Zreszta, eyelinera od daaaawna nie uzywam, a kredka gorna powieke czasem nad rzesami i/lub w zewnetrzym kaciku okaKHOL - arabski proszek uzywany do makijazu oczu!
Moderator: modTeam
cubasa jeszcze jedno jakby Ci sie chcialo powklejac linki co tam o kholu poczytales to bede wdzieczna
Zartujesz?
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Yasmine oko wyglada jakby cale zostalo podkreslone kredka. Oczka sa wyraziste a te bialka wrr mozna zahipnotyzowac spojrzeniem
A khol dostepny jest w roznych kolorach: turkus, niebieski,czarny,braz, czerowny, zolty - do wyboru do koloru
[ Dodano: 2005-08-29, 17:07 ]
cubasa hihi ok
to juz wszytsko jasne
ja dostalam wlasnie khol od kolezanki ale na jedno uzycie a teraz bzieram informacje
no i kupie sobie wlasny 
[ Dodano: 2005-08-29, 17:07 ]
cubasa hihi ok
- ksiezycowka
- Weteran

Moze nie widac roznicy na zdjeciach (choc ja widze) ale jak pisalam efektem sa bialka bardzo widoczne i trwalosc makijazu.
Moon masz racje, to makijaz zdecydowanie dla osob z wiekszymi oczkami
Jak dorwe sie do tego khola w koncu to wysle Wam fotki moich oczek
Yasmine tak to parwda to mocniejszy i zdecydowany makijaz, nie kazdy sie w takim dobrze czuje
Ja choruje teraz na ciemne makijaze i malujac sie czarnym cieniem mozna wygladac slicznie 
Moon masz racje, to makijaz zdecydowanie dla osob z wiekszymi oczkami
Jak dorwe sie do tego khola w koncu to wysle Wam fotki moich oczek Yasmine tak to parwda to mocniejszy i zdecydowany makijaz, nie kazdy sie w takim dobrze czuje
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

no zobaczylam te zdjecia, jakos wiekszej różnicy w kolorze białek nie widze ale moze tylo na zdjęciach tak, ale to raczej nie dla mnie bo ja mam małe oczy raczej i juz i tak ciemno oprawione..
ostatnio kupiłam sobie z nudy gazete z makijazami ( 7 złotych dałam) ale w niej nic nie było naprawde , pomlowali klience usta na sliwkowo i to był cały makijaz a ja poszukuje jakis pomysłów fajnych na małe oczy....
ostatnio kupiłam sobie z nudy gazete z makijazami ( 7 złotych dałam) ale w niej nic nie było naprawde , pomlowali klience usta na sliwkowo i to był cały makijaz a ja poszukuje jakis pomysłów fajnych na małe oczy....
you touch me
in special places...
in special places...
mhm to ja tez postaram sie teraz ruszyc wyszukiwrke i poszukac jak znajde to prześle...maila juz mam wiec nie bedzie problemu <aniolek2>
[ Dodano: 2005-08-30, 12:15 ]
zaczełam szukac i znalazlam taka stronke i nie mogłam sie powstrzymac wiec ja tu dodam, swietna na docenienie siebie.....
http://www.complex.com.pl/~wisienka/makijaz.htm
[ Dodano: 2005-08-30, 12:15 ]
zaczełam szukac i znalazlam taka stronke i nie mogłam sie powstrzymac wiec ja tu dodam, swietna na docenienie siebie.....
http://www.complex.com.pl/~wisienka/makijaz.htm
you touch me
in special places...
in special places...
Mia pisze:Yasmine tak jak mowi sophie malujemy wewnetrzna czesc oka tak jak kredka tylko nie na powiece tylko pod, przykladamy patyczek, zamykamy oko i przeciagamy patyczek
to brzmi makabrycznie, malowani białka <boje sie>

People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
ja nie wiem czy to naprawde tak strasznie brzmi?
tak jak sie maluje konturowka czasem na gornej i dolnej powiece - od wewnatrz
szklanym patyczkiem
[ Dodano: 2005-08-31, 17:17 ]
cubasa jak bedziesz zamawial khola dla swojej dziewczyny z tej stronki co podales to prosze daj znac jak to sie odbywa
bo tam jest napisane ze khole sa dostepne na zamowienie tylko a nie maja ich w ofercie tego sklepu internetowego.
tak jak sie maluje konturowka czasem na gornej i dolnej powiece - od wewnatrz [ Dodano: 2005-08-31, 17:17 ]
cubasa jak bedziesz zamawial khola dla swojej dziewczyny z tej stronki co podales to prosze daj znac jak to sie odbywa
Mia pisze:ja nie wiem czy to naprawde tak strasznie brzmi?
No dla mnie brzmialo, bo ja myslalam, ze powieke maluje sie od zewnatrz czyli cala powieke w srodku pod spodem -a to chodzi tylko o ten "paseczek" przy rzesach.
Mia pisze:tak jak sie maluje konturowka czasem na gornej i dolnej powiece
Na dolnej ok, ale na gornej wewnetrznej to juz troche dziwnie mi sie wydaje