A ja zawsze mrożę już ugotowane, wrzucam póxniej na goracą wodę i są pycha.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
.
Jawka pisze:A w ogole to Yasmine, podaj mi jakieś fajne przepisy na cos dobrego a niskokalorycznego, i łatwego do przyrzadzenia.
. Ostatnio wyczytałam taki przepis.
To brzmi apetycznie- chociaż ani makaronu nie lubię ani ryb ;DDYasmine pisze:Spaghetti z tuńczykiem - 0.70 dag razowego makaronu (Makaron "Fit" sobie kupuje w Billi, Tesco albo w Realu) gotuję. Międzyczasie na patelnię daję ok. pół puszki tuńczyka w oleju (kupuje w oleju, bo on jest w oleju roślinnym, który zastępuje mi olej do smażenia) z posiekanym ząbkiem czosnku, pokrojonym dużym pomidorem, przyprawiam ostrą papryką, oregano i bazylią. Tak to duszę wszystko i łącze z makaronem jak się zrobi. Pycha. Jedna taka porcja to ok. 360 kalorii.
najlepiej jakby bylo to pieczone w piekarniku, ale pieczone na patelni tez mzoe bycSaliMali pisze:mąkę, olej, pokrojoną cebulę w kostkę, posiekany czosnek, pieprz,curry,paprkę, vegete,olej, maggi,wbić jaja.

SaliMali pisze:Dziewczyny, ma ktos jakis fajny przepis na filet z piersi kurczaka??
bo jest smaczny i szybko sie przyrzadza 
Dobra, nie smiejcie sie, bo to moj debiut w tym temacie![]()
złotooka kotka pisze:U mnie tez dzis w klimacie wloskim, spaghetti z sosem bolonskim

moon pisze:Nutelle to sama pod herbate o!
moon pisze:Niezly ten makaron co Yas polecala
hm?Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 734 gości