komplikacje sexu analnego
Moderator: modTeam
komplikacje sexu analnego
jakie komplikacje moga wystapic podczas sexu analnego jezeli bedzie uprawiany raz na jakis czas, prosze o pomoc bardziej doswiadczonych
- ksiezycowka
- Weteran

http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... 50&start=0
28 stron postów o analu. A to nie jedyny topic na ten temat.
28 stron postów o analu. A to nie jedyny topic na ten temat.
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

- Weteran

temat glowny to taki temat, ktory ma ponad 25 stron
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=1250
normalnie <zly1>
Ripper pisze:Moon zmieniala Avatara! To ty na tym zdjeciu?
ja tam wolę stary avatar był bardziej oryginalny i przyzwyczaiłem się
a teraz nie ma go odszedł tutu na jego cześć
może kiedyś do nas wróci hlip hlip hlipMożesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Ehhh sie kawal gowna widze zrobil z forum ;d. Tematow nikt niekasuje debilnych postow typu "Niebdzie trzymac kupy" tez nikt niekasuje ehhh ;d.
Jesli bedziecie uzywac jakiegos zelu czy innego swinstwa to raczej niebedzie zadnych komplikacji. O zadne nietrzymanie kupy niema sie co martwic ... chyba ze bedziecie po 10h dziennie anal uprawiac ;s.
Jesli bedziecie uzywac jakiegos zelu czy innego swinstwa to raczej niebedzie zadnych komplikacji. O zadne nietrzymanie kupy niema sie co martwic ... chyba ze bedziecie po 10h dziennie anal uprawiac ;s.
- Sir Charles
- Weteran

cut it off
cut it off
Ostatnio zmieniony 20 paź 2005, 00:27 przez Sir Charles, łącznie zmieniany 1 raz.
soul of a woman was created below
- ksiezycowka
- Weteran

ja tam wolę stary avatar był bardziej oryginalny i przyzwyczaiłem się Smutny a teraz nie ma go odszedł tutu na jego cześć Smutny może kiedyś do nas wróci hlip hlip hlip
Pewnie wróci
Ale póki co nie mogłam już na niego patrzeć Kermit pisze:bardzo ładna ale co to ma wspolnego z analem?
No właśnie też sie zastanawiam...Bo odnosze wrażenie,że moze komuś moje zdjęcie skojarzyła się z nietrzymaniem kupy <martwy2>
Bender pisze:po 70 i tak sie robi kupe w majty obojetnie czy anal byl czy nie
ale kiedys anal nie byl tak rozpowszechniony
Będzie "Keine grenzen...." 
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
tr3sor pisze:Ehhh sie kawal gowna widze zrobil z forum ;d. Tematow nikt niekasuje debilnych postow typu "Niebdzie trzymac kupy" tez nikt niekasuje ehhh ;d.
Wyrazilem swoje zdanie tylko lub inaczej stweirdzilem fakty a ty od razu nazywasz posty debilnymi , jesli niepodoba ci sie temat - nie czytaj ..
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”