Augusto pisze:tez na niemcy stawiam
Jak każdy rozumny człowiek zresztą. 2:0 dla Niemców mówię jak ktoś mnie o typy się pyta.
Nola pisze:ale ja nie twierdzę, że to nie są fajni ludzie. mi chodziło tylko o to, że ja nie chcę żeby ktoś mi wiochę odwalał, jak za dużo wypije albo żebym musiała się na okrągło nim zajmować, bo on jest tak pijany, że nie wie co się dzieje. o to mi chodziło tylko.
Okeeej. Ale mi z kolei chodziło o to, że ja człowieka nie skreślę z grona znajomych tylko dlatego, że jak już pije to ostro

Ted może być obrońcą małopenisiastych to ja mogę ochlapusów
Wujo Macias pisze:"no ja sie schlalam tylko dwa razy, ale 1szy raz to sie nie liczy bo ja myslalam ze to taka nieprzegotowana woda, a to wodka byla..." to sobie mysle "WTF?".
O to masz jak ja
Mia pisze:Ze mną nie byłoby szans na seks zaraz po przebudzeniu, jakichkolwiek. I strzelilabym focha na pewno, nie lubię samego momentu budzenia się, mało śpię i nienawidzę jak mi się ten proces przerywa.
Ze mną generalnie też tak jest, ale skłamałabym, że z ostatnim facetem z jakim sypiałam seksu porannego nie było i budzenia. A były w łeb dostawał za to ;DD
lollirot pisze:żeby mu przypomnieć, dlaczego chce się ze mną ożenić
A to nie dlatego, że dobrze gotujesz? ;PP
Mia pisze:jak obudzi mnie telefon to jestem strasznie niemiła dla rozmówcy ;P
To ściszaj. Nasza wspólna znajoma jest pasjonatką pisania smsów o 7:16 rano w niedzielę

Bym się bardziej wkurzyła, ale moje ego połechtała w wiadomości
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)