Czy wiesz ze:
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Sir Charles
- Weteran

charlie81 pisze:milenka112 pisze:podobno kichając z otwartymi oczami można dostać ich wytrzeszczu <boje_sie> ....hehe
A wiecie ze powietrze przelatujace przez gardlo w trakcie kichniecia ma predkosc 400km/h ?
A jeżeli kichniemy na piłeczkę pimpongową to rozpędzi się ona zaledwie do prędkości 2.6 Km/h
to uwierz z tą prawo-leworęcznością
Jak jesteś leworęczna, to amsz bardziej rozwiniętą prawą półkulę. Znajduja się tam ośrodki odpowiedizalne za wyobraźnie, zmysły artystyczne itd. Czyli gorzej liczysz, ale ładniej grasz
Wiadomo, to tylko predyspozycje, które trzeba rozwinąć.
Ja Ci powiem od siebie, ze jestem oburęczny. Wiec jest looz. A o inteligencje nie pytaj ;-)
Jak jesteś leworęczna, to amsz bardziej rozwiniętą prawą półkulę. Znajduja się tam ośrodki odpowiedizalne za wyobraźnie, zmysły artystyczne itd. Czyli gorzej liczysz, ale ładniej grasz
Ja Ci powiem od siebie, ze jestem oburęczny. Wiec jest looz. A o inteligencje nie pytaj ;-)
Jeśli oznaką bycia prawdziwym mężczyzną jest upijanie się i sikanie do zlewu, to ja nie chcę być mężczyzną...
Mariusz a co kichałeś?
Ta prędkość to będzie różna w zależności od odalenia się kichającej głowy od piłeczki
A wiecie że:
- Na Alasce (USA) prawo zabrania rozmawiania z niedzwiedziem.
- W Oklahomie (USA) niezbedne jest specjalne pozwolenie burmistrza na kopulacje psow. W tym samym stanie, za strojenie niestosownych min do psa, placi sie grzywne w wysokosci 220 dolarow.
- W Libanie obowiazuje zakaz tracenia dziewidztwa przed slubem. Jesli maz udowodni, ze oblubienica nie byla dziewica, ma prawo odeslac ja z powrotem do rodzicow.
- W Waszyngtonie (USA) absolutnie zakazany jest seks z dziewica.
- W Turcji nietrzezwych kierowcow wywozi sie 30 kilometrow od miejsca zamieszkania. Musza wluczyc sie do domu piechota. Pod grozba kary wiezienia zabrania sie im wtedy korzystania z publicznych srodkow komunikacji.
A wiecie że:
- Na Alasce (USA) prawo zabrania rozmawiania z niedzwiedziem.
- W Oklahomie (USA) niezbedne jest specjalne pozwolenie burmistrza na kopulacje psow. W tym samym stanie, za strojenie niestosownych min do psa, placi sie grzywne w wysokosci 220 dolarow.
- W Libanie obowiazuje zakaz tracenia dziewidztwa przed slubem. Jesli maz udowodni, ze oblubienica nie byla dziewica, ma prawo odeslac ja z powrotem do rodzicow.
- W Waszyngtonie (USA) absolutnie zakazany jest seks z dziewica.
- W Turcji nietrzezwych kierowcow wywozi sie 30 kilometrow od miejsca zamieszkania. Musza wluczyc sie do domu piechota. Pod grozba kary wiezienia zabrania sie im wtedy korzystania z publicznych srodkow komunikacji.
wajdelota pisze:to uwierz z tą prawo-leworęcznością
Ja jestem leworeczna i o o wiele bardziej umiem liczyc. Za to granie, spiewanie to zupelnie u mnie odpada
Wróć do „Wszystkie inne tematy”