Ale myślę, że po prostu list dokleił i tyle
Przesylki kurierskie - Slask
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
To mi cene zaspiewali
za dostarczenie w niedziele cena uslugi+100%+10zl jesli to osoba prywatna i inne miasto, a jakbym chciala do rak wlasnych to +12zl, to cennik Masterlinka DPD, za to realizacja do 3h od otrzymania przesylki. Duzo. Ale te mniejsze firmy nie realizuja zlecen w niedziele, ale moze zadzownie i sprobuje sie dogadac, bo ceny maja nizsze. Lacznie wychodzi 110zl
bez doreczenia do rak wlasnych. Ale zapakowac moge jak chce 

do DHL nie moglam sie dodzwonic, bede probowac w poniedzialek. Na stronie nie znalazlam zadnego cennika, do TNT tez sprobuje. Wrr. Ale cos boje sie ze ceny beda podobne
[ Dodano: 2007-08-06, 14:32 ]
i dzownilam DHL 105zl
kurcze
[ Dodano: 2007-08-08, 16:14 ]
DHL nie dostarcza w ogole w niedziele jak sie okazalo jak dzownilam drugi raz. DPP 110zl.
Pocztex - 50zl. Jeszcze zostala mi Siódemka i TNT do obdzwonienia.
[ Dodano: 2007-08-09, 14:10 ]
Zeby juz byl przeglad kurierow to dokoncze.
Efekty poszukiwan sa niezadowalajace. Ciagle jak dzownie ponownie to dowiaduje sie zupelnie czegos innego, bardzo kompetentna obsluga
.
Pocztex 95zl (i tak najtaniej). Siodemka nie ma wolnego samochodu na niedziele (mhm, akurat) a TNT uwaga 250-300zl
Nie sadzilam ze to beda takie koszta, ale wszystko przez to ze to niedziela.
[ Dodano: 2007-08-06, 14:32 ]
i dzownilam DHL 105zl
[ Dodano: 2007-08-08, 16:14 ]
DHL nie dostarcza w ogole w niedziele jak sie okazalo jak dzownilam drugi raz. DPP 110zl.
Pocztex - 50zl. Jeszcze zostala mi Siódemka i TNT do obdzwonienia.
[ Dodano: 2007-08-09, 14:10 ]
Zeby juz byl przeglad kurierow to dokoncze.
Efekty poszukiwan sa niezadowalajace. Ciagle jak dzownie ponownie to dowiaduje sie zupelnie czegos innego, bardzo kompetentna obsluga
Pocztex 95zl (i tak najtaniej). Siodemka nie ma wolnego samochodu na niedziele (mhm, akurat) a TNT uwaga 250-300zl
Nie sadzilam ze to beda takie koszta, ale wszystko przez to ze to niedziela.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”