...ale napisałem, może na około - "tak trzymaj"

Moderator: modTeam
lady.26 pisze:Pewnie by mnie kusiło ( taka kasa!!!), na dzień dzisiejszy bym się nie zgodziła. I wydaje mi sie, ze w takiej sytuacji nie ma co liczyc na happy end ( tak jak w filmie) . Jesli ktos che zarabiać na seksie, to niech sie nią wiąże z drugą osobą.
zenon pisze:czy ktokolwiek z Was wierzy, że Wasi rodzice albo dziadkowie przeżyli ze sobą po kilkadziesiąt lat bez udziału "osób trzecich"?
zenon pisze:ten pyszczek nad cyferkami jest akualny?!?

zenon pisze:czy ktokolwiek z Was wierzy, że Wasi rodzice albo dziadkowie przeżyli ze sobą po kilkadziesiąt lat bez udziału "osób trzecich"?

TFA pisze: prostytucja posrednia
a co to takieo?? Prostytucja to seks za zapłatą. Sponsoring to prostytucja długoterminowa. Z zapłatą odroczoną. Małżeństwo z rozsądku to chyba prostytucja pośrednia 

Mona pisze: faceci nie lubią świętych kobiet
Ale jeżeli do tego dochodzą alabastrowe, nieskalane jakimkolwiek zajęciem rączki, kłodowatość, fochowatość, megalomania tą świętością powodowana, to już gorzej... A zazwyczaj jakoś takie cechy idą w parze. Poza tym to właśnie święte chyba najczęściej przehandlowują za przeproszeniem swoją c**ę będąc w związku. To ja dziękuję 

Sir Charles pisze:jeżeli do tego dochodzą alabastrowe, nieskalane jakimkolwiek zajęciem rączki, kłodowatość, fochowatość, megalomania tą świętością powodowana, to już gorzej...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 443 gości