Czy wiesz ze:

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Qzik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Qzik » 24 cze 2005, 10:33

Bender, no przecież więcej się zmieściło tam gdzie piłki są układane kwadratami. Albo nie rozumiem mariusza albo ciebie.
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 24 cze 2005, 11:30

Qzik pisze:Bender, no przecież więcej się zmieściło tam gdzie piłki są układane kwadratami. Albo nie rozumiem mariusza albo ciebie.

Naucz sie liczyć:

Piłek układanych trojkątami jest wiecej niż układanych kwadratami.
Jednych jest 49 a drogich 52.

52>49 !!
Awatar użytkownika
Qzik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Qzik » 24 cze 2005, 11:47

No dobra mariusz. Ze względu na to, że studiuję matematykę umówmy się, że tamtego posta nie było. <glupek> <glupek>
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 24 cze 2005, 12:54

milenka112 pisze:podobno kichając z otwartymi oczami można dostać ich wytrzeszczu <boje_sie> ....hehe

A wiecie ze powietrze przelatujace przez gardlo w trakcie kichniecia ma predkosc 400km/h ?
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Qzik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Qzik » 24 cze 2005, 12:58

A bat strzela, bo jego końcówka osiąga prędkość ponaddźwiękową.
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 24 cze 2005, 14:40

charlie81 pisze:
milenka112 pisze:podobno kichając z otwartymi oczami można dostać ich wytrzeszczu <boje_sie> ....hehe

A wiecie ze powietrze przelatujace przez gardlo w trakcie kichniecia ma predkosc 400km/h ?

A jeżeli kichniemy na piłeczkę pimpongową to rozpędzi się ona zaledwie do prędkości 2.6 Km/h
wajdelota
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: wajdelota » 28 cze 2005, 01:32

to uwierz z tą prawo-leworęcznością :>
Jak jesteś leworęczna, to amsz bardziej rozwiniętą prawą półkulę. Znajduja się tam ośrodki odpowiedizalne za wyobraźnie, zmysły artystyczne itd. Czyli gorzej liczysz, ale ładniej grasz :) Wiadomo, to tylko predyspozycje, które trzeba rozwinąć.
Ja Ci powiem od siebie, ze jestem oburęczny. Wiec jest looz. A o inteligencje nie pytaj ;-)
Jeśli oznaką bycia prawdziwym mężczyzną jest upijanie się i sikanie do zlewu, to ja nie chcę być mężczyzną...
Awatar użytkownika
Sorecer
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sorecer » 01 lip 2005, 01:08

Mariusz a co kichałeś? :> Ta prędkość to będzie różna w zależności od odalenia się kichającej głowy od piłeczki :P

A wiecie że:

- Na Alasce (USA) prawo zabrania rozmawiania z niedzwiedziem. :P

- W Oklahomie (USA) niezbedne jest specjalne pozwolenie burmistrza na kopulacje psow. W tym samym stanie, za strojenie niestosownych min do psa, placi sie grzywne w wysokosci 220 dolarow.

- W Libanie obowiazuje zakaz tracenia dziewidztwa przed slubem. Jesli maz udowodni, ze oblubienica nie byla dziewica, ma prawo odeslac ja z powrotem do rodzicow.

- W Waszyngtonie (USA) absolutnie zakazany jest seks z dziewica.

- W Turcji nietrzezwych kierowcow wywozi sie 30 kilometrow od miejsca zamieszkania. Musza wluczyc sie do domu piechota. Pod grozba kary wiezienia zabrania sie im wtedy korzystania z publicznych srodkow komunikacji.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 03 lip 2005, 10:41

wajdelota pisze:to uwierz z tą prawo-leworęcznością
Jak jesteś leworęczna, to amsz bardziej rozwiniętą prawą półkulę. Znajduja się tam ośrodki odpowiedizalne za wyobraźnie, zmysły artystyczne itd. Czyli gorzej liczysz, ale ładniej grasz

Ja jestem leworeczna i o o wiele bardziej umiem liczyc. Za to granie, spiewanie to zupelnie u mnie odpada :P

Wróć do „Wszystkie inne tematy”