Swoją drogą, zaletą pozostawania w relacji z mężczyzną w słusznym wieku jest doświadczenie seksualne, jak również lepszy", jakościowo seks, tylko czasem strach co pierwsze stanie, serce czy... to "serce drugie, bardziej męskie
starsi panowie
Moderator: modTeam
starsi panowie
Nurtuje mnie temat znany bądź co bądż z autopsji...Mianowicie chodzi mi jakie w waszym odczuciu podłoże mają relacje pomiędzy dojrzałym mężczyzną np. 45-55 lat, jeśli mężczyźni dojrzewają kiedykolwiek, a 20-latką. Czy jest to przejaw adropauzy, chęć udowodnienia sobie atrakcyjności,a może zapędy pedofilskie?
Swoją drogą, zaletą pozostawania w relacji z mężczyzną w słusznym wieku jest doświadczenie seksualne, jak również lepszy", jakościowo seks, tylko czasem strach co pierwsze stanie, serce czy... to "serce drugie, bardziej męskie
-
pan starszy1
To proste facet nawet w wieku 45-50 może zachować młodzieńczą sylwetkę [jeśli regularnie ćwiczy] i dzięki temu ma ogromny apetyt na sex a nie rajcuje go babeczka w jego wieku bo to wałeczki tłuszczu to celulitis a taka 16 zdrowiutka milutka i spragniona niezobowiązującego sexu ,możesz ją wszystkiego nauczyć [wychować jak dobrze robić loda]
-
marysia
Re: starsi panowie
redwater2 pisze:intuicja pisze:Nurtuje mnie temat znany bądź co bądż z autopsji...Mianowicie chodzi mi jakie w waszym odczuciu podłoże mają relacje pomiędzy dojrzałym mężczyzną np. 45-55 lat, jeśli mężczyźni dojrzewają kiedykolwiek, a 20-latką. Czy jest to przejaw adropauzy, chęć udowodnienia sobie atrakcyjności,a może zapędy pedofilskie?...
Redziu dobrze gada!!!!
oj redziu, chyba sie zaprzyjaznimi...![]()
no nie, przesada. 20-latki to juz dojrzale kobiety a nie dzieci.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”