Już niemal wybierałam kołyskę, bo okres mi się spóźniał dość znacznie. Zrobiłam jednak test, poszłam do ginekologa. Nie wiem jeszcze na pewno, bo muszę jeszcze zrobić USG, ale podejrzenia są o cystę. UUUff nie jestem w ciąży - pomyślałam. Ale czy faktycznie moja euforia jest uzasadniona? Może ta cała cysta to też cholera nie wesoła sprawa?
Wiem, że to dość powszechna dolegliwość u kobiet, dlatego pytam... ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie, a może któraś z Was z tą cała cystą miała do czynienia?
cysta
Moderator: modTeam
Powinna ustąpić w przeciągu kilku cykli. Jeśli zaś nie zanika, ani nie skutkuje leczenie czeka Cię pewnie usuwanie chirurgiczne.
Cysta vel torbielka (?) nie jest taka groźna jakby to miało miejsce w przypadku zespołu policystycznych jajników. Zatem, lecz się i szybkiego powrotu do zdrowia <browar>
Cysta vel torbielka (?) nie jest taka groźna jakby to miało miejsce w przypadku zespołu policystycznych jajników. Zatem, lecz się i szybkiego powrotu do zdrowia <browar>
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
krem na zmarszczki w mojej głowie.