księżycówka pisze:A poza uczelnią to prawdopodobnie wkrótce czekające mnie bezrobocie
Ech, to niewesoło. Oby się wszystko ułożyło lepiej.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:A poza uczelnią to prawdopodobnie wkrótce czekające mnie bezrobocie
księżycówka pisze:sesja to chyba moje najmniejsze zmartwienie związane z uczelnią.

Mijka pisze:Została mi zakupiona princessa i dostarczona do domu

Też powinnam moją odwiedzić już jakiś czas temu. Kamień mam już mocno dramatyczny do usunięcia (średnio raz do roku go ściągam) i przydałoby się żeby mi jedną chyba 6tkę obejrzała, bo coś mówiła o wymianie w niej z rok temuMijka pisze:Ja cały czas się szykję do dentysty i na razie przekładam

księżycówka pisze:Umowy na 10 lat o pracę chciałeś? Toż to głupota jest Mati. Czas nieokreślony to rozumiem. 2 lata dobry termin. I jaki znów kredyt?

Niestety nadal takie idiotyzmy gdzieniegdzie występująTomasso pisze:Powaznie mozna dostac umowe na 10 lat?
A nie możesz odłożyć kasy po prostu? Co Ty chcesz i za ile kupować?Mati pisze:a kredyt na auto
księżycówka pisze:Niestety nadal takie idiotyzmy gdzieniegdzie występują

Akurat ja wiem o tym doskonale. Już u mnie w byłej firmie był o to spory szum, bo wystawialiśmy z tych normalnych (a nie tymczasowych) na rok, trzy albo pięć. I już tu były obawy o sąd jakby się ktoś doczytał i przyczepił.Leśny Dziadek pisze:nie są do końca zgodne z kodeksem pracy, nawiasem mówiąc.
księżycówka pisze:A nie możesz odłożyć kasy po prostu? Co Ty chcesz i za ile kupować?
ihihihiWróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 750 gości