Niskie ciśnienie
Moderator: modTeam
Mona - nie peniaj ;DD
Ja tez mam niskie ciśnienie i się z tego ciesze
Będziemy dłużej żyć, a i dla organizmu mniej szkodliwe są nasze nerwy w stresujących sytuacjach, niż dla kogoś kto ma "normalne" ciśnienie, albo podwyższone
Ja nigdzie do lekarza bym się nie fatygował - i tylko niech mi nikt nie pisze ze mogę źle na tym wyjść
- cale życie tak mam, przy rożnych badaniach często słyszałem ze mam niskie ciśnienie, nawet jak bylem parę razy krew oddawać [czy to charytatywnie czy na badania]...nigdy nic złego nie wykazały przeprowadzone badania. Taki mój urok, w dużej mierze po mamie ;DD
Jak masz podstawy do tego zęby podejrzewać ze coś złego może się z tobą dzieje to idź do lekarza. Jeśli nie masz takich podstaw, a tylko histerie wywolana postami na forum - to lepiej przejdź się do parku, pooddychaj świeżym powietrzem ;DD
Ja np. na uczelni pije często Tymbark Life z guarana - mi to pomaga, chociaż bywają dni ze muszę trzepnąć ze 2 zęby coś mnie ruszyło
. Jak jadę autem, albo jestem gdziekolwiek i nie ma otwartego okna, gdzie robi się duchota - od razu zaczynam ziewać i zaczyna mnie trochę "bolec" głowa. W młodości nie rozstawałem się z Amolem. "Boli" jest w cudzysłowie, bo wystarczy ze położę się spać i to zaraz mija, dosłownie po paru chwilach jest już ok ;DD
Nigdy nie mailem prawdziwej migreny, a tylko coś takiego
A "gadanie" ludzi na forum radze traktować z przymrożeniem oka. Co raz mniej wypowiada się tu nowych, a co raz częściej są to tylko osoby które udzielają się od dłuższego czasu - i to praktycznie są tylko te osoby...wiec co to za opinia oparta na malej grupce ludzi, w dodatku ciągle tych samych? ;DD
A to w głównej mierze zasługa "lewka" tego forum
Ps. aha a czy jest jakiś sposób, żebym nie dostawał maili informujących, że mój post został usunięty? ;DD
<browar>
Ja tez mam niskie ciśnienie i się z tego ciesze
Będziemy dłużej żyć, a i dla organizmu mniej szkodliwe są nasze nerwy w stresujących sytuacjach, niż dla kogoś kto ma "normalne" ciśnienie, albo podwyższone
Ja nigdzie do lekarza bym się nie fatygował - i tylko niech mi nikt nie pisze ze mogę źle na tym wyjść
- cale życie tak mam, przy rożnych badaniach często słyszałem ze mam niskie ciśnienie, nawet jak bylem parę razy krew oddawać [czy to charytatywnie czy na badania]...nigdy nic złego nie wykazały przeprowadzone badania. Taki mój urok, w dużej mierze po mamie ;DD
Jak masz podstawy do tego zęby podejrzewać ze coś złego może się z tobą dzieje to idź do lekarza. Jeśli nie masz takich podstaw, a tylko histerie wywolana postami na forum - to lepiej przejdź się do parku, pooddychaj świeżym powietrzem ;DD
Ja np. na uczelni pije często Tymbark Life z guarana - mi to pomaga, chociaż bywają dni ze muszę trzepnąć ze 2 zęby coś mnie ruszyło
. Jak jadę autem, albo jestem gdziekolwiek i nie ma otwartego okna, gdzie robi się duchota - od razu zaczynam ziewać i zaczyna mnie trochę "bolec" głowa. W młodości nie rozstawałem się z Amolem. "Boli" jest w cudzysłowie, bo wystarczy ze położę się spać i to zaraz mija, dosłownie po paru chwilach jest już ok ;DD
Nigdy nie mailem prawdziwej migreny, a tylko coś takiego
A "gadanie" ludzi na forum radze traktować z przymrożeniem oka. Co raz mniej wypowiada się tu nowych, a co raz częściej są to tylko osoby które udzielają się od dłuższego czasu - i to praktycznie są tylko te osoby...wiec co to za opinia oparta na malej grupce ludzi, w dodatku ciągle tych samych? ;DD
A to w głównej mierze zasługa "lewka" tego forum
Ps. aha a czy jest jakiś sposób, żebym nie dostawał maili informujących, że mój post został usunięty? ;DD
<browar>
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
- ksiezycowka
- Weteran

Wiec Ty po co mialbys isc?Ale badnaie na glupi cukier z krwi zrobic mozna. Chwila moment i tyle - cukrzycy nie ma uff. MOna nic nie pisala ze miala czy cos.sadi pisze:.nigdy nic złego nie wykazały przeprowadzone badania
Ładna prośba na priva do moda.sadi pisze:aha a czy jest jakiś sposób, żebym nie dostawał maili informujących, że mój post został usunięty? ;DD
Mona pisze:było 100/70
o, to moje normalne :-) często też bywa niższe. no i niestety, z tych objawów z dzindzerowego linka, mogę przypisać sobie prawie wszystkie. a najbardziej marznięcie i osłabienie

ale na ciśnienie to raczej nie bardzo
mojej mamie lekarz polecał, bo ona od lat ma problemy z ciśnieniem. z kolei ona mnie poiła, jak miałam takie moonowe, a ja nie cierpię koniaku

pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.