Najlepiej jak jestesmy u niej hehehe Ona mi robi dobrze a ja nadsłuchuje czy nie idzie jej młodsza siostra bądz brat starszy. Ale fajnie jest
Macie jakies pomysły jak i gdzie??? <bicz2>
Moderator: modTeam

i sobie poszedl, a my ani be ani me-nie wstaniemy nadzy zamknac dzwi!-liczylismy na szczescie, ze nikt przez kilka najblizszych minut nie bedzie przechodzil 

GUMIŚ pisze:Kurde mamy problem z dziewczyną bo nie ma gdzie się kochać, zawsze ktoś musi być, a że ona tak fajnie jęczy podczas stosunku to sie zawsze obawiamy ze ktos uslyszy.
Najlepiej jak jestesmy u niej hehehe Ona mi robi dobrze a ja nadsłuchuje czy nie idzie jej młodsza siostra bądz brat starszy. Ale fajnie jest
Macie jakies pomysły jak i gdzie??? <bicz2>

mariusz pisze:Nie wiem nigdy nie szukałem

KyLu pisze:po prostu powiedz domownikom, ze jak jest u Ciebie dziewczyna to zakaz wchodzenia do pokoju, pukania, itp. i po problemie
Chili pisze:Oj to ja mam dobrze z moim facetem. Tesciowa wie co sie dzieje jezeli pokoj jest zamkniety i muzyka glosniej niz zwykle gra.
tesciowa zawsze wie ze jak muzyka jest glosniej albo jest zgaszone swiatlo (o co sie kiedys burzyla
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 463 gości