrój. najpierw jestem smutna,czuję się beznadziejnie i chciałabym wszystko zmieniać, a parę godzin później jestem radosna jak nie wiem co. ale generalnie to dosyć smutny ze mnie człowiek, tak mi się zdaje
[ Dodano: 2008-04-25, 01:37 ]
Yasmine pisze:Przecież ona chce starsza być
a ja chcę być młodsza
Mia pisze:mnie na pepęk ostatnio naszło, a nigdy mi się to specjalnie nie podobało
oj na to to ja nigdy ochoty nie miałam.
Chaos is a friend of mine
- ksiezycowka
- Weteran

Wiecie w ogóle co? Zraniona duma boli dłużej niż zranione serce. Dziś mi moja M. to w sporej części to uświadomiła i ja sobie sama jak spytała "Anka, a kurna co Cię teraz w tym najbardziej boli i bolało?" . Ale za własną głupotę, naiwność i złą ocenę sytuacji oraz człowieka przede wszystkim się płaci tak a nie inaczej. Spycham więc na dół pamięci niby-związki, niby-uczucia, niby-seks. Bez tego lżej. Nie spycham doświadczeń, bo ta lekcja mało uczy, a nie każde doświadczenie cennym jest. Niektóre są po prostu błędami i nie ma co filozofii do tego dorabiać. Szkoda, że takich mam aż za dużo w kolekcji i nie mogę powiedzieć "młoda i głupia byłam" , bo kolejny taki błąd był przecież nie tak dawno temu.
Nie wiem jak moja M. to robi, ale zawsze takie rzeczy jakoś ze mnie wywleka chcąc czy nie chcąc i uświadamia.
Nie wiem jak moja M. to robi, ale zawsze takie rzeczy jakoś ze mnie wywleka chcąc czy nie chcąc i uświadamia.
Nola pisze:oj na to to ja nigdy ochoty nie miałam.
a ja mam, bardziej z chęci zrobienia czegoś takiego, tak o.
tatuaż chciałam na karku, ale się boję bólu, za bardzo.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
-
złotooka kotka
- Weteran

Yasmine pisze:no, wiem dlatego boje się też tatuażu robić, że się wydziaram jak ten ze Skazanego. I też już parę lat koziorożca sobie robię, a to się boje, a to nie mam pieniędzy, a to myślę, że mogę żałować.
O! Tatuaz tez bym se zrobila. Kota jakiegos oczywiscie. Malego takiego w b&w. Ale w rzeczywistosci to na pewno nie zrobie, bo nie mam gdzie ;DD Przy moich sklonnosciach do skokow wagi szybko zaczalby wygladac koszmarnie.
- ksiezycowka
- Weteran

Oj ja właśnie tak jakiś czas temu miałam i stąd tak się cieszyłam nastroje przez ostatnie prawie 3 tygodnie, bo cąły czas power, radość i żadnych huśtawek.Nola pisze:ja mam ostatnio jakiś dziwny nastrój. najpierw jestem smutna,czuję się beznadziejnie i chciałabym wszystko zmieniać, a parę godzin później jestem radosna jak nie wiem co. ale generalnie to dosyć smutny ze mnie człowiek, tak mi się zdaje.
Tak z 15 lat znów miećNola pisze:a ja chcę być młodsza![]()
Nie mówcie o tatuażach. Mój masywny motyl się robi już od lat i się nie zrobił. Na pomysł dziary wpadłam mając z 12-13 lat. Rodzice by mnie zabili więc musiałam czekac do 18stki i nadal w tej kwestii nic nie robię.
[ Dodano: 2008-04-25, 01:44 ]
Stąd ja za miejsce obrałam łopatkę. Z tym, że ja lubię sama siebie podziwiać, a łopatki nie widzę. Jeszcze o łydce myślałam, ale tu potem do pracy załóż kurna człowieku coś poza spodniamizłotooka kotka pisze:nie zrobie, bo nie mam gdzie ;DD Przy moich sklonnosciach do skokow wagi szybko zaczalby wygladac koszmarnie.
-
złotooka kotka
- Weteran

Za nic. Paskudny czas. Tera jest 100% fajniej ;DD
- ksiezycowka
- Weteran

- Maniak

- Weteran

złotooka kotka
- Weteran

księżycówka pisze:Stąd ja za miejsce obrałam łopatkę.
a bym chciala na tylku, tak pod linia majtek. Malusi taki. Ale tam to mam cellulitis i rozstepy wiec wtrynianie tatuazu byloby gupie
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- ksiezycowka
- Weteran

- Maniak

- Weteran

E wtedy już miałam plan co dalej, wszystko uporządkowane, przytyłam i zostałam monogamistką. To nie było fajne. Dużo to ja się od tamtego czasu nie zmieniłam.Nola pisze:taki naj naj naj okres dla mnie to 17-19 lat. to były piękne czasy
[ Dodano: 2008-04-25, 01:52 ]
A ja tamto. Stanowczo.Nola pisze:eee, to ja wolę swoje obecne, jak już mam porównywać

- Wujo Macias
- Maniak