Chyba jeden dzień by nią tylko była ;PImperator pisze:Nie wiem ile by ze mną niepoprawna romantyczka wytrzymała.
To znajdź taka emotę w necie i wrzuć tutaj.pracocholik pisze:To ja poproszę jakąś "niepoprawnie romantyczną"
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Imperator pisze:Albo ja bym się stał romantykiem.![]()
To co było na początku strach pomyśleć.pracocholik pisze:A ja sam przeszedłem już sporą ewolucję.
pracocholik pisze:Złośliwi jesteście i tyle

księżycówka pisze:Imperator pisze:Albo ja bym się stał romantykiem.![]()
![]()
![]()
![]()
Błagam! Wiesz, że ja dziś od wielu godzin zwijam się z bólu przecież. Naprawdę nie mogę się aż tak śmiać!

księżycówka pisze:To co było na początku strach pomyśleć.pracocholik pisze:A ja sam przeszedłem już sporą ewolucję.
księżycówka pisze:Ale, że kto i o co chodzi?pracocholik pisze:Złośliwi jesteście i tyle

Nie znam.pracocholik pisze:W myśl dowcipu o zgwałconej zakonnicy - napij się soku z cytryny
Czego niby? Ciebie?pracocholik pisze:Błąd w założeniu. Kiedyś tego nie było

Pewnie na tej samej zasadzie jak zło-dobro, ciemność-jasność, tak i romantycy-normalni ludzie są potrzebni. Musi być przeciwwaga jakaś.pracocholik pisze:Romantycy też są na świecie potrzebni
Lecz się, lecz. Ja się wyleczyłem z romantyzmu na rzecz pragmatyzmu i moje życie stało się o wieeele łatwiejsze.pracocholik pisze:A co do "niepoprawnego" romantyzmu, to może się kiedyś z niego wyleczę.

Wujo Macias pisze:Wy tu gadugadu, a Wujo od tygodnia jest magistrem.
Prawda, ze pieknie?

Zaq pisze:Lecz się, lecz. Ja się wyleczyłem z romantyzmu na rzecz pragmatyzmu i moje życie stało się o wieeele łatwiejsze.pracocholik pisze:A co do "niepoprawnego" romantyzmu, to może się kiedyś z niego wyleczę.
Wujo Macias pisze:Wy tu gadugadu, a Wujo od tygodnia jest magistrem.
Prawda, ze pieknie?

księżycówka pisze:Nie myl humanizmu z romantyzmem.pracocholik pisze:Czy te postawy nie doprowadziły do tego, że dziś pieniądz jest najważniejszy, ważniejszy wiele od człowieka?

Jak dzieckupracocholik pisze:Nie za bardzo rozumiem o czym mówisz?
pracocholik pisze:A co do "niepoprawnego" romantyzmu, to może się kiedyś z niego wyleczę.
Zaq pisze:Lecz się, lecz. Ja się wyleczyłem z romantyzmu na rzecz pragmatyzmu
pracocholik pisze:Czy te postawy nie doprowadziły do tego, że dziś pieniądz jest najważniejszy, ważniejszy wiele od człowieka? Nie wiem, czy ewolucja zawiedzie mnie na te wody... Choć i tego wykluczyć nie sposób!

księżycówka pisze:Jak dzieckupracocholik pisze:Nie za bardzo rozumiem o czym mówisz?(...)

Jak to miło usłyszeć dobre słowo wczesną nocąksiężycówka pisze:Naiwniak.pracocholik pisze:Może sama zdefiniujesz moją postawę?

księżycówka pisze:Kocham Lechalollirot pisze:Lecha
księżycówka pisze:Bo jest. Ale postanowienie to postanowienie!lollirot pisze:Nie znam motywów i przyczyn, ale wydaje się bolesne
pracocholik pisze:Jak już to jakiś Żywiec Porter

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 745 gości