runeko pisze:W sumie ten temat mozna juz zamknac bo nie ma tu wiecej chyba nic do powiedzenia
Dopisz nicka swojego nicka miedzy "bo", a "nie"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

runeko pisze:No to powiedz: co jeszcze masz do powiedzenia? Wyczerpalo sie i ostatnie dwie strony sa praktycznie offtopem. Prosze bardzo- co jeszcze masz do przekazania?

Najpewniej Mav. On ma specyficzny styl porzadkowaniatarantula pisze:Wykasowali moj tylko a reszte co stanowilo bajzel zostawili.
Mroczny Piskacz pisze:Mrt, bo Ty się nie wiem czym tutaj tak przemujesz? Tym że ludzie na własnym terenie dbają o porządek? To chyba naturalne?Wolisz syf ?

Mroczny Piskacz pisze:Mrt, bo Ty się nie wiem czym tutaj tak przemujesz? Tym że ludzie na własnym terenie dbają o porządek? To chyba naturalne?Wolisz syf ?

Miltonia pisze:A tu znow tak sie dzieje, ze Ci co donosza
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Sir Charles pisze:Chcecie zlikwidowanai wykrzyknika, ale zeby rownoczesnie nie szerzylo sie chamstwo? Prosze bardzo - Miltonia na moda, Mrt na moda, Imperator na moda, siedzcie sobie i sprzatajcie za darmo
<browar>
Imperator pisze:Czyli jak ja powiem "Charlie, jesteś głupi" to wykrzyknik nie zareaguje.
)

Sama podważasz swoją inteligencję takimi wypowiedziami
W rozmowie wymagam kultury osobistej, jeśli druga strona jej nie prezentuje to w wypadku forum publicznego powinna być za to ukarana. A że moderacja zrobiła sobie równych i równiejszych, cóż, zgłosiłem drugi raz bo wierzę w sprawiedliwość
Imperator pisze:Piaskownica się robi z tego forum, czy ke?
Stąd powtarzanie tematów nikogo nie dziwi. Agnieszka miała być skarbnicą wiedzy, przychodzą tu różni ludzie. Młodsi i starsi. Chciałbyś widzieć w np encyklopedii przekleństwa albo 3 razy to samo hasło i 3 razy opisywane od początku prawie tak samo? Ja nie
No ale jak brakuje Ci argumentów, to tak robisz
Masz coś więcej do powiedzenia na swoje upokorzenie?
Zauważ że zgłaszałem brak kultury a nie bzdury które wypisywałaś
Łatwiej jednak sobie wmówić że się ma rację a zgłoszono Cię do moderacji za to że ją głosisz

mrt pisze:Gorgon nie, ale ktoś trzeci, życzliwy, zgłosi Cię na pewno, bo przecież porządek musi być

. Niech sobie bedzie i bzdury pisze. Ma chlopak za duzo czasu, kompleksy, za malo uczucia, niech sobie tu ulzy. A co. Zawsz to jakis dobry uczynek.

Czy ktoś Ci zabrania? Zgłoś do Mavericka o stały ban
Wolnego czasu do pisaniu bzdur bez dogłębnego przeczytaniu masz za nadto Ty nie ja
Wtrąciłaś się w wątek bez uprzedniego zastanowienia się o czym on jest, wkładałaś mi co rusz w usta nie moje słowa i nie moją opinię
Co do rozdysponowania mojego czasu, kompleksów czy innych bzdur które tu mi wymyśliłaś może lepiej się nie wypowiadaj? Wybacz, z całym szacunkiem jakim Cię darzyłem, co Ty o mnie wiesz? Nic
Więc zanim stworzysz kolejną wielką teorię spisku przeciwko sobie może pomyśl? To nie boli.

) jest taka, ze pewne rzeczy trzeba odpokutowac! <hahaha2>Mroczny Piskacz pisze:Imperator, w jakim świetle Ciebie to stwierdzenie stawia? Podpowiem Ci. Niezbyt przychylnym
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 444 gości