akurat na mnie wypadlo ze to ja musze zaplanowac wspolny dzien z moim chlopakiem.Wszystko byloby ok ale ...nie mam zupelnie juz pomyslow co mozna robic ..chcialabym go czyms zaskoczyc zeby jakos zapamietal ten dzien ale nie wiem jak:( zaproponujcie mi cos.... buziaczki:*
jakies pomysly?:>
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
jakies pomysly?:>
wiem ze zawsze mi pomozecie wiec i teraz zwracam sie do Was o rade:)a wiec:
akurat na mnie wypadlo ze to ja musze zaplanowac wspolny dzien z moim chlopakiem.Wszystko byloby ok ale ...nie mam zupelnie juz pomyslow co mozna robic ..chcialabym go czyms zaskoczyc zeby jakos zapamietal ten dzien ale nie wiem jak:( zaproponujcie mi cos.... buziaczki:*
Daj mu kwiaty a potem idźcie do łóżka
Pomysłów jest mnóstwo. Odłóżcie po 120zł na osobę i skoczcie sobie w Wawie na bungee ( http://e-bungy.pl/main.html ), wyjdźcie do jakiegoś fajnego miejsca, gdzie można zrobić coś nietypowego. Poszukaj. Urządźcie sobie sesję zdjęciową w plenerze, jeśli palicie, wyskoczcie na fajkę wodną (tytoniową - na ogół kosztuje ok. 30zł) do jakiejś knajpki (np. Shisha - czy Sheesha, nie pamiętam, Same Fusy). Można to mnożyć w nieskończoność. Rusz głową!
Pomysłów jest mnóstwo. Odłóżcie po 120zł na osobę i skoczcie sobie w Wawie na bungee ( http://e-bungy.pl/main.html ), wyjdźcie do jakiegoś fajnego miejsca, gdzie można zrobić coś nietypowego. Poszukaj. Urządźcie sobie sesję zdjęciową w plenerze, jeśli palicie, wyskoczcie na fajkę wodną (tytoniową - na ogół kosztuje ok. 30zł) do jakiejś knajpki (np. Shisha - czy Sheesha, nie pamiętam, Same Fusy). Można to mnożyć w nieskończoność. Rusz głową!
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
agacica pisze:akurat na mnie wypadlo ze to ja musze zaplanowac wspolny dzien z moim chlopakiem.
Wypadło? Musisz? A to jest jakiś obowiązek?
Dziewczyno, jeśli jesteś na tyle niepoważna, by nas pytać, jak macie spędzić dzień, to chyba jeszcze nie dorosłaś do związku.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Wróć do „Wszystkie inne tematy”