Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Wujo Macias
- Maniak

no dobra, jeszcze tylko obowiązkowa lektura po filmie i idziemy spaaaać
taaa, jak ja lubię takie sytuację. babcia pożaliła się moim rodzicom, że wczoraj stałem z Kami na przystanku i jej nie widziałem <zmieszany> ehhh szkoda gadać
taaa, jak ja lubię takie sytuację. babcia pożaliła się moim rodzicom, że wczoraj stałem z Kami na przystanku i jej nie widziałem <zmieszany> ehhh szkoda gadać
Ostatnio zmieniony 06 paź 2008, 00:10 przez Mati, łącznie zmieniany 1 raz.
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran

- Maniak

- Administrator

Wróciłam z wakacji i czuję się jak nowy człowiek
Poziom witaminy D, czy co tam słońce zapewnia, drastycznie spadł na widok czekających na mnie spraw do załatwienia, ale o dziwo okazało się, że całkiem sporo spraw załatwiło się samo pod moją nieobecność. A jako pamiątki z Grecji przywieźliśmy sobie Lego i będziemy składać (w sumie już trochę poskładaliśmy, całkiem niezły pomysł na wakacje
).
Poziom witaminy D, czy co tam słońce zapewnia, drastycznie spadł na widok czekających na mnie spraw do załatwienia, ale o dziwo okazało się, że całkiem sporo spraw załatwiło się samo pod moją nieobecność. A jako pamiątki z Grecji przywieźliśmy sobie Lego i będziemy składać (w sumie już trochę poskładaliśmy, całkiem niezły pomysł na wakacje
- pani_minister
- Administrator

- Weteran

forumowe kociary - macza któraś w tym łapki? -> http://koty.sos.pl/str.php?dz=8 
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- kot_schrodingera
- Weteran

złotooka kotka
- Weteran

Blazej30 pisze:forumowe kociary - macza któraś w tym łapki? -> http://koty.sos.pl/str.php?dz=8
Ja jestem domem tymczasowym, jak na jakies bidy trafie
W te wakacje mialam 6 tymczasikow (w tej chwili 2).
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- kot_schrodingera
- Weteran

złotooka kotka
- Weteran

Nie znam tej. Ale moge Ci dac adres fundacji na stowe uczciwej (mam stamtad Spacje), ktora tez prowadzi adopcje wirtualne.Blazej30 pisze:to so wkleiłem to uczciwa akcja?
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- ksiezycowka
- Weteran

mam stracha trochę, bo w czwartek musze coś ważnego załatwić u tej suczy z sekretariatu. boję się, że mi namiesza, a moja sytuacja i tak nie jest super
poza tym mam problem w relacjach z koleżanką. nie wiem czy to takie "zmęczenie materiału" chwilowe czy coś bardziej poważnego. wkurza mnie praktycznie we wszystkim, a do tego mam wrażenie, że zaczynamy się rozmijać w większości poglądów. na razie unikam spotkań, bo jak to chwilowe to pewnie przejdzie, ale z drugiej strony czuję podskórnie, że się będzie działo. no i co tu robić...
poza tym mam problem w relacjach z koleżanką. nie wiem czy to takie "zmęczenie materiału" chwilowe czy coś bardziej poważnego. wkurza mnie praktycznie we wszystkim, a do tego mam wrażenie, że zaczynamy się rozmijać w większości poglądów. na razie unikam spotkań, bo jak to chwilowe to pewnie przejdzie, ale z drugiej strony czuję podskórnie, że się będzie działo. no i co tu robić...

Ostatnio zmieniony 06 paź 2008, 23:23 przez Nola, łącznie zmieniany 1 raz.
Chaos is a friend of mine
- ksiezycowka
- Weteran

Ja tam nie wiem, ale jak się dowiesz to daj znać. Mam podobnie z P. Przy prawie każdej rozmowie mam ochotę go trzasnąćNola pisze:poza tym mam problem w relacjach z koleżanką. nie wiem czy to takie "zmęczenie materiału" chwilowe czy coś bardziej poważnego. wkurza mnie praktycznie we wszystkim, a do tego mam wrażenie, że zaczynamy się rozmijać w większości poglądów. na razie unikam spotkań, bo jak to chwilowe to pewnie przejdzie, ale z drugiej strony czuję podskórnie, że się będzie działo. no i co tu robić...
- ksiezycowka
- Weteran

- Maniak

I miec za co. Plus kwestie planow zawodowych, czasem gryzacych sie z tematem przeprowadzki.księżycówka pisze:Jak się chce to się da. Tylko chcieć trzebaczasem się nie da
Nie, nie mowie, ze sie nie da. Ale haselko "wystarczy tylko chciec" zawsze mnie draznilo, w jakiejkolwiek kwestii.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
- ksiezycowka
- Weteran

Pracować, studiować, mieszkać można w całym kraju. Dla mnie jeślibym np kogoś z Poznania poznała, była jakiś czas dłuższy i wiedziała, że to ten nie byłoby problemu. Ale dla błahego uczucia wiadomo, że bym nie zmieniła szkoły, adresu i pracy. Co innego coś poważnego.Wujo Macias pisze:I miec za co. Plus kwestie planow zawodowych, czasem gryzacych sie z tematem przeprowadzki.