Chyba jak każdy. Połowa facetów co ich znam uwielbia masować i twierdzi, że umie. A efekty są żenująceMati pisze:praktykuje od lat

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

księżycówka pisze:Spoko. Ja nie znoszę. Jakbyś miał coś bez mięsa (wyjątek to drób) to podsyłaj. ;P Dalekonie masz.pracocholik pisze:Pisałem już kiedyś że też lubię gotować???

księżycówka pisze:Właśnie nie. Masz się do nich nie przyzwyczajać tylko w nich biegać.
księżycówka pisze:Chyba jak każdy. Połowa facetów co ich znam uwielbia masować i twierdzi, że umie. A efekty są żenujące

Mati pisze:księżycówka pisze:Chyba jak każdy. Połowa facetów co ich znam uwielbia masować i twierdzi, że umie. A efekty są żenujące
no mi chyba to wychodzi, bo dziewczyny same pytają kiedy wpadnę je pomasować, albo same się ładują przy każdej okazji
Mi w miarę też wychodzi. Tylko po pewnym czasie ręce mnie tak bolą że muszę przerwać... I wtedy dostaję czymkolwiek ciężkim co pod ręką w głowę <boje_sie>
To co Ty im masujesz?pracocholik pisze:Tylko po pewnym czasie ręce mnie tak bolą że muszę przerwać... I wtedy dostaję czymkolwiek ciężkim co pod ręką w głowę <boje_sie>

księżycówka pisze:To co Ty im masujesz?pracocholik pisze:Tylko po pewnym czasie ręce mnie tak bolą że muszę przerwać... I wtedy dostaję czymkolwiek ciężkim co pod ręką w głowę <boje_sie>
Mój najlepszy masaż jak wspominam to bajka była. Co prawda w między czasie się wyrywałam, krzyczałam i nie pamiętam czy nie zostałam w końcu częściowo związana nawet z tegoż powodu, ale jak skończył to po prostu mówić nie mogłam i czułam się jak po megaorgaźmie. Fakt, siniaki miałam nawet (bo tak mocno masował, że bolało), ale to uczucie po - bossskie
Ot... zwykłe masaże relaksacyjne 

No to pytam nie jak masujesz, a co masujesz.pracocholik pisze:Ot... zwykłe masaże relaksacyjne
Ale tu mówię o takim super masażu. Normalny nie powinien boleć przecież. Wiem, co mówię. W końcu mam brata masażystę, co w trakcie kursu praktykował m.in. na mnie.pracocholik pisze:Żebyś mogła mieć siniaki, to trochę siły trzeba włożyć
Dzindzer pisze:Chociaż nie, dotknęłam kaloryfera i całkiem nieźle daje.
.Nemezis pisze:Rano jest taki hebel, że się z łóżka nie chce wstawać.
Nemezis pisze:Ale to Włoch.
Yasmine pisze:Nemezis napisał/a:
Rano jest taki hebel, że się z łóżka nie chce wstawać.
No, ja jestem tak ubrana jak idę spać, że nie umiem się w łóżku na drugi bok obrócić.
lollirot pisze:To chyba powinno mu być bardziej zimno?![]()
Yasmine pisze:Nie wkurzaj mnie.
lollirot pisze:
Dzin, znasz bloga http://kotkaluna.blogspot.com ? Jak nie, to polecam przejrzenie

U mnie też już z tydzień, ale nie włączam ustrojstwa nawet. Nie znoszę potem tego powietrza.Dzindzer pisze:U mnie już z tydzień grzeją, ale tak nieśmiało.
To Ty okien nie masz tam u siebie? Ja śpię w letniej koszulce na ramiączkach i bez grzaniaYasmine pisze:No, ja jestem tak ubrana jak idę spać, że nie umiem się w łóżku na drugi bok obrócić
Yasmine pisze:Dobra, nie smęcę już. Miłego dnia wszystkim
15 stopni to jeszcze ciepło
miłego dnia Yas!Nemezis pisze:Nie, to ja mam na szczęście świetną kołderkę.
księżycówka pisze:Ja śpię w letniej koszulce na ramiączkach i bez grzania
kobiety odpływają zazwyczaj 
księżycówka pisze:U mnie też już z tydzień, ale nie włączam ustrojstwa nawet. Nie znoszę potem tego powietrza.

Znaczy się czym?Mati pisze:z mizianiem po masażu
Jest wysuszone. I łatwiej się przeziębić. Dlatego skóra się wysusza, pije się więcej, włosy bardziej elektryzują. Stąd ja nie odkręcam, wolę cieplejszy sweter założyć czy polar narzucić.Dzindzer pisze:nie wiem co z nim jest ale przez nie pije strasznie dużo.
Dzindzer pisze:A nie wygodniej przez internet

lollirot pisze:Biżuteria w necie w ogóle nie wygląda jak na żywo
Leśny Dziadek pisze:tak bez obejrzenia na własne oczy?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 752 gości