"Boze widzisz a nie grzmisz"

Wstreciucha pisze:nie wiem czy juz po konkursie, ale wlasnie wpadlam, zajrzalam, i chcialam podziekowac wszystykim forumowiczom ktorzy na mnie glosowali, nie glosowali i na tych co olali, ...... oczywiscie rodzinie za to ze tak mnie wspierala w trudnych chwilach walki o pierwsze miejsce , mojemu menagerowi oraz Bogu <aniolek2> dziekuje WAM <jol>![]()
To bylam ja , Pani W-u <aniolek2>

Olivia pisze:Phi, a ja nie gratuluję, bo avatar niespecjalny i nie wiem, co Wy w nim widzicie poza tymi balonami!
Yasmine pisze:moze jakas nagroda dla Wstreciuchy ?
robinho pisze:Wstręciuszko, spiesze z gratulacjami!!
Olivia pisze:avatar niespecjalny
Wstreciucha pisze:, zawsze musi ktos chodzic nabzdyczony, a Tobie to dobrze wychodzi
And- pisze:jednak wygral i ktos na niego zaglosowal. W demokratycznym glosowaniu
Olivia pisze:Pokory, Wstręciucho trochę... Pokory w życiu.
Jasne, że tak. Bo się pierdołami zajmują, zamiast robić swoje.Olivia pisze:A tych, co głosowali na innych i teraz narzekają, też nazwać nabzdyczonymi?

Olivia pisze:A bo wolałabyś, żebym się zachwycała?
Olivia pisze:Naucz się, że nie wszyscy muszą wychwalać pod niebiosa Twój avatar...
Olivia pisze:Pokory, Wstręciucho trochę... Pokory w życiu.
mrt pisze:Ale avatar to masz słaby (Wstręciucha)...
Wstreciucha pisze:mrt napisał/a:
Ale avatar to masz słaby (Wstręciucha)...
nie bralam pod uwage ze na napompowanych cyckach bede nosila szarfe z napisem "miss avatarow"

robinho pisze:Wstreciucha napisał/a:
mrt napisał/a:
Ale avatar to masz słaby (Wstręciucha)...
nie bralam pod uwage ze na napompowanych cyckach bede nosila szarfe z napisem "miss avatarow"
buahahaha!
A mnie sie te napompowan ecycki podobaja i kropka i na te cycki głosowałem

Wstreciucha pisze:"co ty wiesz o zabijaniu" zycie mnie po dupie nie lize, mam dosc pokory do konca swoich dni
. Moja skromna nagroda - buzi od Tedzia, hehe <Ok> <buzi>Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 379 gości