Czy ktoś z was czytał tę ksiązkę? Język nie jest zbyt fajny, ale można przeboleć. Wydaje mi się, że zaczynam po niej rozumieć mężczyzn...
Robię różne rzeczy, które tam są napisane i o dziwo!! działa na moje kochanie!!
mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus
Moderator: modTeam
-
prien
Zazwyczaj w takich ksiazkach mozna znalezc pare ciekawych rzeczy, ktore pomoga zrozumiec "przeciwnika"
Ja osobiscie jeszcze nie czytalem, ale mam zamiar i na pewno zrobie w niedalekiej przyszlosci
A swoja szosą, to o ile dobrze pamietam, to jest tego calkiem sporo-kilka tomow na rozne tematy.
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
-
prien
fifi pisze:Czy ktoś z was czytał tę ksiązkę?
Kochani naprawdę polecam !
Przeczytajcie to , a psychika i podejście Waszej połówki do wielu spraw będzie dla Was bardzo jasne !
Podaję linka do księgarni wysyłkowej http://www.mareno.pl/ksiazka.php?isbn=83-7298-003-9 : cena 4,50 zł "Uwaga to nie jest kryptoreklama znalazłem tego linka w google i już !"
po prostu zależy mi abyście przeczytali to , bo bedzie Wam łatwiej zakumać klimat...
Tipsy, przykrycie subtelnej kobiecości tandetną wizją taniej dziwki.
Jestem przekonana, że taki temat też już był (i jest dalej gdzieś tam)... bo coś w nim pisałam
Książkę czytałam, owszem, niegłupia.... momentami jakbym czytała o swoich własnych rodzicach
Faktycznie może pomóc zrozumieć drugą stronę.
Książkę czytałam, owszem, niegłupia.... momentami jakbym czytała o swoich własnych rodzicach
Faktycznie może pomóc zrozumieć drugą stronę."Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”