Dzindzer pisze:no właśnie. Chyba jakiś chamski jogurt zeżarłam, a napisane coś było o jakiś kulturach
Myślę, że nie przyjmujesz jakiejś obcej kultury. To dobrze, bądź sobą. Precz z KULTURĄ!
<browar>
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Dzindzer pisze:no właśnie. Chyba jakiś chamski jogurt zeżarłam, a napisane coś było o jakiś kulturach
<browar>Dzindzer pisze:Masz racje. Słyszałam, ze przez żołądek do serca faceta, to pomyślałam, ze może u mnie da sie przez żołądek kulturę, ale jednak nie, nie dało sie. Bo ja to taka nie za bardzo kulturalna jestem, szepcze na ucho przy ludziach, gdybym chociaż kulturalnie tam szeptała, ale nie ja po prostacku, o jakimś rżnięciu i to nie w kontekście cięcia desek

Ostatnio codziennie piję red bulle i obawiam się, że to takie całkiem zdrowe nie jest, ale tak to ciężko tak długo bez snu wytrzymywać.

Mia pisze:A i męczy mnie ochota na seks, straszliwie.
Dzindzer pisze:mnie właśnie w tej chwili też
Dzindzer pisze:ale reszta świetojebliwości nie przyjdzie do Łodzipowiedz, ze nie, powiedz proszeęęęęę
TedBundy pisze:4 tydzień postu trwa

Yasmine pisze:ten ryż z jabłkami i cynamonem mniaaaaaaaaam. Czuję, że teraz miesiąc go będę jadła
Augusto pisze:czym podpadles kobiecie że ci taką kare dala?
Mia pisze:
Augusto pisze:nie mozesz zmienic na takie co ci podwyzszają?Yasmine pisze:które mi potwornie libido obniżają
lollirot pisze:Czułabym się strasznie, gdyby mój nie miał na mnie ochoty przez 4 tygodnie

to sie na dętki przerzućcieYasmine pisze:Już mnie wkurzasz, pytasz się setny raz. Tabletki to tabletki, 3/4 kobiet obniżają libido, niezależnie od NAZWY, bo różnią się tyko minimalnie co do ilości hormonów. Zmienić to sobie można jedynie metodę zabezpieczenia, ale nic innego nie wchodzi w grę narazie.
ale co, sama sie nie dmaga?TedBundy pisze:ak reaguje? Rozumie, jak najbardziej, mimo że trochę zaskoczona

Mi wczoraj były uświadomił od jak dawna seksu nie miałam. I że męczenie jest uzasadnione. Ale co tam! I tak do ślubu czekac będę!Dzindzer pisze:mnie właśnie w tej chwili też
Nie męczcie chłopaka! Przy nim nawet ja ze swoim libido czuję się bosko, bo pomimo, że już lepiej to nawet jak zerowe było praktycznie częściej mi się chęć włączałaYasmine pisze:Mój jest ze 100 km ode mnie, biorę tabletki, które mi potwornie libido obniżają i tak źle nie jest <boje_sie>
Augusto pisze:nie mozesz zmienic na takie co ci podwyzszają?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 175 gości