Na antybiotyku siedzie od dzis i zwolnieniu. Powiesza mnie jak wroce do pracy
Czym poza antybiotykiem mozna ekspresowo zapalenie gardla wykurowac?
Chodźcie, przysiadajcie się ze swoimi zarazkami!
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Imperator pisze:A ja polecam herbatkę po góralsku.
Imperator pisze:Ja tam tylko profilaktycznie sobie APLIKOWAŁEM. ;P

Probowalamnatasza pisze:na gardło polecam szałwię. Możesz nią płukać gardło kilka razy dziennie, ona jedyna mi pomaga.
Ale dzieki za rade
Uwielbiam Cie DzinDzindzer pisze:Z pyszna herbatka przyszlam dla chorowitków
ważna DzinDzindzer pisze:warzna

moon pisze:ważna Dzin
moon pisze:Odpadaja herbatki z alkoholem. Przy antybiotyku nie mozna...

Przynajmniej tak mowi mamusia a mamusia sie zna....
A po basenie rozbolała mnie maksymalnie, a dopiero na 17.30 w domu byłam. Dzisiaj dla odmiany boli mnie pęcherz, ale jadę już autem. Boże, nie wiem, co się dzieje - wszyscy chorzy, a ja mam wybiórcze dolegliwości, nie wiem, co lepsze, tfu gorsze.
moon pisze:Odkrylam ze soki pomaranczowe sprawiaja ze gardlo bardziej piecze...
moon pisze:Ciekawe czy ja po anty biotyku teraz moge za kolko wsiasc tak w ogole

Wiem ale myslalam ze witamina C dobrze zrobi gardluDzindzer pisze:bo sok pamarańczowy nie jest lagodny, ma kwaskowatosc swoja.
Za 19 minut mam jazdy a jestem i pizamce - c zasu brak. ;PDzindzer pisze:obacz na ulotce.
Mysle ze mojemu instruktorowi wszystko jedno. Powie cos w stylu "Przeciez jestem przy Tobie Maleńka. Nic się nie martw. " [Dzindzer pisze:Jak nie to jazdy odpadaja
] i bedzie ok. Ale powoli musze zwracac uwage na takie rzeczy bo dopiero zac zynam byc kierowca. Powinnam pamietac o tym 

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 449 gości