ale jak bede to lookne, a nuz sie okaze, ze ja czegos bardzo potrzebuje tylko nie wiem o tym
Yasmine pisze:Wiecie co, ja zobaczyłam te cienie Ruby Rose w Opolu na Targu. Prawdzie serio. Taka paletka (nie wiem ile ich było z 24 chyba) kosztuje 15 złotych, a takie pojedyncze w szklanej kulce są po 9. Więc chyba się opłaca. Lolli jak Ci się sprawują
Yasmine pisze:Lolli jak Ci się sprawują![]()

Kotek trza bylo se tym co ja farbnac!Elspeth pisze:i jak długo kolor się utrzyma

i ładnie pachnie, odżywia włosy.
Gosia... pisze:Mnie by z roboty wyrzucili, na studiach też by mi było ciężej
Gosia... pisze:odkład matujący z serii Vision
Mia pisze:a ja sie tym akurt nie przejmuje i nigdy nie przejmowalam
Dzindzer pisze:dwa pytania: gdzie i za ile
Gosia... pisze:Starzeje się ?
Gosia... pisze:ale Ty wiesz, że ja bardzo ostrożna z kolorami jestem

Moje jest lepsze - nic ;DD Moze za duzo z facetami przebywam albo cos, ale jakos koledzy i byli moi mnie odzwyczaili od codziennego makijazu. Jak nie mam czasu albo ochoty to po rpostu sie nie maluje. A jelsi juz sie maluje to minimum jest tusz do rzes i blyszczyk/szminka/pomadka ochronna/balsam do ust.Mia pisze:Ja maluje sie wlasciwie na wieksze wyjscia, na co dzien - puder brazujacy, tusz, kredka, blyszczyk - to takie minimum moje.

Yasmine pisze:Szampony Barwa Ziołowa, Tataro - Chmielowy i Czarna rzepa.
złotooka kotka pisze:Gdzie kupilas? Zaciekawil mnie ten szampon po takiej recenzji

Yasmine pisze:Poczytaj sobie tutaj też recenzje. Kupiłam dzięki wizażowi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 485 gości