Tak z tym, że musi być bez przesiadek w piatek po 17stej minimum. A popoludniu w niedziele mamy byc w domu.Yasmine pisze:yyy moon Ci chodzi o pociąg z Warszawy do Katowic tak ? przecież sa po 8, po 11, po 12 pospiechy![]()

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

moon pisze:Zobaczysz ;P

Yasmine pisze:A czemu tej przesiadki ma nie byc

A na to tez mam 37% znizki? ;DDMia pisze:moon a cos takiego?
No tak, ale to tez jest na intercity a on jest o 18:10 juz ;PMia pisze:grr sprawdzalam ostatni express 17:10 potem juz za pozno
Gdzie gdzie?Yasmine pisze:jest tylko jeden bez przesiadek, ale o 16.55
moon pisze:Gdzie gdzie?

Yasmin po wklejeniu linka jak ja w niego wchodze mam :Yasmine pisze:ten zaznaczony na szaro !
Szanowna Klientko, Szanowny Kliencie,
niestety wyniki wyszukiwania nie zostały w międzyczasie zapamiętane. Dlatego też prosimy o wystartowanie nowego zapytania tutaj klikając.
Dziękujemy
No tez tak mysle. Na normalnych z tymi znizkami 33% to by nas wynioslo 115,24 zł.Mia pisze:no to chyba wam pasuje? 18:10 odjazd ic i pozniej powrot w niedziele tez ic, za 99zl.
moon pisze:Czy na takim weekendowym to mozemy tez bez problemy poruszac sie po slasku? Do Katowic np w sobote itd?
Yasmine pisze:JA i tak bym jechała z przesiadkami, ale to ja .

moon pisze:Ja tam raz mialam przesiadke w Katowicach. Jak zobaczylam ten dworzec to <boje_sie> <boje_sie> Wiecej niz 5 minut tam nie chcialam spedzic.

Yasmine pisze:Przecież to najgorszy dworzec na jakim miałam okazje być. śmierdzący sikami, pełno narkomanów i bandytów

TedBundy pisze:robię dziesiątki rzeczy, nie tylko w towarzystwie swej kobiety (tak najczęściej spędzam weekendy, bo w inne dni brakuje z reguły czasu). Tak trudno to pojąć?I po censored, za przeproszeniem, ten wtręt "chce, nie chce"? Co to ma do rzeczy i co ma z tym wspólnego?
Się o moją atrakcyjność nie martw.
ale spotkanie jest w katowicach , to gdzie ona sie chce przesiadacnie kumam
Andrew pisze:po kiego grzyba sie chcesz spotkac jak czasu danej grupie poswiecic nie mozesz![]()
Andrew pisze:Po drugie - po kiego grzyba sie chcesz spotkac jak czasu danej grupie poswiecic nie mozesz
Nie prowadzę już wesołego życia studenta, nie jestem nierobem kwitnącym przed kompem od godzin rannych,siedząc na forum i pociskającym pierdoły, bo nie mam na to fizycznie czasu, ani większej ochoty Andrew pisze:Przyprowadz też swoją dziewczynę na spotkanie , bedzie milej
Yasmine pisze:Andrew, ona jedzie do Mii najpierw do Gliwic, bo u niej nocuje.
TedBundy pisze:Jak szuflą do głowy, zrozumNie prowadzę już wesołego życia studenta, nie jestem nierobem kwitnącym przed kompem od godzin rannych,siedząc na forum i pociskającym pierdoły, bo nie mam na to fizycznie czasu, ani większej ochoty
Ile mogę, tyle piszę/tyle czasu jestem
i podziwiam , majac tak mało czasu poswiecasz go forum , ja bym gdzies wyszedł
ale to ja , inni mogą reagowac inaczej - wiec rozumiem <browar>
i jest gicior 
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 699 gości