To były piękne czasy...

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 08 lis 2005, 09:03

moon pisze:Ja jak byłam mała tez pamiętam kolejki. To była kedna z najgorszych rzeczy na świecie dla mnie poza jazda gdzieś. Kolejka godzinna dla mnie była jak 6 h, jazda 1h była jak 6 h. NIe wytrzymałabym takich kolejkach jak mówisz.

no tak, ale jak się to wspomina to z taką troche głupią trochę dziką satysfakcją: "żyłem w totalnie pokur.....ym systemie, co chowają sie i jackasi i najbardziej durne reality show"!! <banan> <banan> <banan> <banan>
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
prien

Postautor: prien » 08 lis 2005, 11:00

Z niby-papierosami tez miałem do czynienia i o mało co kolezanki mojej matki do zawału tym nie doprowadziłem :D

Petardy :D Ja i mój kumpel byliśmy chyba osiedlowymi piromanami (dobrze że te pociski przeciwlotnicze nie wybuchły bo chyba nie byłbym w stanie pisać na forum) :P

Pamiętam tez jak na jednej ze szkolnych dyskotek w podstawówce (nie pamiętam dokładanie 6 lub 7 klasa) zamknęliśmy się z tym samym kumplem w jedej z kabin babskiego kibla. Siedzieliśmy tam chyba z 1,5 godzin (ale mieliśmy polewę z problemów które dziewczyny tam poruszały) za nim spuszczanie wody i odpowiadanie cienkim głosikiem "Zajęte!" przestało działac <hahaha> Ledwo z życiem wyszliśmy z tamtego WC i o mało co nas nauczycielka nie przyłapała :D

Wróć do „Wszystkie inne tematy”