Poznałem w piątek świetną dziewczynę......jest niesamowita ale ma teraz dużo pracy, ponieważ zmienia ją na nową i musi się przeszkolić. Jest barmanką więc pracuje wieczorami i póki co nie mamy kiedy się spotkać.....Bardzo ciężko było mi ją poznać i dostać od niej numer......pisaliśmy już sobie smski ale takie raczej normalne???Co można jej napisać, żeby nie poczuła się osaczona i nie pomyślała o mnie jak o natręcie, ale żeby zrobiło jej się miło??
Proszę pomóżcie bo naprawdę nigdy jeszcznie nie przeszły mnie ciarki po 3 minutach rozmowy z kobietą!!!!
Co można napisać??
Moderator: modTeam
Co można napisać??
Kuba
KubaCK86 pisze:.pisaliśmy już sobie smski ale takie raczej normalne???
to chyba dobrze, że normalne. a co chcesz pisac jakies nienormalne
KubaCK86 pisze:.Myślałem o czymś więcej, może jakiś komplement??
i co ktos z forum ma napisac Ci jaki komplement
skąd my mamy wiedzieć co ci sie w niej podoba ( i nie pisze tu o wygladzie).
Zreszta czy nie lepiej zamiast sms'ów zadzwonic i porozmawiac
Ja też mam kłopoty z takimi smsami ;] w dodatku nie jestem zbyt odważna, więc doskonale Cie rozumiem. Ale jak możemy Ci pomóc, skoro nie wiemy nic a nic o tej dziewczynie, tyle że pracuje wieczorami i nie ma czasu...
Nie lubię jak spływa w dół spod mokrych rzęs, Dotykając prawą kroplą ust - Zielony deszcz. Jak zalewa policzki i parzy jak lawa, Co z wulkanu gorącym wodospadem spada.
tylko prosze nie pisz nic w stylu ze z nieba uciekl jeden aniolek i wlasnie go poznales czy cos takiego.... to jest po prostu straszne
najlepiej napisac prosto i szczerze o tym jakie wrazenie na tobie zrobila i nie bawic sie w poete wierszoklete.
najlepiej napisac prosto i szczerze o tym jakie wrazenie na tobie zrobila i nie bawic sie w poete wierszoklete.
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
mrt pisze:Napisz jej rano "Dzień dobry". Na mnie takie rzeczy najbardziej działały.
ja nadal lubie jak mi ktos dzień dobry napisze i kilka milych słów tak od rana. Mój przyjaciel tak czaasami robi.
Mój facet jesli wyjdzie do pracy jak spie to z pracy mi pisze cos na dzień dobry. I przyznaje bardzo to miłe io cieple ( ale w takim pozytywnym znaczeniu, przynajmniej dla mnie)
- Zielonowłosa
- Entuzjasta