Mam takie pytanko:
Czy sprzedajecie/kupujecie coś na allegro??
Jakie macie nicki??
)
Mam zamiar się tam zarejestrować! Wszelkie uwagi i informacje mile widziane!
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
)

A jak mieszka gdzies gdzie nei ma makro? Gdzie nei ma sklepu firmowego? To o to chodzi.ale i ludzie maja szajbe - wystawiaja duzo rzeczy powyzej artosci sklepowej - i sa szajbusi co to kupuja
Chyba nie wiesz kto to jest hacker.ja tez kupuje ale ostatnio mialem taki przypadek ze jakis hacker wlamal mi sie na konto
A aukcja doszla do skutku? Ktos kupil? Napisz do admina Allegro. Mozesz wystapic o zwrot prowizji. A tak poza tym to Allegro ma wszystko w d.... dla nich sie licza pieniazki.i wystwail poloneza i ze wszystkimi bajerami za aukcje i ja mam bulic kase ze niby ja to wystawilem i zablokowali mi konto i jak tu udowodnic ze to nie ja???
Bez przesady, ludzie co maja po kilkadziesiat komentarzy tez sa z reguly uczciwi. A niejeden SS potrafi oszukac. Tylko ze wszystkim trzeba sobie umiec radzic. NAwet jak oszuka kilkadziesiat osob to jak sie odpowiednio zagra to zwroci koszta np tylko Tobie. Ale trzeba umiecKupuj od "biskupów" lub "słoneczników" i będziesz spał spokojnie
A jakie to oplaty sa az takie drogie dla Ciebie? Te kilkadziesiat groszy sepisz?allegro jest drogie - oplaty
Maverick pisze:A jak mieszka gdzies gdzie nei ma makro? Gdzie nei ma sklepu firmowego? To o to chodzi.ale i ludzie maja szajbe - wystawiaja duzo rzeczy powyzej artosci sklepowej - i sa szajbusi co to kupuja
taaa i z tego powodu narzut 100% na towar ? zobacz po ile sa narzedzia - akurat to mailem na mysliA jakie to oplaty sa az takie drogie dla Ciebie? Te kilkadziesiat groszy sepisz?allegro jest drogie - oplaty
Wiec jaki program polecasz?PS. Jesli macie nortona to duze brawa dla was ;P wiekszej kupy niewidzialem. ;]. Jesli macie Pande jeszcze wieksze brawa ;]. Jesli macie MKS-Vir to po prostu mi was zal ;P
Jesli macie MKS-Vir to po prostu mi was zal ;P
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 748 gości