pytanie

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
me19
Pasjonat
Pasjonat
pytanie

Postautor: me19 » 02 lis 2004, 19:10

Witam
Z tego co wiem ,to do zapłodnienia dochodzi w jajowodzie. Ale jak to jest ,czy może do tego dojść również po wprodzadzeniu plemników płytko do pochwy?? Czy one „dopłyną” sobie do miejsca przeznaczenia (w końcu mają witki ;) .Ile czasu plemnik żyje w pochwie ,a ile poza organizmem...???
Pytam ,bo ostatnio bawiłam się z chłopakiem i nie wiem ,czy jakimś cudem nie doszło do zapłodnienia :( - w sumie to nawet nie wkładał mi paluszków ,ale bo ja wiem...???mam takie schizy ,że one się jakoś przypadkiem dostały do mnie ,bo okres spóźnia mi się 5 dni (zawsze było jak w zegarku) .
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 lis 2004, 19:18

18 -lat a wiedza przerazajaco znikoma , cóz tak bywa , jak poszukasz tu na forum znajdziesz na wszystko odpowiedzi ! :564: nie ma na tace !! popracuj troche !!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Haribo
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Haribo » 02 lis 2004, 19:32

ja pierdykam... az mi sie przypomnial artykul, tory kiedys czytalem w jakiejs durnej gazecie mojej dziewczyny... jakas laska sie zastanawiala czy moze dojsc do zaplodnienia jak ona podaje reke facetom... no bo faceci nie myja ponoc rak jak wychodza z kibelka i moga sie osadzac na ich rekach plemniki i potem jak jej koles poda reke a ona se potem dotknie pochwy to czy moze zajsc w ciaze... ja pierdykam... ladne banialuki... Me19 nie przejmuj sie ja sie z kobietam juz na rozne sposoby bawilem i jakos tatusiem nie zostalem... paluszki i jezyczek nie powoduja zaplodnienia, przynajmniej tak slyszalem, wiec jezeli masz ochote to pozwol mu sie Toba zajac, a jezeli chcesz wiecej to po prostu mu gumke kaz zalozyc, ale dla mnie to jest sadyzm... hehe... no ale jezeli dopiero zaczynacie to lepiej niech sie ubierze...:) pozniej sie nauczy kiedy przystopowac... :P
"moim grzechem, ze nie wlaze w dupe innym...sam wiec widzisz ojcze, ze jestem winny..."
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 lis 2004, 19:41

I pamietaj !!!!!!!!!!!!!!!! nigdy nie sikaj pod wiatr !! :564: :556:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 02 lis 2004, 19:46

Eeee tam. Sikanie z wiatrem to pójście na łatwiznę. :564: :D
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
me19
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: me19 » 02 lis 2004, 19:49

O rany... i wyszłam na idiotkę.. Doskonale zdaję sobie sprawę z tego ,że nie zajdę w ciążę przez dotyk itd... (m.in. dlatego ,że studiuję biologię ;) Chodziło mi tylko o to ,że np sama moge przenieść np.podczas zabawy samej ze sobą"materiał genetyczny" ;) do pochwy.No nie wiem ,chyba szukam na siłę usprawiedliwienia dla niepojawiającego się okresu....
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 02 lis 2004, 20:03

Bez przesady. W ciąże nie jest znów tak prosto zajść. :)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.

Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.

Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.

Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 02 lis 2004, 20:06

podczas zabawy samej ze sobą"materiał genetyczny" do pochwy

Skąd Ty ten "materiał" wytrzaśniesz, będąc sam na sam?
No chyba, że parę minut wcześniej wymolestujesz jakiegoś nieszczęśnika.
Jak sobie zapodasz "materiał" do wewnątrz, to się wiara rozbiegnie po Tobie i mogą spotkać jajeczko, a wówczas sama wiesz co będzie.

Czystość w domu i zagrodzie!!! :564:
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Haribo
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Haribo » 02 lis 2004, 22:22

me19 pisze:O rany... i wyszłam na idiotkę.. Doskonale zdaję sobie sprawę z tego ,że nie zajdę w ciążę przez dotyk itd... (m.in. dlatego ,że studiuję biologię ;) Chodziło mi tylko o to ,że np sama moge przenieść np.podczas zabawy samej ze sobą"materiał genetyczny" ;) do pochwy.No nie wiem ,chyba szukam na siłę usprawiedliwienia dla niepojawiającego się okresu....

Sluchaj nie wyszlas na idiotke! ja tez nieraz sie balem ze moja kobieta zajdzie w ciaze jak zaczelismy sie kochac bez gumki, a jej potem spoznial sie okres... marwtilem sie, ze za pozno wyjalem itp. a tu nic... nie przejumuj sie... spokojnie dojrzewasz to tak jest ze sie czasami spoznia, przynajmniej u mojej kobiety tak jest... ona jest w Twoim wieku i tez nie ma z zegarkiem w reku... hehe... wiesz slimaki sie zapladniaja bawiac sie ze soba, a u ludzi o takich przypadkach nie slyszalem, wiec spoko... pozdro...
"moim grzechem, ze nie wlaze w dupe innym...sam wiec widzisz ojcze, ze jestem winny..."
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 04 lis 2004, 18:07

1. BYLO
2. Regulamin forum -> (wiedza specjalistyczna) ile zyja plemniki -> google (poza tym BYLO to na forum)
3. Studiujesz biologie to powinnas kurde wiedziec a nie isc na kompletna latwizne! Zamykam.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”