Zagadkowy cytat

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 20 maja 2006, 15:12

osz, jak Wy mało wiecie :] On już nie chciał się spotykać dla seksu bo stwardził, że to brew niemu i że mnie to boli coraz bardziej pewnie. Więc....
Ja z NIM, że będziemy najzwyklejszymi kumplami czy tam przyjaciółmi. Nikt nie zna nas tak dobrze jak my siebie nawzajem. Dlatego, że oboje potrzebujemy czasu na zapomnienie i rozprawienie się z przeszłością, dlatego będziemy kumplami na dobre i złe. (Wczoraj takie tam jedno wydarzenie dało mi do myślenia.)
Teraz, będziemy się spotykać z nudów itd. Jak bedzie sie nam chciało seksić to będziemy. W końcu skoro jesteśmy sami i chcemy to zawsze mamy siebie.
A jak jedna strona znajdzie kogoś (obym była pierwsza :PP) no to nadal kumple ale bez seksu. Po prostu znajomość na dłuuuugo dłuuugo :)
A moze kiedyś coś tam z tej znajomości wyjdzie jak zaczniemy oboje ją inaczej traktować. Ale to co ma być to będzie. Życie jest za krótkie i oboje chcemy się nim cieszyc. Bez rozmyślań, bez wątpliwości. Po prostu luuuuuuuuzik <aniolek>
Narazisko wszystkim. Jak coś się zmieni to napiszę. (mam nadzieje ze nie zmieni sie tak szybko, bo mysle ze to najlepsze rozwiązanie dla nas obu) <fuckoff>

[ Dodano: 2006-05-20, 15:14 ]
GRUNT TO BYĆ SOBĄ W SWOJEJ SKÓRZE I DOBRZE SIĘ W NIEJ CZUĆ. A idzie lato, wiec popracuje troszke nad soba <banan>
kknd
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kknd » 20 maja 2006, 15:27

O jezu popros go zeby napisal ksiazke "jak nie manipuluje nastkami" no normalnie chlop ma talent, naprawde

- On już nie chciał się spotykać dla seksu
- bedzie sie nam chciało seksić to będziemy

(czyli postawil na swoim SEX bedzie)

- A jak jedna strona znajdzie kogoś no to nadal kumple

Podsumowujac,
SEX jest
materac jest
wolna reka (wola) "jak cos" - jest
mozliwosc nabycia drugiego materaca - jest

I pozniej taka nastka w wieku 20 lat budzi sie z "letargu" z kompletem zachamowan tak ze nie moze nie umie i nie wie jak zaufac drugiej osobie, nie wie jak powiedziec ze mi sie podobasz a jak sie przestraszy checi bliskosci tej drugiej osoby to chowa glowe w piasek jak strus.
http://aneta.ulotka.biz/ Salon Fryzjerski Aneta W Olsztynie
paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 20 maja 2006, 15:34

Ale Wy jesteście chorzy :/ Zejdźcie z niego!! Bo to ja go namówiłam do tego seksu. On nie chciał mnie już ranić, a ja powiedziałam że tak będzie jak napisałam powyżej to tak będzie!! I jak już wymieniasz imie Boga bez potrzeby to pisz chol... chociaż z DUŻEJ litery!! A on jest w moim wieku wiec sie qrde nie mądrz. Żeby było wiecej takich ludzi jak on. Żegnam
Awatar użytkownika
KAROLA
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KAROLA » 20 maja 2006, 15:41

ohoho.

Paddy, agresor Ci sie wlaczyl? spokojnie <pijak> dziwne jest to, ze 20-30 czy ilestam osob mowi zgodnym glosem, ze zachowujesz sie, hm - zeby sie nie wyrazac niekulturalne - jak damie absolutnie nie przystoi, a Ty swoje.

wypije dzis na spotkaniu za Twoje zdrowie ;]
paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 20 maja 2006, 15:54

"NiE WsZyStKo Co MóWi WiĘkSzOśĆ jEsT pRaWdĄ" :] zachowuje sie jak chce. A to że w nim wzbudzam pożądanie to chyba dobrze :] sam powiedział że wzbudzam. Więc cóż.... nie będę żyć pod publikę bo wszystkim nigdy nie dogodzę. Ja żyję tak jak ja chcę.... I dobrze mi z tym. <diabel>
kknd
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kknd » 20 maja 2006, 16:04

"Zejdźcie z niego"

Dla Ciebie to on jest jak Bog wiec tez pisz z duzej litery :P

No i dobrze zyj swoim zyciem, odpukac ale za pare lat powiesz :mieliscie racje ..."
Dzis sa moje urodziny wiec wypije za Ciebie, za szybkie wyleczenie sie z choroby i powrot zdrowego rozsadku bo jak patrze na Twoj AV to szkoda mi Ciebie
pozdr <browar>
http://aneta.ulotka.biz/ Salon Fryzjerski Aneta W Olsztynie
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 20 maja 2006, 16:16

No to jak Ci dobrze to sorry paddy ale po ch. piszesz non stop w tym temacie?
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 20 maja 2006, 16:19

Hyhy pisze:No to jak Ci dobrze to sorry paddy ale po ch. piszesz non stop w tym temacie?

<hahaha>

A tak w ogole to dla mnie to chyba jakas prowokacja. Ale czy Paddy by sie chcialo ukladac taka historie, no i niby Asiuli przyjaciolka, wiec moze i prawda. Ale nadal dziwi mnie jak mozna byc tak naiwna osoba.
Padyy za pozno sie urodzilas, pasujesz mi to jakis Werterow bardziej :D
Awatar użytkownika
KAROLA
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KAROLA » 20 maja 2006, 17:19

o ile zaklad ze Paddy opowiedziala o tym, co ludzie tu na forum pisza swojemu ksieciu/jakiejs osobie w rl i ona jej tak doradzila? nie sposob zmienic sie tak nagle. a moze i sposob? ;]

swoja droga, Yasmine, przywolalas moja ulubiona preromantyczna CIOTE, Wertera. a jakos kobiety-werterki (wertels orginal!) mi na mysl nie przychodza.
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 20 maja 2006, 17:49

To ja sie tez wypowiem. Paddy to moja BYLA przyjaciolka. Oskarzyla mnie wymyslila jakies niewiem co i wlasciwie nie rozumiem czemu :| No ale ok :) Zycze jej dobrze oczywiscie, jak najlepiej, ale jesli wierzy w takie rzeczy a on nia manipuluje jak chce - to nigdy go nie zdobedzie! bo trzeba byc dama i miec klase, a nie zachowywac w ten sposob.Zreszta ja mysle ze ona to wymyslila bo mowilam jej ostatnio, ze powinna zrezygnowac, bo tylko sie upokarza. Dopoki mowilam jej to co chciala uslyszec bylo w porzadku, ale Aga moglas powiedziec wprost o co chodzi, a nie wymyslac takie historyjki. Milego bycia materacem :) Koncze swoje wypowiedzi w tym temacie, bo sa bezsensowne. Pozdro
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle :*
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 20 maja 2006, 17:56

Hyhy pisze:... jakby mi panna powiedziala ze MUSZE lub MAM schudnac to bym ja w consored przez okno wyrzucil :) EWENEMENT :D

wiesz no gdyby powiedział, że masz bo jej sie tak podoba to sie zgadza. Jednak jesli Twoje zdrowie by tego wymagało, to sie nie zgodze :]
ale dla własnej estetycznej potrzeby to juz egoizm
paddy pisze:On już nie chciał się spotykać dla seksu bo stwardził, że to brew niemu

od kiedy wbrew niemu :]
a poza tym to sa podchody, o0mamianie. Dziewczyno, nie tłumacz go, obn toba manipuluje ile wlezie
paddy pisze:Jak bedzie sie nam chciało seksić to będziemy. W końcu skoro jesteśmy sami i chcemy to zawsze mamy siebie.

powiedziała bym, że masz trociny zamiast mózgu, ale by mi ostrzeżenie dali, wiec powiem, ze bzdury gadasz. Ty bedziesz kochała, cierpiała, a dla niego to bedzie zabawa. Nie nadajesz sie na taki układ
paddy pisze:I jak już wymieniasz imie Boga bez potrzeby to pisz chol... chociaż z DUŻEJ litery!!

z duzej to sie pisze jak ma sie konkretnego na mysli :]
paddy pisze:A to że w nim wzbudzam pożądanie to chyba dobrze :]

a jakieie tam porzadanie, pierprzy cie za przeproszeniam jak nie ma nic lepszego do przelecenia lub nic lepszego do roboty . . .

[ Dodano: 2006-05-20, 18:07 ]
Sasetka przykro mi, ze tak sie stało. Teraz uwazniej bedziesz dobierała kolezanki i staranniej nadawała range przyjaciel.
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 20 maja 2006, 18:20

paddy pisze: Bo to ja go namówiłam do tego seksu.

:D
Paddy jest zajebista, nie ma co...
Jak bym był kobietą, nie puszczałbym się z facetem, który ma mnie w dupie.
18 strona idzie, tak długiej historii to dawno nie było ;)
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 20 maja 2006, 18:22

Najgorsze, że takie układy się często kończą w następujący sposób.

Dziewczyna/chłopak w końcu wyrzyguje się na ww. układ i olewa wreszcie swoją "Wielką miłość".

I wtedy ten drugi dostaje szału, bo widzi co stracił i zaczyna latać, zabiegać i prześladować.... robi się jakby kopią osoby, którą olał.

Ale wtedy to już się ma tę swoją wielką miłość głęboko gdzieś.... i nie ma wybaczenia ....

PAddy, weź go lepiej zagoń do roboty, niech Ci chociaż w lekcjach pomaga, albo no nie wiem... komputer naprawi albo mieszkanie posprząta.... nie wiem co tam tacy 20 latkowie mają za obowiązki, ale Ty chyba masz Paddy trochę za dużo czasu ... lepiej się ucz ! :) <pejcz>
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 20 maja 2006, 18:29

Dzindzer pisze:Teraz uwazniej bedziesz dobierała kolezanki i staranniej nadawała range przyjaciel.

Zdecydowanie. Dzieki Dzin <przytul> ;)
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?

Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 20 maja 2006, 18:38

Sasetka paradoksalnie, dobrze,ze to wyszło teraz, a nie jak bys jej bardzo potrzebowała. Dasz sobie z tym rade, madra kobieta z Ciebie <przytul>
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 20 maja 2006, 18:40

Wiem, ze dam, tylko nie rozumiem dlaczego ona zrobila to w taki podly sposob.... jakies takie sciemy :| przykre to :(

Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 20 maja 2006, 20:40

Po ponad 3 miesiącach i 18 zapisanych stronach forum do jakich możemy dojść wniosków.

Że miłość jest ślepa a głupota niezłomna. <pijaki>
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 20 maja 2006, 21:31

Sasetka pisze:Paddy to moja BYLA przyjaciolka.
Boshe i wy takie cos naywacie przyjaznia? :/
jabłoń pisze:robi się jakby kopią osoby, którą olał.
Nie wiem czy do tego stopnia jest to mozliwe :D
AMX pisze:Że miłość jest ślepa
Tylko ze tu nie ma z żadnej strony milosci. Tu jest obsesja ktora sie leczy tak naprawde jak jest az taka i totalna olewka z dugiej strony.
AMX pisze:głupota niezłomna
to popre <browar>
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 20 maja 2006, 21:32

zamknijcie, censored, ten temat, bo po prostu chce się rżnąć łbem w ścianę <belt> czyste panopticum, w czystej, klinicznej, podręcznikowej postaci, rodem z fotostory Bravo <mlotek>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 20 maja 2006, 21:37

Ted, gdzie Twoje (właściwe podobno wszystkim ludziom) pragnienie igrzysk :D Tyle rozrywki za darmo, a Ty zamykac chcesz, no po prostu bawić się nie umiesz :D
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 20 maja 2006, 21:42

pani_minister pisze:gdzie Twoje (właściwe podobno wszystkim ludziom) pragnienie igrzysk

chrześcijanie dla lwów, co? :D :D Cóż, moja tolerancja na debilizm jest niewielka, a te 16 stron przekroczyło ją gdzieś na drugiej , trzeciej <hahaha>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
broken18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken18 » 20 maja 2006, 23:15

paddy pisze:"NiE WsZyStKo Co MóWi WiĘkSzOśĆ jEsT pRaWdĄ"

Takie pisanie zalatuje mi czytaniem bravo girl...
paddy pisze:zachowuje sie jak chce

To po jaką cholerę pytasz się nas co robić?? My naprawde mamy dość swoich problemów żeby się jeszcze nad Tobą użalać. Jak już ktoś Ci radził - załóż sobie dziewczyno bloga, tam sobie możesz pisać co chcesz.
paddy pisze:A to że w nim wzbudzam pożądanie to chyba dobrze

Chyba... Jak dla mnie to jest po prostu męska potrzeba rozładowania napięcia seksualnego a nie pożądanie.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 20 maja 2006, 23:26

TedBundy pisze:Cóż, moja tolerancja na debilizm jest niewielka, a te 16 stron przekroczyło ją gdzieś na drugiej , trzeciej <hahaha>

a czytałes inn temat tej samej dziewczyny, dotyczacy dokładnie tego samego ??
gdybys czytał to ta Twoja tolerancja została by przekroczona na stronie pierwszej

PS masz fajne fajorki w podpisie :P
paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 20 maja 2006, 23:56

Mam bloga to po 1.
Ufam teraz tylko sobie, bo nie wiem kto mnie robił w konia, ale on na pewno nie.
Bo dziwnym jest to, że On miał wg. Asi opis:"kocham cię stokrotko :*" (że niby do tamtej laski) a dwoch innych moich kumpli którzy byli w tym samym czasie na gg jakoś widział ten opis co On ma zwykle. Czyli że "uczę sie zyc na nowo".
po 2. ten nr z którego ktoś zagadał do Niego i podszył się pode mnie, a miał potem opis przekręcony do mojego. Bo ja z żalu miałam dzień lub dwa wcześniej opis:
"szukam sensu życia i....coś marnie mi idzie :/ TaeKwonDo lekiem na zło"
a dzień później po tej rozmowie, ten nr co się podszył miał opis:"zakochana, szczęśliwa, taekwondo lekiem na zło"
Dziwne.... I ciekawe po co ktoś mi takiego wała robił. Teraz to juz w sumie nie ważne, bo dzieki temu mnie odblokował i się dogadaliśmy. Teraz jest już OK. miedzy nami.

DO ASI:
dziwne ze widzialas takie opisy u niego jak on takich wg. innych ludzi mial zupelnie inny. I ten nr. co był rzekomo tej laski, to też nie jest jej. :]
nie wiem, nie oskarżam Cię, po prostu wszystko świadczy ze to Ty.
Ale nie ważne już czy zrobiłaś to Ty czy inni. Nie mam zamiaru się kłócić, bo to nie jest już istotne kto. Ważne że muszę mieć sie na baczności z ludźmi. Bo ktokolwiek to zrobił, nie mogę juz ufać. Tak więc jeśli to nie Ty to przepraszam, jeśli to Ty to dzięki.... Przynajmniej jakiś jest plus z tej podszytej rozmowy.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH I ŻYCZĘ KOLOROWYCH SNÓW.
p.s. moze i głupia jestem, ale mi z tym dotwarzy :]
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 maja 2006, 01:33

paddy pisze:DO ASI:
dziwne ze widzialas takie opisy u niego jak on takich wg. innych ludzi mial zupelnie inny. I ten nr. co był rzekomo tej laski, to też nie jest jej. :]
nie wiem, nie oskarżam Cię, po prostu wszystko świadczy ze to Ty.
Ale nie ważne już czy zrobiłaś to Ty czy inni. Nie mam zamiaru się kłócić, bo to nie jest już istotne kto. Ważne że muszę mieć sie na baczności z ludźmi. Bo ktokolwiek to zrobił, nie mogę juz ufać. Tak więc jeśli to nie Ty to przepraszam, jeśli to Ty to dzięki.... Przynajmniej jakiś jest plus z tej podszytej rozmowy.
takie prywatne sprawy załatwiaj se poza forum czy na privach a nie smieć tutaj <wazne>
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 21 maja 2006, 02:01

No to nieźle. Wzbudził jeszcze w Tobie poczucie winy, że On to nie chciał Cię ranić, a Ty chciałaś sexu. To może zaraz wyjdzie, że Ty Go wykorzystałaś?
Jak tak to czytam, to mam przed oczami tanią, brazylijską telenowelę. Tylko to nie Ty grasz w niej główną rolę, i go nie zdobędziesz. Jesteś tylko przelotem w Jego życiu. :P

Ale dobrze. Daj nam na trochę spokój. I jak coś się zmieni na poważnie, to daj znać. Nie chcesz zmian? Matko, to chcesz być materacem? Polakom gratlujemy Paddy. :/
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 21 maja 2006, 04:31

AMX pisze:Że miłość jest ślepa a głupota niezłomna.

"Wypijmy za bledy" <pijaki>
pani_minister pisze:Tyle rozrywki za darmo, a Ty zamykac chcesz, no po prostu bawić się nie umiesz

A teraz...robimy fale <fala>
paddy pisze:nie wiem, nie oskarżam Cię, po prostu wszystko świadczy ze to Ty.

Nie rozumiem co to jest w ogole za pranie brudow, konfrontacje, uzurpacje i jeszcze inne -acje.

Mialam dosc podobny(?) problem. Ale mnie w koncu lupnelo w leb i tyle. Zrozumiec trzeba (wiem, latwo powiedziec- do mnie tez docieralo z minimalna predkoscia to, co ze soba robie). Przynajmniej trzeba to umiec rozegrac ladnie, po ludzku i kulturalnie. Mi sie jakos udalo. I dobrze, ze tak a nie inaczej. No i na litosc Boska...wiedzialam, ze nie wygram, ze nie bedziemy razem itp itd i chociaz ludzi o rady nie prosilam bo wiedzilam, ze sie do tych rad nie zastosuje, i tak zrobie swoje bo mi na mozg prawie ze padlo. Myslalam, ze seks zblizy. Nieprawda. Raczej znudzi ta druga osobe Toba.
I tak sie stalo, sie skonczylo, bye bye. Trzeba wziac mozg do reki i pomyslec. Poszukac kogos, kto sie zainteresuje Toba a nie odwrotnie. censored*a jakie ja trywialne i oczywiste rzeczy wypisuje. Az mi sie czytac tego nie chce. <zalamka>
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
sami
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: sami » 21 maja 2006, 11:02

paddy pisze:Ufam teraz tylko sobie, bo nie wiem kto mnie robił w konia, ale on na pewno nie.
Bo dziwnym jest to, że On miał wg. Asi opis:"kocham cię stokrotko " (że niby do tamtej laski) a dwoch innych moich kumpli którzy byli w tym samym czasie na gg jakoś widział ten opis co On ma zwykle. Czyli że "uczę sie zyc na nowo".
po 2. ten nr z którego ktoś zagadał do Niego i podszył się pode mnie, a miał potem opis przekręcony do mojego. Bo ja z żalu miałam dzień lub dwa wcześniej opis:
"szukam sensu życia i....coś marnie mi idzie TaeKwonDo lekiem na zło"
a dzień później po tej rozmowie, ten nr co się podszył miał opis:"zakochana, szczęśliwa, taekwondo lekiem na zło"
Dziwne.... I ciekawe po co ktoś mi takiego wała robił. Teraz to juz w sumie nie ważne, bo dzieki temu mnie odblokował i się dogadaliśmy. Teraz jest już OK. miedzy nami.

<hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha>
Spiskowa teoria dziejów <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha>
Ech, zamiast się zastanawiać, wynajmij Szerloka, a na pewno okaże się, że i Obcy maczali w tym swe kończyny. Przecież cały świat i wszechświat jest przeciwko Wam, z Wy tylko się k umplujecie <banan>
Weź dziewczyno prysznic, wyśpij się, napij się soku - poczujesz się lepiej <pijaki>
I pomyśl czasami, zanim zaczniesz pultać się do kogokolwiek nie na privach ale tu w topiku, że na forum opisalaś swą histerię w szczegółach, podalaś info że na fotce są Twoje zdjęcia, umieszczasz swoje zdjęcia a avatarze na forum i do tego jest tu Twój numer gadu <brawo> <brawo> <brawo> Tak 3maj <brawo>
Afro mi nie przeszkadza ;)
paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 21 maja 2006, 21:57

I stało się!!!!!!! :|
wczoraj zrobiliśmy to bez!! :/ bo byłam pewna że bede miec lada dzień okres :(;(
o matko!!!!!!!! cos mi kazało zrobić test i poszłam po niego!
co teraz bedzie??????????!!!!!!!! jestem z nim w ciąży!!!! ;( ;(
chciałam kupić tabletki na "po" ale powiedział że nie zabije jego dziecka bo to on mi coś zrobi ;( co teraz będzie........ ;( chyba skoncze ze soba :( co ja mam zrobic dalej?! co z moją przyszłoscia?!?! ;(
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 21 maja 2006, 21:59

I masz za swoje. Ja nie będę tego komentować.
Wydaje mi się, że aż tak głupią być nie można. Chciałabym, by to była prowokacja.

Dobrze, że Asia już się z Tobą nie zadaje. Amen!
"Miarkuj złość.

Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się

Bo on za chwilę może trzasnąć"

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”