Anecunamun pisze:<fuckoff>
a to co

Moderator: modTeam

maly_tomy pisze:Mi sie wydaje ze to bardziej sprawy mentalne, moze psychiczne, niewiem, wkońcu kazda kobieta inaczej do tego wszystkiego podchodzi. Dlatego dalem temat na forum, zeby uslyszec wasze opinie i moze porady, wkoncu poto sa fora.

maly_tomy pisze:ja bylem prawiczkiem ona dziewica, problem teraz w tym ze ona sie teraz zalamala i ma hmmm, depresje
być może ktoś jej powiedział coś takiego, że zaczęła żałować, co zrobiła... albo jej samej przyszła refleksja... ale teraz to już po ptakach... nie powinna "płakać" nad tym, co się stało, bo to się nie odstanie... może porozmawiaj z nią delikatnie...
TakaOna pisze:Z reguły ból towarzyszący przerwaniu błony jest krótkotrwały, a co potem? Czy sam stosunek nie był bolesny? Nie wolałyscie zakonczyc i powrócić do tego za np. kilka godzin?

maly_tomy pisze: Dlatego dalem temat na forum, zeby uslyszec wasze opinie i moze porady, wkoncu poto sa fora.
Czekam z niecierpliwoscia na wasze odpowiedzi.
ale dane potrzebne , by Ci udzielic jakiejs normalnej rady !
Jak ją zacznie cisnąć od razu, to dopiero wyjdzie kaszana. Ona nie może czuć żadnego ciśnienia. Będzie chciała, to sama powie. A zachcieć to może, jak się poczuje bezpieczna.kinomaniak pisze:I nie prawdą jest bys z nią o tym nie gadał , to wazne ! by wyraziła Tobie co sie stało i dlaczego ?

mrt pisze:Jak ją zacznie cisnąć od razu, to dopiero wyjdzie kaszana
Mrt pisze:Seks na pierwszy rzut oka i po pierwszym razie może wydać się czymś brudnym i niewiele mającym wspólnego z delikatnością i czułością,
Wiesz, co znaczy "może"?kinomaniak pisze:Tego nie wiesz niestety , jak i tego czy był delikatny , czy nie , bo o tym nie wspomnial .
Nie, nie wiem. Domyślam się, że rozmowa w Twoim mniemaniu polega na wyartykułowaniu wszystkich szczegółów, wraz z użyciem słów typu: "penis", "pochwa" i "łechtaczka". I jeśli jednak rację mam ja, to na końcu rozmowy paw panienki gwarantowany.kinomaniak pisze:Czy Ty wiesz co to jest rozmowa ?

Mrt pisze:Gadać to raczej z nią nie powinieneś, przynajmniej nie teraz. Teraz to się lepiej zamknij i ją przytulaj.
maly_tomy pisze:Niedawno kochalśmy sie pierwszy raz, w ogóle ja bylem prawiczkiem ona dziewica, problem teraz w tym ze ona sie teraz zalamala i ma hmmm, depresje, w ogóle jest cos takiego mozliwe??

brysia pisze:Depresja spowodowana seksem? Tylko w przypadku jeśli ktoś jest niegotowy, albo ewidentnie tego nie chce (o na przykład w przypadku gwałtu).
creativ pisze:I jeszcze jedno jak założyć prezerwatywę w którym momencie
co w tym czasie powiedzieć?

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 579 gości