Powrot do przeszłsci

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

ep09gregory
Zaglądający
Zaglądający
Powrot do przeszłsci

Postautor: ep09gregory » 06 cze 2007, 20:47

Witam wszytskich wrucila do mnie dzieczyna z przeszlosci tzn z ktora juz bylem niby jest wszystko dobrze tylko ja sie staram ale mam odczucie ze jej nie zalezy wydaje mi sie ze wszystko jest wazniejsze niz ja po prostu nie ma tej iskry moze to zawczesnie zeby oo tym mowic spotykamy sie o 2 miesiecy niby mi powiedziala ze mozemy byc w przyszlosci razem ale ja chyba sobie dam na luz ja pisze dzwonie ale nie napieram wszytko na spokojnie ale jka np sie chce spotkac to podaje jakies powody ze nie moze co o tym myslicie niby jest wszystko fajnie jak sie spotkamy ale ja juz w to watpie pomalu jezeli ja nie napisze pierwszy to od niej sie nie doczekam telef czy smsa

Pozdrawiam wszystkich
Awatar użytkownika
joj_sport87
Maniak
Maniak
Postautor: joj_sport87 » 06 cze 2007, 21:47

przede wszystkim zacznij pisac tak, aby dalo sie to czytac

a co do dziewczyny... jesli Cie olewa to po co chciala z Toba byc? kolejny zaliczony punkt dla niej ? :/ na Twoim miejscu dalbym sobie z nia spokoj calkowicie, bo widac kiedy sie ktos stara i kiedu komus zalezy
Luminary - Amsterdam \o/

-----> Nakarm glodne dzieci <-----

==> Nakarm glodnego wampira <==
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 06 cze 2007, 22:12

Tu sie przydaje czytanie ze zrozumieniam. Popraw te błędy...
Jak masz wątpliwości, daj sobie spokój, tym bardziej, że to drugi raz.
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 06 cze 2007, 23:37

A po kiego znow jestescie razem?
Jesli czytam ze wróciła do Ciebie tzn ze sama chciala i musialo jej niezle zalezec.
Wiec gdzie problem? :?

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”