1) Najlepszy styl pisania... Myślę, że nie trzeba wyjaśniać. Chodzi to przede wszystkim o piękno używanego języka, poetyckie metafory, itp.
2. Najlepsze pisanie merytoryczne... Prezentacja argumentów, ich dobór, siła przekonywania, logiczność wywodu, itp.
3. Najzabawniejsze pisanie... Uwaga, nie mylić z pisaniem najgłupszym.
Chodzi tu oczywiście o umiejętne posługiwanie się humorem.
4. Najlepsze wykorzystywanie emotek... Komentarz zbędny.
5. Najlepszy avatar. j/w
Reguły są następujące.
Po upływie tego czasu poświęcę się i przeliczę głosy, a do każdej kategorii wyłonimy 2-4 finalistów, na których będzie można głosować już w ramach normalnej ankiety przez następny tydzień... Potem oficjalnie ogłosimy wyniki.
Parę uwag technicznych... Wypisujcie kandydatów pogrubioną czcionką wraz z numerem kategorii. Starajcie się nie komentować zbyt obficie swych wyborów, a tym bardziej wyborów innych, a jeśli już to oznaczcie to jako widoczny z daleka off top... Temat niniejszy pomyślany jest jako źródło dobrych emocji i wzajemnego dowartościowania, tedy ograniczcie się do tego, co się Wam w danym użytkowniku podoba wg. wymienionych kategorii... Cóż. Tyle.
PS. Jeśli podobny temat już kiedyś był, to z góry przepraszam za zamieszanie.

)

...Mój drogi, dużo jeszcze o mnie nie wiesz.
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Czyżbyś uważała imię "Agnieszka" za zastrzeżony znak firmowy? Jeśli tak, to powinna się na forum znajdować stosowna adnotacja, której jakoś nie zauważyłem. Tak więc zastanów się zanim mnie do sądu podasz.