krwiak...?
Moderator: modTeam
krwiak...?
witam wszystkich... otóż dzisiaj przeżyłam swój pierwszy raz...wszystko było dobrze troche bolało ale nie o tym chcialam napisac... wiec jakies pare tygodni temu bawilam sie ze swoim chlopcem tak jak zwykle...wkladal mi palce bylo przyjemnie pozniej okazalo sie ze pocieklo mi pare kropel krwi , niby nic... pozniej po paru dniach to samo tylko ze wtedy krew pociekla mi troche mocniej...wystraszylam sie...i tak bylo jeszcze jeden raz...dzisiaj po tym jak skonczylismy sie kochać tez zaczela mi leciec krew i to mocno... pozniej zauwazylam ze mam cos w rodzaju krwiaka przy wejsciu do pochwy... krew przestala mi po jakims czasie leciec ale nie wiem co to moze byc?...prosze o pomoc 
pytanie zasadnicze: czy krew leciała ze środka z pochwy czy gdzieś ze skóry przy wyjściu. bardzo się nie znam ale jeśli opcja nr 2 to chyba jakieś mocniejsze obtarcie, a jeśli ze środka to chyba nie za dobrze...
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

To pewnie nic groźnego. Mogło Ci się wydawać, że ze środka, bo Twój partner mógł trochę krwi wypchać do środka
Jeśli nie jesteś pewna albo masz obawy to idź do lekarza. <browar>
[ Dodano: 2006-07-10, 20:30 ]

[ Dodano: 2006-07-10, 20:30 ]
i pewnie jest tak jak mówisz. paluszkami to mógł naderwać, ale jak ukłuł właściwie to trachłaQra pisze:Zapewne bloda podczas zabaw naderwala sie raz, potem drugi..
A przy stosunku poszla z hukiem
Odczekaj troche i daj sie zregenerowac nabłonkowi..
Jezeli zacznie bolec, moze to oznaczac stan zapalny..
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)

- ksiezycowka
- Weteran