Pomocy - jego czy mój problem?
Moderator: modTeam
To wszystko nie jest takie proste... Czasami szuka się całe życie i nie może znaleźć a sens życia nadają właśnie poszukiwania i gonitwy - to jak z tym zajączkiem ( hihihihi). Jeżeli coś/kogoś masz to nie doceniasz, gdy go tracisz - widzisz wszystko zupełnie w innym spektrum. Gdy idziesz z kimś do łóżka i jest ok to przechodzisz nad tym do porządku dziennego gdy natrafiasz na schody - zaczynasz analizować dlaczego. Czasem warto być problemem by być zauważanym i docenianym za wszystko. Pomyśl o tym Hyhy!
Jedyna pisze:Nie rozumiem tej całej historii - to jakaś paranoja!!!
A ja dosssssssskonale rozumiem
-PIOTRAS- pisze:to moja obecna żona a chore no tak na maksa
cały świat jest chory
Hahaha... no tak!!! <brawo1>
Tylko po jakimś czasie zauważysz TO co nie jest chore.
TO zwróci Twoją uwagę
Oby

KOCHAJ...i rób co chcesz!
Mozna to robic nie bedac jednoczesnie w zwiazku z kims innym
Jeśli nie można wyjsc z chorego związku? Spójrz na to w ten sposób - jezeli to robisz z kimś to juz jestes z nim w zwiazku tylko nie formalnym, chyba ze ty sie zwiazujesz, zmieniasz partnerki a zwiazek cielesny nie jest dla Ciebie zwiazkiem duchowym... ?[quote
GNRose pisze:Jedyna napisał/a:
Zdrada - ostre słowo, a może to chęć bycia w koncu zaakceptowanym przez kogoś ?
Mozna to robic nie bedac jednoczesnie w zwiazku z kims innym.
Jedyna pisze:Jeśli nie można wyjsc z chorego związku?
Twierdzisz, ze zdrada to ostre slowo, wiec podalem Ci sposob na bycie zaakceptowanym przez kogos bez sluchania zbednych epitetow. Jak to "nie mozna wyjsc z chorego zwiazku"? To jak Ty sobie to wyobrazasz? Az do smierci w nim tkwic? Jaki to zwiazek, z ktorego nie mozna wyjsc? Bo mi sie wydaje, ze z kazdego sie da, ale przy odrobinie checi. No, chyba, ze komus jest wygodnie w takim ukladzie...
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Jedyna
Ty lepiej opowiedz jak sie wyjazd udał z kochankiem ! <browar>
chory zwiazek .....to zapewne taki w którym dzieje sie cos, co dla innych jest nie do pomyslenia ...by sie działo , bowiem tylko standardowe zwiazk , nie są chore ! czyli zona dom rodzina ...i wszystko sie kreci wokół tego ! gdy wkradnie sie zdrada ! trzeba to wszystko rozpierdolic bo takie są normy i to wtedy jest zdrowe ! .Pozostanie z taką osobą dalej w zwiazku , jest chore ! no jak mozna ./...? tolerować to itd. itd. ...wiesz juz co to jest chory zwiazek
?? Mysiorku
? mój jest np . chory , znasz zali mą sytuację
<aniolek2> <aniolek2>
chory zwiazek .....to zapewne taki w którym dzieje sie cos, co dla innych jest nie do pomyslenia ...by sie działo , bowiem tylko standardowe zwiazk , nie są chore ! czyli zona dom rodzina ...i wszystko sie kreci wokół tego ! gdy wkradnie sie zdrada ! trzeba to wszystko rozpierdolic bo takie są normy i to wtedy jest zdrowe ! .Pozostanie z taką osobą dalej w zwiazku , jest chore ! no jak mozna ./...? tolerować to itd. itd. ...wiesz juz co to jest chory zwiazek
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
-PIOTRAS-
Andrew vlbo Ciebie chyba na różne pytania są różne odpowiedzi a każdy pytający ma inne oczekiwania (zresztą samo pytanie niesie w sobie pierwiastek odpowiedzi),,, a w tym temacie padło tyle pytań i praktycznie żadnych odpowiedzi ......... więc to chyba wina pytających lub brak osoby kompetentnej do udzielenia odpowiedzi a co do zaspokojenia Twojej ciekawości odpowiedź brzmi ....... a zresztą miej zagadkę
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”