W-F na studiach - jak to jest?

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 28 wrz 2005, 23:43

cubasa pisze:ekhm, chcialbym kogoś zarekomendować

Cisza!!

Choć fakt,że dużego wyboru tutaj na forum Żoliborzaków tu nie ma :D
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 28 wrz 2005, 23:44

To można zacząć od marszobiegów :) A poza tym możemy biegać osobno w tygodniu, a w soboty się umawiać na bieganie razem :)

Trza obgadać przy piwie pomysł :)
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 29 wrz 2005, 10:53

Ja lubiałam wf, choć trzeba przyznać, że niektórzy wf-ści to tragicznie nie nadające się do tej fuchy osoby. Ale zawsze można było pograć, porozciagać się. Lubiłam to.

A na studiach miałam najwiekszy wycisk, ale słodki zasłużony wycisk.

Nie przejmuj się, przeważnie wybierasz co chcesz robić, czy aerobic, czy koszykówke, czy siatkówkę.

MRT- coraz częściej odchodzi się teraz od biegania, jest dużo przeciwskazań na ten sport, niektórym za bardzo obiąza serca etc. Ty masz mocne serducho? :>
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 29 wrz 2005, 12:28

coz- moze ja nie bede sie wypowiadac jak to jest na mojej obecnej uczelni bo zwolnienie z w-fu na niej odpada - w koncu to AWF ;) ale jak studiowalam na uniwerku to mialo sie albo "zwyczajny" w-f ktory polegal na tym ze ciagle gralo sie w siate albo zapisywalo sie do jakiejs sekcji np. judo albo cos i chodzilo sie tam na treningi.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
sami
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: sami » 29 wrz 2005, 15:59

Zabawnie - mój problem z W-Fem rozwiązał się zupełnie przypadkowo sam. Byłam na wizycie u lekarza, miałam robione badania i lekarka sama zadecydowała, że ze względu na moje problemy zdrowotne wypisze mi zwolnienie na cały rok. Nie powiem, żebym płakała <banan> <aniolek2>
Afro mi nie przeszkadza ;)

Wróć do „Wszystkie inne tematy”