półmetek

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 01 lis 2006, 04:25

U nas na polowinkach (nie polmetku- ja z podlasia :] ) dziewczyny byly w wiekszosci w w miare prostych czarnych kieckach. W tym ja- mialam do pol lydki, z rozcieciem do pol uda, wiazana na szyi i jedynym urozmaiceniem byla spinka z cyrkoniami. ktora byla wszyta w zaglebieniu dekoltu-taka sukienke kupilam bo reszta to byly albo jakies rozkloszowane albo rozowe albo plisowane, faldowane i inne takie <belt>
Drugi runeczany wystep w sukience w calym zyciu. Ja sukienek po prostu nie nosze.
Niektore dziewczyny mialy sukienki letnie, niektore dobrane spodnice i bluzki. Chlopaki w garniturach albo chociaz w koszulach. Nie bylo przesadnie elegancko ale nie bylo tez dyskotekowo. Niektore mialy co prawda specjalnie robione fryzury i makijaze ale to juz przesada :/ Impreza odbywala sie na sali do wyprawiania wesel wiec wystroj tez calkiem elegancki byl.
Podsumowujac: i tak i tak wszyscy sie naje***i, ze tak powiem. W trakcie imprezy fryzury i makijaze ulegly zniszczeniu, niektore ubrania tez <pijak> I takie to buty...
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 01 lis 2006, 09:01

jak się wszyscy zawsze mają censored na takich imprezach, to po co zwierzątkom robić takie imprezy :]? Pić trzeba umieć. Niestety, nie każdy powinien brać alkohol do ust <faja>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 01 lis 2006, 11:08

TedBundy pisze:jak się wszyscy zawsze mają censored na takich imprezach

chyba u ciebie <foch>
jak miałam połowinki w liceum to prawie nikt sie nie upił
na studniówce zabronili alkoholu, ale samo to, ze trzeba było tak potajemnie, sposobami było ciekawe. I tu nikt nie był pijany, podpici bylismy w jakims stopniu, ale nie upił sie nikt.

W lieceu byłam w czarnych rozszerzanych spodniach ze smokiem na dole takimlekko błyszczacym a na górze miałam bluzke bez rekawów z takim dekoltem z takim wiszacym materiałem ( za cholere nie wiem jak to sie nazywa) z czarneko połyskujacego materialu, tak sie czasami swiecił

na studniówke poszłam w kiecce która miała takie kwiatki z koralików na górze, dół był szyty ze skosu, był rózowy ( warstaw spodnia) a na nie był taki pół przezroczysty czarny materiał. Jedynia sama góra ( która sie pod piersiami konczyła) była osdobiona
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 01 lis 2006, 20:41

Dzindzer pisze:W lieceu byłam w czarnych rozszerzanych spodniach ze smokiem na dole takimlekko błyszczacym a na górze miałam bluzke bez rekawów z takim dekoltem z takim wiszacym materiałem ( za cholere nie wiem jak to sie nazywa) z czarneko połyskujacego materialu, tak sie czasami swiecił

Normalnie moj styl :D Uwielbiam takie spodnie i takie bluzki.
Dzindzer pisze:na studniówke poszłam w kiecce która miała takie kwiatki z koralików na górze

A ja nie mialam studniowki ;(
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 02 lis 2006, 13:30

Dzindzer pisze:na studniówce zabronili alkoholu, ale samo to, ze trzeba było tak potajemnie, sposobami było ciekawe. I tu nikt nie był pijany, podpici bylismy w jakims stopniu, ale nie upił sie nikt.

To tak jak u nas. Może zakaz miał na celu osiągnięcie właśnie takiego efektu? <aniolek>
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 02 lis 2006, 13:40

u nas na połowinkach ludzie pili jak na normalnej imprezie, bo nikogo z nauczycieli nie bylo, w ogole cale polowinki to jedna kicha byla. A na studniowce Mojego nauczyciele pili z uczniami, niekt nie byl jakos baaardzo pijany, wszyscy sie wysmienicie bawili, na mojej studiowce pili potajemnie i kilka osob sie tak schlalo, ze rozwalili lazienke <chory> po co isc skoro ktos idzie z zamiarem zachlania sie?
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 02 lis 2006, 14:49

Sir Charles pisze:To tak jak u nas. Może zakaz miał na celu osiągnięcie właśnie takiego efektu? <aniolek>

cos wtym jest, bo nie wierze, że nie widzieli, ze my jestesmy pod wpływem alkoholu
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 02 lis 2006, 20:53

madziorka.m pisze:u nas na połowinkach ludzie pili jak na normalnej imprezie, bo nikogo z nauczycieli nie bylo

A u nas wszyscy pili a wychowawczyni byla. Po prostu wiedziala, ze nie da sie tego uniknac.
madziorka.m pisze:A na studniowce Mojego nauczyciele pili z uczniami

U nas to tradycja przez 40 lat istnienia monieckiego liceum. Najbardziej pic lubia ksieza :D
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 08 lis 2006, 20:23

Jak na impreze. Dzinsy o jakas fajna bluzka :)

Wróć do „Wszystkie inne tematy”