No Aga sie nie buntuje, to fakt. Moze boi sie odstawienia garnuszka?
Jesli chodzi o apel do admina, to pragnalbym niesmialo przypomniec ze sa jeszcze moderatorzy

Zreszta dobrze sie stalo, jest ciekawie.
Oboje idziecie na studia prawnicze...? Wcale nei sa trudne, no bo co w nich trudnego? Sama pamieciowka i nic wiecej. Wg mnie kazdy debil moze je skonczyc, bo przepisow na pamiec nauczy sie kazdy.
I widze ze aplikacje juz masz zalatwiona... znajomosci czy lapowka? No i nie sadze by Twoj facet aplikacje dostal. Dlatego trzeba glosowac na UPR

Bo maja w programie ogolnodostepnosc tego zawodu, czyli mozna byc adwokatem bez aplikacji.
Co do foxy - to mylisz sie Aga, ja ja lubie i nie moge o niej nic zlego powiedziec (w przeciwienstwie do Twego autorytetu - Sue) mimo ze jej nie znam osobiscie.
Poza tym ktos ladnie napisal ze miec 18 lat i byc caly czas pod butem rodzicow to lekka przesada. No i nadal nie powiedzialas czy masz rodzenstwo
A, i jak chcecie dziewczyny walczyc to zapraszam do kisielu

Przynajmniej bedzie mila atmosferka
Poza tym to wiecej loozu. Kasa sie nie liczy, bo ja zdobyc moze kazdy

Liczy sie to jaki jest czlowiek i co soba reprezentuje. A, i znam jedna bogata coreczke. Co dostaje z 2500 kieszonkowego miesiecznie. Rozjebana jak malo kto. Ale mniejsza z tym
Pozdrawiam